Doğuma Hazırlık İsim önerisi lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Özüm ismi biraz dalga geçmeye fazla müsait

Nefes ve Duru güzel

Alternatif olarak İdil, Dila

Kızıma isim önerisi lütfen benim suan hoşuma giden Zühre Zülal Ebrar Yaren Tanem Nefes Yüsra Duru ve Özüm sizce hangisi farklı önerilerde olur yardim lütfen
Ben şuan hamileyim 6 haftalık henüz cinsiyeti belli değil ama kız gibi hissediyorum . Eğer nasip olursa" çiçek" ismini koymak istiyorum çünkü bence hayata dair ne varsa çiçek simgeliyor yani mutluluğumuzu sevgimizi mücadelemizi acımızı vs vs hep çiçekle ifade edebiliriz

Gönlünüze göre olur inşallah güzel bı zihniyet hayırlısıyla kucagımiza almak nasip olsun

Kızıma isim önerisi lütfen benim suan hoşuma giden Zühre Zülal Ebrar Yaren Tanem Nefes Yüsra Duru ve Özüm sizce hangisi farklı önerilerde olur yardim lütfen
Öykü ve Pelin’i çok beğeniyorum ben de

Canim saglikla kucagina insallah..Ebrar,Yüsra ve Zülal biraz kaba geldi bana.Ben kiz cocugunda daha naif isimleri begeniyorum.Yaren ismini de bir ogrencimden dolayi duydugumda tuylerim diken diken oluyor.Bu ismi 2 defa dusunun derim.Tanidigim yaren lerin cogu garip kisilik ozelliklerine sahipti.Duru ismi cok konuluyor..Şu an insanlara moda ve degisik geliyor ama ileride Ayse,Fatma ve Merve gibi artik cok kullanilan bir isim olacak ve neredeyse her sinifta en az 3 duru olacak..Ben onermem ama guzel isim..Tanem ve Nefes ismi de biraz kasınti geliyor bana..Marjinal olmaya calisilmis gibi acikcasi ozenti isimler..Yazdiklarinizin icinde özüm ismi guzel..Anlam olarak da söyleniş olarak da guzel..Bence özüm e yogunlasin ve farkli isimlere göz atın derim..Birkaç oneri;
Hüma
Nihal
Begüm
Serra
Aylin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…