- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.072
- 798
- 35
- Konu Sahibi mavimavi33
-
tövbe yarabbiHayır, konu sahibi Ahmet Kağan olsun demiş eşi de Metehan ismini koymak istemiş. Sonra Metehan uzun diye eşi kimliğe Ahmet Mete yazdırmış. Şimdi de herkes Ahmet diyormuş, eşi kendi koyduğu ismi bile söylemiyormuş neden o ismi koymuş ve neden Ahmet diyorlarmış.
ahmet mete bu ülkenin uzun zaman gündeminde olan deprem dedenin adıydı ülkede bilmeyen yoktu hocayı allah rahmet eylesin ahmet mete ışıkara yıAhmet Mete evet hanımefendinin derdi Mete'nin bilinmeyen bir isim olmasıymış diye anlıyorum eski postlarından
Sizin bu psikolojik durumla çocuğa bakmanız tehlikeli bence , ciddiyimBebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Ööfff derdini seveyim butonu olsa üstüne otururdum. Millet aamet derken sen Mete de madem. Bi kendine gel resmen şımarık şımarık hareket ediyorsun. Konuya bak cevaplara bak Allah'ım tam çıldırmalıkAlperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınızÖöfff derdini seveyim butonu olsa üstüne otururdum. Millet aamet derken sen Mete de madem. Bi kendine gel resmen şımarık şımarık hareket ediyorsun. Konuya bak cevaplara bak Allah'ım tam çıldırmalık
Ya hanımefendi gidin işinize allasen.İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
Ummadığımız bi şey = Ahmet ismini koyduğumuz çocuğa Aaamet denmesi.İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
Ahmet rahmetli dedemin adıydı, sapına kadar ANGARALIYIZ ama dedeme kimsenin şiveyle falan da olsa aaaaaaaamet dediğini duymadım hayatım boyuncaAlperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Ama Ahmet ismini de siz secmissiniz. Böyle durumlarda coğrafya kaderdir sözü dikkate alınmalı.mesela bazı yörelerde isimler siveden ötürü belli şekillerde telaffuz edilir sizin Ahmet te öyle olmuş sanırım. keşke çevrenizin telaffuz ederken bozmayacagi bir isim secseydiniz.Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Beni anladığıniz için teşekkür ederim,Ama Ahmet ismini de siz secmissiniz. Böyle durumlarda coğrafya kaderdir sözü dikkate alınmalı.mesela bazı yörelerde isimler siveden ötürü belli şekillerde telaffuz edilir sizin Ahmet te öyle olmuş sanırım. keşke çevrenizin telaffuz ederken bozmayacagi bir isim secseydiniz.
Hicbirsey için geç değil bebek daha büyüyüp te bu saçmalığın farkına varmadan Ahmet ismini sildirin. Yazık Cocugun da psikolojisi bozulur.
bu sefer de Mete ismine takacaksiniz onu da değiştirin. Kararınızı net bir şekilde çevrenize bildirin benim oğlumun adı bu böyle hitap edin deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?