- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi bayanaslan
-
Bana kötü gibi gelmedi yakızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
Başka bir Türk hükümdar ismi önerin. Oğuz Kağan olsun mesela. Onun altı oğlu var, isimleri: Dağhan, Günhan, Yıldızhan, Gökhan, Ayhan, Denizhan. Ya da Bilge Kağan olsun deyin bence çok hoş. Tarihten almak istiyorsa Göktürk olsun mesela.kızlar yedi aylık hamileyim oğlum olacak nasipse
ama çocuğumuzun cinsiyetini öğrendiğimizden beri her gün bir sinir harbi yaşıyoruz hamileliğimi bu isim mevzusu yüzünden stres ve sıkıntıyla geçirdim desem yeridir
sebep kocamın çocuğumuzun ismini deli dehşet Alamir koymak istemesi
evet yanlış duymadınız alamir ne ya
bir hükümdarmış tarihte önemli bir zatmış
Türkiye de bu ismi taşıyan var mi merak ediyorum. Google a yazdığında bile Balamir mi demek istediniz diye düzeltiyor: Balamir de ayrı itici ya neyse
Asla geri adım atmıyor bunu ben koyucam bundan sonrakilere asla karışmam söz diyor
benim aklımda şu olsun diye bir isim yok ama Alamir olmasını istemediğimi çok iyi biliyorum
ağlıyorum ediyorum yok çocuk doğunca kimliği çıkartıp gelecek biliyorum. Hiç saygı duymuyosun hayalimdi oğlum olsun adını Alamir koyayım diyor
deliricem ben napıcam
Çok araştırdım. Alamir adında elektronik parça tedarikçisi, yabancı bir fırın, erkek kuaförü, veganlara uygun kebapçı(?) var. Hükümdar bulamadım. Balamir var lazımsaGercekten var mı oyle hukumdar
Alamir'ler yaşlı doğarkocasına onu mu izletse acaba? yahu bebek dediğin minnoş bişey olur Alamir diye bebek olmaz
Razıyım demistiBen hala doğum yapacağınız gün çocuğunuzun isminin kayinpederinizin veya onun babasının ismine donecegini düşünüyorum..
Hepsi sokuyor Ertugrul,Meliksah, Aybars, Kutlusah, Fatih bilmem ne.. buyuyunce sultan olacakmis gibi bu isimleri koyuyorlar.Off emir olmasın ya... O kadar çok var ki. Hem çocuğa emir ismini koyuyorsan bir ağırlığı olmalı. Bakıyosun ismi emir, burnuna silgi sokuyor
aa Denizhan ne güzel geldi öyleBaşka bir Türk hükümdar ismi önerin. Oğuz Kağan olsun mesela. Onun altı oğlu var, isimleri: Dağhan, Günhan, Yıldızhan, Gökhan, Ayhan, Denizhan. Ya da Bilge Kağan olsun deyin bence çok hoş. Tarihten almak istiyorsa Göktürk olsun mesela.
Keske olseydi.. de koysaydim hem yasiyor bu 1.
Ailede 4 erkek var hepsinin ilk cocugu erkek ve hepsinin adi kpin adi bu 2.
2. Isim ya da ekleme yapamazsin yanina bu 3.
Ha yine de sukrediyorum kp i severim ama Allahtan kizim olmamis kv nin adini koysam o gun kalp krizi gecirirdim. 2 oglum var kiz cocuk diye öluyorum surf bu yuzden dogurmuyorum
Babamın arkadaşı da oğluna kendi ismini ek takarak koymuş, ilk duyduğumuzda garipsemiştik, örnek vereyim adamın adı Ali, oğlunun adı Aliden.Yani yadirganmaz bile okula vs başlayınca. Ne isimler var sonuçta,arada kaynar:)
Ayrıca belki cocuk sever. Benim yirmilerinden büyük arkadaşım var urungu.
Turk Tarihinde kursatin ogluymus. Babasınin adı da Kürşat olunca 'hayalim' demiş,koymuş. Sonuç, urungu yani :)) ama çocuk seviyordu. İsmi ona bir popülerlik veriyordu her ortamda. Çok kötü gözle bakma derim ben
Gelenek gibi bisey ilk kiz ve erkeklerin ismi kv ve kp in adi buyukler oyle yapmis kucukler yapmazsa olur mu? Sanki hanedan soyu 1. Ali 2. Ali 3. Ali diye gidiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin. Tam 4 tane var kp ile 5 tane osmanli hanedaninda yok bu kadarZorunda mısınız ki?
Gelenek gibi bisey ilk kiz ve erkeklerin ismi kv ve kp in adi buyukler oyle yapmis kucukler yapmazsa olur mu? Sanki hanedan soyu 1. Ali 2. Ali 3. Ali diye gidiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin. Tam 4 tane var kp ile 5 tane osmanli hanedaninda yok bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?