- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
ali kemal yada ali turan yada tuğrulun ne özelliği varmış acaba. yani ölmüş bir yakınlarının ismiyse asla koydurmam bu ismi diyebilirsin.Buyuklerimizi işin içine katarsak onun ailesi girer işin icine ve sonuc ali kemal. Benim ailem karışmaz zaten. Sadece fikir istersem sunarlar ve karari yine bize birakirlar. Ama onun ailesi onu asla yapmaz. Simdi den baslarlar yorum yapmaya
Ali kaynimin ismi ve benimde istegim. Kemal babasinin adi. Tugrul ve turan da turk isimleri diye istiyo canimcanım inşallah oğlunu hayırlısıyla kucağına al.
benim fikrim isim konusunda ortaklaşa bir karar almalısınız ama eşini buna nasıl ikna edeceğini bilemedim.
neden bu 3 isimden birini bu kadar istiyor, sordun mu?
belki sebebini öğrenirsen, oradan bir yol bulursun.
Yukarida acikladim canimali kemal yada ali turan yada tuğrulun ne özelliği varmış acaba. yani ölmüş bir yakınlarının ismiyse asla koydurmam bu ismi diyebilirsin.
Merhaba hanımlar
Bugun bebegimizin cinsiyetini öğrendik en mutlu olmamız gereken gunde esimle tartisiyoruz. Ilk evlenmeden oglum olursa ali turan koymak istedigini soylemisti ve ben o zaman kabul etmiştim sonradan ısinamadim o isme ama cinsiyet belli olsun o zaman soylerim dedim bugun bana 3isimle geldi ali turan ali tuğrul ali kemal. Ben 3unu de istemedim ali nin yanina baska isim ekleyelim dedim kabul etmedi. Sebep ilk cocuguymus ve ismini o koymak istiyomus. Bende kızdım benimde 10.cocugum degil benim istemem de onemli degil mi dedim. 3tanesinden secme hakkim varmis zaten. Saka gibi bunu söylüyor bana. Ilk bebegim ama ismine bile fikir hakkim yok. Ben bu bencilligi anlamiyorum. Günüm zehir oldu resmen bebegime bile sevinemiyorum. Ve benim istemedigim bi isim konulsun hic istemiyorum. Sabahtan beri anlatmaya calisiyorum ama yok anlamiyor. Daha bu kavganin sonu nereye gitcek cok merak ediyorum
o zaman Ali kalacak, diğerleri gidecek. başka yol yok. kısmetse diğer evlatlara inşallah. bu bebek ikinizin, senin de hakkın var üzerinde.Ali kaynimin ismi ve benimde istegim. Kemal babasinin adi. Tugrul ve turan da turk isimleri diye istiyo canim
Yukarida acikladim canim
her aileye bence 1 ali 1 kemal yeterli , kız olursada kaynananın görümcelerinin ismi olur heralde , ne diyelim eşini tanıyorsundur ona göre ikna kabiliyetini kullanabilirsin umarım.Ali kaynimin ismi ve benimde istegim. Kemal babasinin adi. Tugrul ve turan da turk isimleri diye istiyo canim
Yukarida acikladim canim
Merhaba hanımlar
Bugun bebegimizin cinsiyetini öğrendik en mutlu olmamız gereken gunde esimle tartisiyoruz. Ilk evlenmeden oglum olursa ali turan koymak istedigini soylemisti ve ben o zaman kabul etmiştim sonradan ısinamadim o isme ama cinsiyet belli olsun o zaman soylerim dedim bugun bana 3isimle geldi ali turan ali tuğrul ali kemal. Ben 3unu de istemedim ali nin yanina baska isim ekleyelim dedim kabul etmedi. Sebep ilk cocuguymus ve ismini o koymak istiyomus. Bende kızdım benimde 10.cocugum degil benim istemem de onemli degil mi dedim. 3tanesinden secme hakkim varmis zaten. Saka gibi bunu söylüyor bana. Ilk bebegim ama ismine bile fikir hakkim yok. Ben bu bencilligi anlamiyorum. Günüm zehir oldu resmen bebegime bile sevinemiyorum. Ve benim istemedigim bi isim konulsun hic istemiyorum. Sabahtan beri anlatmaya calisiyorum ama yok anlamiyor. Daha bu kavganin sonu nereye gitcek cok merak ediyorum
Hoş olmayan dediğiniz abdurrahman ismi Allah u teala nin en sevdiği ısimlerden biridir.(diğeri de abdullah)evdeki baskın karakter eşiniz anladığım kadarıyla. siz büyüklerinizinde bu konuda söz hakkı olduğunu söyleyin. evde oylama yaparsınız en azından bir şansınız daha olmuş olur. annelerinizin babalarınızın size uyma ihtimali yüksek.
ben olsam en azından öyle birşey kabul edebilirdim. tabi hoş olmayan isimlerde ortaya çıabilir abuziddin abdurrahman gibi.
İnşaallah kız olurda aliler elinde patlar diyelim o zaman benim 17. Haftada cinsiyet değiştiydi amaMerhaba hanımlar
Merhaba hanımlar
Canim anlatamiyorum bana çözüm olarak sadece bu 3isimden biri diyor. Ben onu kırmak istemiyorum ama bu 3ismede isinamadim nasil bi çözüm olur bilmiyorum.Sanırım erkekler özellikle erkek evlat konusunda seneler öncesinden bir şey belirliyorlar kafalarında, eşimin de var eskiden beri istediği bir isim. Eşinizin uzlaşmaz bir tavrı var anladığım kadarıyla, biraz empatik yaklaşmasını sağlayabilirseniz belki biraz yumuşar. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah, umarım çözersiniz
Canim ben her tartisma da o noktaya gelmekten biktim. Tartisma oluyo ben en son sabrim kalmiyo tam patliyorum o an niyeyse esimin beni anlayacagi tutuyo ve ben çoktan patlamış oluyorum. Bu sefer ben duzelemiyorum. Daha 6ayim var insallah bu konuda erkenden anlar beniiyide canim senin diyer konularin esini cok iyi bir sekilde anlatiyor.
empati yetenegi zayif, inatci ve bencil.
sen calistigin ve hamile oldugun halde yegenini zorla sizin eve getirip okutmak istemiyormuydu ? resti cektin de razi olmustu. ya da baska konularin da var buna vbenzer.
e sen taniyorsun bu adami basta niye soylemedin benim de istedigim isim olur diye.
neyse sen ama bence esini idare etmeyi biliyorsun. adam her seferinde eninde sonunda senin istedigin yere geliyor.
bunu da cozecegine eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?