İsim mevzuu

Ahmet Mete evet hanımefendinin derdi Mete'nin bilinmeyen bir isim olmasıymış diye anlıyorum eski postlarından
ahmet mete bu ülkenin uzun zaman gündeminde olan deprem dedenin adıydı ülkede bilmeyen yoktu hocayı allah rahmet eylesin ahmet mete ışıkara yı

siz Mete diye hitap edin.
çevrenize de Mete diye tanıtın.
mümkünse Ahmet ismini de sildirin madem.
eşinizle de durumu konuşun, Mete diyelim diye, kabul eder o da yani, kendi koyduğu isimmiş

madem kimse mete demeyecekti neden kimliğe yazıldı falan diye mi gitti kafa acaba yoksa hep böyleydi doğum mu tetikledi her iki durumda çok fena

Ya millet evlat sahibi olamıyor da bu kadar yırtınmıyor bu nedir ama ya. Şımarıklık artık bu. Sağlıkla sıhhatle kucağıma aldım bebeğimi demiyor da neymiş adını sevmiyormuş.
Yani artık şımarıklığın adı da lohusa depresyonu oldu. Millet nelerle nelerle uğraşıyor. Konu sahibi sen şımarıksın düpedüz şımarık. Doğurduğun çocuktan daha küçük yaşın. Bu ne be ööff azııck şükür yaa

Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Ööfff derdini seveyim butonu olsa üstüne otururdum. Millet aamet derken sen Mete de madem. Bi kendine gel resmen şımarık şımarık hareket ediyorsun. Konuya bak cevaplara bak Allah'ım tam çıldırmalık

Ööfff derdini seveyim butonu olsa üstüne otururdum. Millet aamet derken sen Mete de madem. Bi kendine gel resmen şımarık şımarık hareket ediyorsun. Konuya bak cevaplara bak Allah'ım tam çıldırmalık
İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız

Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Ahmet rahmetli dedemin adıydı, sapına kadar ANGARALIYIZ ama dedeme kimsenin şiveyle falan da olsa aaaaaaaamet dediğini duymadım hayatım boyunca Çok yakın bi arkadaşımın da ismi olduğu için Ahmet ismini çok severim ben, siz sevmediyseniz değiştirin ya da ikinci ismiyle hitap edin yani çok zor bişey değil. Nedir bu karamsarlık hayata küsmeler falan, bir silkelenin kendinize gelin bence.

Ama Ahmet ismini de siz secmissiniz. Böyle durumlarda coğrafya kaderdir sözü dikkate alınmalı.mesela bazı yörelerde isimler siveden ötürü belli şekillerde telaffuz edilir sizin Ahmet te öyle olmuş sanırım. keşke çevrenizin telaffuz ederken bozmayacagi bir isim secseydiniz.
Hicbirsey için geç değil bebek daha büyüyüp te bu saçmalığın farkına varmadan Ahmet ismini sildirin. Yazık Cocugun da psikolojisi bozulur.
bu sefer de Mete ismine takacaksiniz onu da değiştirin. Kararınızı net bir şekilde çevrenize bildirin benim oğlumun adı bu böyle hitap edin deyin

Beni anladığıniz için teşekkür ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…