- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
valla ablan öğretmense kulak ver, isimlerin bi enerjisi vardır belki gerçekten, şimdi çocuğunun ismi olanlar alınmasın ama furkanlar hep çok yaramaz oluyo ya, en azından benim tanıdıklarım öyleydi
o "x" emre mi? benim de emrelerimin, efelerimin hepsi çok feci
valla ablan öğretmense kulak ver, isimlerin bi enerjisi vardır belki gerçekten, şimdi çocuğunun ismi olanlar alınmasın ama furkanlar hep çok yaramaz oluyo ya, en azından benim tanıdıklarım öyleydi
canım evet banada furkanlar çok yaramaz oluyo hiç yerinde duramıyor laf söz dinlemiyolar gibi şeyler söylemişlerdii.... ama ben çok istiyordum furkan koymak ve koydumda hatta muhammed furkan koydum herkes bin türlü laf işte çok ağır gelirmiş çok yaramaz olacakmışda baş edemiycekmişimde ... malesef :) dedikleri hiçbiri çıkmadı oğlum 8ine basacak 20 gün sonra ama inan bana adı selim olan oğlum daha yaramazzz ve şimdiden söz dinlemiyoo umarım büyüdüklerinde sorun yaşamayızz..
chess furkan isminden bahsettiğin için senden alıntıladım ama sana cevap olarak yazmadım canım yanlış anlama sakınn...
emre diye tahmin etmişitim ama yanılmışım benim emreler de hep yaramaz:))
isimlerin çok etkilediğini düşünmüyorum ben aslında yetiştirilme tarzı daha etkili
ayy ikisi bir arada ve uslu55:ve halim selim,mülayim olması gereken mi yaramaz? ben bu yıl 3 muhammedden çok çektim, çok zekiler ama zapt edilmiyorlardı.
Utku koymak istedim canım. anlamı zafer. zafer de eşimin ismi. ama kimseye beğendiremedik nedense
Utku koymak istedim canım. anlamı zafer. zafer de eşimin ismi. ama kimseye beğendiremedik nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?