- 3 Kasım 2015
- 471
- 692
- 103
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Tedavi olunBebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Ben eski konusuna da yazmistim, o yuzden direkt tedavi olun yazdim.Mete isminde ne olduğunu anlamadım baya ilaç falan kullanıyorum demişsiniz eski sorunuzda. Sebep?
Aynen ben de sizin mesajı görünce merak edip baktım eski sorularına, baya takıntı yapmış. İsmi duymayan var demiş Mete ismini kim nasıl duymayabilirBen eski konusuna da yazmistim, o yuzden direkt tedavi olun yazdim.
Konulan iki isim de guzel bence ama konu sahibi feci sekilde takti isimlere
Ismi mete miymiş ay ne var bu isim de ne güzelAynen ben de sizin mesajı görünce merak edip baktım eski sorularına, baya takıntı yapmış. İsmi duymayan var demiş Mete ismini kim nasıl duymayabilir
Ben eski konusuna da yazmistim, o yuzden direkt tedavi olun yazdim.
Konulan iki isim de guzel bence ama konu sahibi feci sekilde takti isimlere
İki isim birini ben istedim ama ikisinide söylemek içimden gelmiyor. Kimse baskı yapmadi tamamen hür irademizle koyduk.
İsteyerek koymadiniz mi ayrıca kaba bir isim değil Metehan gayet normal bir isim sanki kayınbaba ismi koydunuz Abdulrezzakimecid diyeBebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Önceki konusunda Mete Metehan diyor. Çocuğunun ismi buymuş. Kendi isteğiyle koymuş ismi de.Bebeğin adı ne? Neden takıldınız bu kadar anlamadım. Her üyenin her konusunu bilemiyoruz
Bebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Benim bebeğime kendim isim secmisdim doğmadan önce doğdu ismini deyisdirdiler bir müddet unutamadım.sonra alisdim amaBebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Önceki konusunda Mete Metehan diyor. Çocuğunun ismi buymuş. Kendi isteğiyle koymuş ismi de.
Tuhaf durum.
Ahmet Mete
Ahmet Mete demiş bir yerde. Mete Metehan herhalde şey Mete/Metehan anlamında sormuş. Mete'yi kimse duymamış diyor çünküÖnceki konusunda Mete Metehan diyor. Çocuğunun ismi buymuş. Kendi isteğiyle koymuş ismi de.
Tuhaf durum.
Mete miymiş? Ben çok anormal bir isim beklemiştim. Mete isminde ağlanacak ne var ya hu!Mete isminde ne olduğunu anlamadım baya ilaç falan kullanıyorum demişsiniz eski sorunuzda. Sebep?
Ahmet Mete evet hanımefendinin derdi Mete'nin bilinmeyen bir isim olmasıymış diye anlıyorum eski postlarındanMete miymiş? Ben çok anormal bir isim beklemiştim. Mete isminde ağlanacak ne var ya hu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?