- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
Ben seviyorum ama biz avrupada onu koyamayiz maalesef. Ileride oglun avrupaya gidecek falan olur bossver koyma. Flamanca eşşek demek ezel
Evet sole kesin vazgecer. Belcikaya holandaya gitse tam bi dalga konusu.. yoksa isim hoş..Banada çok arabesk geliyor ezel ismi. Eşimde erkek olursa ezel olsun diyor başka bişey demiyor. Bunu öğrendiğimde iyi oldu eşime söyleyim.
Kız isimleri daha hoş, daha çeşitli. Erkek isimleri daha az.Evet sole kesin vazgecer. Belcikaya holandaya gitse tam bi dalga konusu.. yoksa isim hoş..
Çocuk ismi koymak anneye aittir bunu elinden kimsenin almasına izin verme. Çocuğu anne taşıyor karnında bütün zorluğunu çekiyor doğuruyor ağrılı ağrılı emziriyor vs. istemediği adı koyduramazlar.Kızlar ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeliğim bir kızımız var. bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil ama eşim şimdiden tutturdu erkek olursa babasının adını koyacakmış bende kesinlikle olmaz bu evlilik biter bile diyorum bitsin diyor bu kadar çaresizim erkek olursa asla k.pederimin ismini koymak istemiyorum ne yapacağım ben Allah’ım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin cinsiyeti hiç önemli değil ama bu isim olayının ihtimali bile beni delirtiyor gece gündüz bunu düşünüyorum.
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeliğim bir kızımız var. bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil ama eşim şimdiden tutturdu erkek olursa babasının adını koyacakmış bende kesinlikle olmaz bu evlilik biter bile diyorum bitsin diyor bu kadar çaresizim erkek olursa asla k.pederimin ismini koymak istemiyorum ne yapacağım ben Allah’ım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin cinsiyeti hiç önemli değil ama bu isim olayının ihtimali bile beni delirtiyor gece gündüz bunu düşünüyorum.
Tamam işte Selman koyuverirsiniz aynı sey. Saglıklı olsun gercekten, ismin hiçbir önemi yok. Bu sürecte hiç kendinizi üzmeyin derim. Keske benim gebeliğim de saglıklı seyretse de adını Abdurrahman falan koymak istese esimEvet o hiç değilse bir nebze kullanılabilecek bir isim ama gel gör ki Salman :)
KAbul etmiyor maalesefSelman yapsanız onu olmaz mı biraz daha kulağa iyi geliyor
Seni okadar iyi anlıyorum ki tıpa tıp aynı durumdayız aslında bende ailesi kaynaklı babasının adını koymak istediğini düşünüyorum çünkü kızımda da cinsiyeti belli olmadan önce kaynanam ay erkek olursa ne var canım babasının adının yanı sıra bir isim daha koyarlar diyordu bende herkesin içinde hayır diye demiştim sessizlik... ve konu kapanmıştı.Bizde bu yüzden kaynananın yanında tartışmıştık . Eşim koymayı düşündüğümüz isme sıcak bakarken,bi anda annesinin fışteklemesiyle çıldırdı . Yok işte biz koyun dersek koyarsınız koyarsınız itiraz edemezsiniz bilmem ne .Sanki kız tarafının ana babası iskele ana babası hiç hakları yok. Erkek olursa eşimden söz almıştım . Erkek benim dediğim olack Allah nasip ederse. Ama anasıyla kafayı bozduğu için eşim şimdi ikinci kız olursa annemin adını koyacam ne yaparsan yap falan dyr. Ama Ben de bir isim koyarım iki isim olur ben annesinin ismiyle seslenmem. Bence eşinle aranı bozma hiç. Iki isim koyarsınız olmazsa
Aslında doktora gitsem belkide belli olur ama bu salgın yüzünden doktora gitmeye korkuyorum içimden geçense erkek yani hissediyorum elbette her şeyden önce Rabbim sağlıklı evlat etsincinsiyetiniz belli oldumu ,
KesinlikleÇocuk ismi koymak anneye aittir bunu elinden kimsenin almasına izin verme. Çocuğu anne taşıyor karnında bütün zorluğunu çekiyor doğuruyor ağrılı ağrılı emziriyor vs. istemediği adı koyduramazlar.
Canım inşallah inşallah Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyenlere bunu canı gönülden diliyorum hiç vazgeçme bir gün o bebeği kucağına alıcaksındır inşallah hayatta her şey bir sınav. Benim ki Sekman’ı kabul etmiyor son son son çare iki isim koymak olucak işte bakalım.Tamam işte Selman koyuverirsiniz aynı sey. Saglıklı olsun gercekten, ismin hiçbir önemi yok. Bu sürecte hiç kendinizi üzmeyin derim. Keske benim gebeliğim de saglıklı seyretse de adını Abdurrahman falan koymak istese esim
Ah canım ya yine de koyulabilir güzel bir isimmiş ne diyim inşallah gönlündeki olur.Ay güldürdün beni.Neki isim. Benimkide tutturdu erkek olursa ezel koyucaz diyor, bende ezel ismini sevmiyorum. Kırmakta istemiyorum.
Oğlum ailenin ilk erkek torunuydu ve ben kp cok seviyordum isteyerek koyduk adını buna ailesi çok sevindi tabi bende sevindim ilk erkek torun adam 50 sinden sonra ismini torununda görünce mutlu oldu inşallah huyu da çeker dedesine kızımda da kaynanam ismimi sevmiyorum benim kaderimde çok güzel değil başka koyun dedi ki zaten ismimi koyun desede ne ben koyardım nede eşim. Allah evlerden uzak huyu suyu çeker mazallah
Mantıklı bi çözüm buldum sanırım...ay ne güzel Canım her şey gönlüne göre olmuş kaba bir isim olmasa bende sıkıntı etmeden koyardım iki ismi olurdu Herkesinde gönlü olurdu ama işte gel görki olmuyor.
Çok çok tşk ederim,sizde insallah uzlasırsınızCanım inşallah inşallah Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyenlere bunu canı gönülden diliyorum hiç vazgeçme bir gün o bebeği kucağına alıcaksındır inşallah hayatta her şey bir sınav. Benim ki Sekman’ı kabul etmiyor son son son çare iki isim koymak olucak işte bakalım.
O kadar inat ki hayatta kabul etmez yinede teşekkür ederim fikrin içinMantıklı bi çözüm buldum sanırım...
Süleyman koyalım deyin...Salman Süleyman'ın kısaltması zaten, hem de Süleyman peygamberin adı dersiniz, hemde padişah ismi de diyebilirsiniz..
Kızlar nasıl fikir sizce...?
Olmadı iki isim olcak mecbur .Eşinle bozma aranı boşver. Ama Allah ıslah etsin bu düşüncedeki aileleri ya .Benim gelinim olsa dokuz ay karnında taşıyan o anne ve babanın hakkıdır der çekilirim kenara.Ama bu tiplerden fazlasıyla olduğu için şaşırmıyorum artık . Başka şeylerde yazmak istiyorum ama gaza getirmek istemiyorum seni .Bir yuva kolay kurulmuyor.Tartisma eşinle kimseyi sevindirmeSeni okadar iyi anlıyorum ki tıpa tıp aynı durumdayız aslında bende ailesi kaynaklı babasının adını koymak istediğini düşünüyorum çünkü kızımda da cinsiyeti belli olmadan önce kaynanam ay erkek olursa ne var canım babasının adının yanı sıra bir isim daha koyarlar diyordu bende herkesin içinde hayır diye demiştim sessizlik... ve konu kapanmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?