- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Kayrq lina
-
Amin inşallah teşekkür ederimHayırla sağlıkla doğsun.
Fakat ben isimleri birlikte sevemedim kusura bakmayın. İlla biri olacaksa da Masal olsun.
Amin inşallah teşekkür ederimÖnemli olan ismin yada isimlerin anlamı bu bakımdan herkesin fikri ve zevki farklıdır kimseyi memnun edemezsiniz yok o nasıl isimler keşke şunu koysaydınlar bitmez inanın iyi düşünüp iyi seçtiyseniz içinize de sindiyse eşiniz ve sizin üçüncü bir şahsın görüşü bsna göre hiç de önemli değil çocuğunuz büyüyünce istemezse zaten değiştirir bu da onun en doğal hakkı sağlıkla gelsin bebeğiniz
Masal ismini daha çok eşim istiyo bende düşündüm acaba ismini taşıyabilirmi kaldırabilir mi diye isim arayışına girdim mihra nareyi buldum eşim o neymiş öyle diyo şimdiBend kızıma 2 isim koydum.. Seviyorum çift ismi, ileride hangisini severse, isterse onu kullansın diye hemde.
Genelde ilk ismi söylüyorlar, ama biz anne baba olarak 2 ismini de söylüyoruz.
Lakinnn, sizin isim biraz zor geliyor kulağa yani cok birbirine uymamış.. Ravza Ela, Ravsa Eda, Ravza Ada gibii.. Ya da tam tersi Masal Ada, Eda, Ela gibi şeyler olabilir.
Şuan ki yaşınıda değil ileriki yaşını da düşünüp isim konulmalı bence.,50 yasına geldiğinde Masal teyze biraz garip durabilir hoş şimdiki isimlerin hepsi öyle ama :)
Masal ismini bn pek istemiyorum aslında herkes de duymaya başladım bu ismi eşim çok istiyoiki isim koyabilirsin fakat biri güya modern biri dini olsun gibi düşünülmüş ikisi yanyana uymamış ..bence tabi...
ya sadece ravza ya sadece masal oyum bundan yanasağlıkla gesin kızımız
İsim fikirleriniz çok ilginç :)Masal ismini daha çok eşim istiyo bende düşündüm acaba ismini taşıyabilirmi kaldırabilir mi diye isim arayışına girdim mihra nareyi buldum eşim o neymiş öyle diyo şimdianlaşamadık pek
evett yaa cevremde 4 tane masal var oğlumun okulun da masal lina mina derin arden başka isim yok gibi bütün kızların isimleri aynı artık en azından ravza duyulmamış isim ...benim kızım olsa ayça koyardım amaMasal ismini bn pek istemiyorum aslında herkes de duymaya başladım bu ismi eşim çok istiyoanlaşamadık pek
Bu tür isimleri benden önceki aile bireyleri kullandı o yzdn bende biraz farklı olsun dedimİsim fikirleriniz çok ilginç :)
Mihra Nare ..
Neden bu kadar zor isimler ? İlginç olmak zorunda değilsiniz ki :)
Benim kızımın ismi çok düz mesela, dümdüz.
Zeynep Asel* bu kadar :)
Uzun ama uyumlu, ilginç değil, zor değil, hem modern hem klasik :)
Ravza ismi biraz ağır gelir diye düşündüm biranevett yaa cevremde 4 tane masal var oğlumun okulun da masal lina mina derin arden başka isim yok gibi bütün kızların isimleri aynı artık en azından ravza duyulmamış isim ...benim kızım olsa ayça koyardım ama
Ben eşinizi tutuyorum.Bu tür isimleri benden önceki aile bireyleri kullandı o yzdn bende biraz farklı olsun dedimyani bn ilerde çocuğum olduğunda bu ismi düşünüyorum dediğim kişiler hep o ismi kullandılar banada isim arayısına girmek kaldı bende biraz daha farklı isimlere gitme kararı aldım eşimde o neymiş öyle falan diyo
Bilmiyorum ya çok az kaldı kucağıma almama ama yinede önerinizi düşünürümBen eşinizi tutuyorum.
:)
Aile bireyleri koydu diye, siz koyamazsınız diye bir durum yok :)
Zeynep ismi benim çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir isimdi. Kızıma koymak nasip oldu :)
2 ismi de ben koydum, eşim sağolsun karışmadı.
Ama bende sizin gibi ilginç isimler ile karşısına geçseydim eminim bu ne abudik gubidik derdi :)
Çocuğunuz bahsettiiniz isimleri 3-4 yaşına kadar söyleyemez bile belki o kdar karmaşık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?