- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.698
- 548
- 42
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Şimdi birşey yazcam da banlanirim. Çocuğunuz bir gün hasta falan olursa o zaman görürsünüz her gün ağlamayı. Bir isim için HERGUN ağlayan kişi normal değildir. Allah çevrenizdekilere sabır versin, çocuğunuza yardım etsinBebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Mete mi bilinmiyormuşAhmet Mete evet hanımefendinin derdi Mete'nin bilinmeyen bir isim olmasıymış diye anlıyorum eski postlarından
Uganda'da mı yaşıyor, Mete'yi duymamış olmak ne demek ki?Ahmet Mete demiş bir yerde. Mete Metehan herhalde şey Mete/Metehan anlamında sormuş. Mete'yi kimse duymamış diyor çünkü
Benim bebeğimde 2 aylıkken tortikollis olduğu ortaya çıktı. Onda bile maksimum 2 3 gün ağladım. Sonra dedim ki olacaksa en kötü hastalık bu olsun. Çünkü tedavisi var. Geçici. Ya geçmeyen kas hastalığı, genetik hastalık vsolsaydı? Şükrettim devam etim. Bu nasıl bir şımarıklıktır yaŞu kadar dertsiz olsam yeter.
Mete’yi nasıl kimse duymamış olabilir yahu? Türkiye’de okula giden herkes en azından tarih dersinden bi kere duymuştur.Ahmet Mete demiş bir yerde. Mete Metehan herhalde şey Mete/Metehan anlamında sormuş. Mete'yi kimse duymamış diyor çünkü
Bizim sınıfta bile 2 Mete vardı. 30'da 2 yani, kimsenin duymadığı bi isim için fazla sık.Mete’yi nasıl kimse duymamış olabilir yahu? Türkiye’de okula giden herkes en azından tarih dersinden bi kere duymuştur.
gerçek miBence son anda isim değişti abuzittin koydular konu sahibi de bunalıma girdi
Hayır, konu sahibi Ahmet Kağan olsun demiş eşi de Metehan ismini koymak istemiş. Sonra Metehan uzun diye eşi kimliğe Ahmet Mete yazdırmış. Şimdi de herkes Ahmet diyormuş, eşi kendi koyduğu ismi bile söylemiyormuş neden o ismi koymuş ve neden Ahmet diyorlarmış.gerçek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?