İsim mevzusu

Koyacaksanız iki ismi olsun. Bu isim çok zor. Belki çocuk kullanmak bile istemeyecek. İsmini söylediğinde herkes elli kere soracak.

Son zamanlarda çıkan ne olduğu belirsiz isimler çocukların hayatını zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.

Bana kötü gibi gelmedi ya

Ben sevdim ismi ya. Ama nasıl okunuyor o da önemli. Alaamir mi Alââmir mi, Alamir mi Alâmir mi? Aşırı merak ettim.

Başka bir Türk hükümdar ismi önerin. Oğuz Kağan olsun mesela. Onun altı oğlu var, isimleri: Dağhan, Günhan, Yıldızhan, Gökhan, Ayhan, Denizhan. Ya da Bilge Kağan olsun deyin bence çok hoş. Tarihten almak istiyorsa Göktürk olsun mesela.

Gercekten var mı oyle hukumdar
Çok araştırdım. Alamir adında elektronik parça tedarikçisi, yabancı bir fırın, erkek kuaförü, veganlara uygun kebapçı(?) var. Hükümdar bulamadım. Balamir var lazımsa

İki isim koyun ve cocuga asla Alamir diye hitap etmeyin. Yok illa sadece Alamir olcak diyosa ben kendim başka bı isim bulurum ve sadece onunla hitap ederim çocuğu ona alistirirm deyin

Off emir olmasın ya... O kadar çok var ki. Hem çocuğa emir ismini koyuyorsan bir ağırlığı olmalı. Bakıyosun ismi emir, burnuna silgi sokuyor
Hepsi sokuyor Ertugrul,Meliksah, Aybars, Kutlusah, Fatih bilmem ne.. buyuyunce sultan olacakmis gibi bu isimleri koyuyorlar.

aa Denizhan ne güzel geldi öyle

Zorunda mısınız ki?

Babamın arkadaşı da oğluna kendi ismini ek takarak koymuş, ilk duyduğumuzda garipsemiştik, örnek vereyim adamın adı Ali, oğlunun adı Aliden.
Alamir ismini hiç duymadım, böyle bir hükümdar da yok, Hun Hükümdarı Balamir var.

Siz geleneği bozmussunuz 2.ye koyarak

Soyadı eşinin soyadı olcak bi zahmet adını da senin koymana müsade etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…