İsim mevzuu

mavimavi33

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
471
692
103
Bebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim

Ben eski konusuna da yazmistim, o yuzden direkt tedavi olun yazdim.

Konulan iki isim de guzel bence ama konu sahibi feci sekilde takti isimlere
Aynen ben de sizin mesajı görünce merak edip baktım eski sorularına, baya takıntı yapmış. İsmi duymayan var demiş Mete ismini kim nasıl duymayabilir

Aynen ben de sizin mesajı görünce merak edip baktım eski sorularına, baya takıntı yapmış. İsmi duymayan var demiş Mete ismini kim nasıl duymayabilir
Ismi mete miymiş ay ne var bu isim de ne güzel
Hadi beğenmedin bu kadar sorun yapıyorsan sağlığından olucak kadar takıntı yapıyorsan değiştir gitsin yada ek yapsın hanı eşiyle arası açılmasın diye diyorum

Ben eski konusuna da yazmistim, o yuzden direkt tedavi olun yazdim.

Konulan iki isim de guzel bence ama konu sahibi feci sekilde takti isimlere

Net bir şekilde yazınca var bir bildiği dedim. İnsan 10 aydır isme takılı kalır mı ya

İki isim birini ben istedim ama ikisinide söylemek içimden gelmiyor. Kimse baskı yapmadi tamamen hür irademizle koyduk.

Kendiniz koymuşsunuz zaten. gidin tedavi olun. Çocuğun da psikolojisini bozacaksınız

Bebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
İsteyerek koymadiniz mi ayrıca kaba bir isim değil Metehan gayet normal bir isim sanki kayınbaba ismi koydunuz Abdulrezzakimecid diye bilemedim bende çocuğuma istediğim ismi koyamadim kayınvalde rüyasında gördüğü ismi koydurdu kötü değil isim ama çok istediğim işim olmadı kafaniz takmayın ya

Bebeğin adı ne? Neden takıldınız bu kadar anlamadım. Her üyenin her konusunu bilemiyoruz
Önceki konusunda Mete Metehan diyor. Çocuğunun ismi buymuş. Kendi isteğiyle koymuş ismi de.
Tuhaf durum.

Benim bebeğime kendim isim secmisdim doğmadan önce doğdu ismini deyisdirdiler bir müddet unutamadım.sonra alisdim ama

Mete miymiş? Ben çok anormal bir isim beklemiştim. Mete isminde ağlanacak ne var ya hu!
Ahmet Mete evet hanımefendinin derdi Mete'nin bilinmeyen bir isim olmasıymış diye anlıyorum eski postlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…