- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Ben her zaman esime bebegimin cinsiyeti belli olsun ben sonra isim dusunecem diyorum. Bugun cinsiyet belli oldu isim arastirmaya basladim bu 3isimden biri bos yere bakma dedi. Ben sakayla karisik benimde soz hakkim olacak dedigimde bile soz hakkın 3unden biri dedi. Yani benciilik bu bana göre kemal koymam. Kemal.kp in adi. Ali zaten kaynimin adi bi de kp olmazSizin özellikle oğlunuz olduğunda koymak istediğiniz bir isim hayaliniz olmadığı halde neden bu konuda tartışıyorsunuzki? Yani evet kendi istediğiniz isimde olsun filan ama bu zamana kadar düşünmemişsiniz ve hala bir isim aklınızda yok.Halbuki eşiniz ortada hiç bişey yokken bile bununla ilgili bir isteği varmış.Ki bence bu onun bu isimlerden birini gerçekten çok istediği anlamına gelir.Bir fikriniz yokken tartışmanız bana mantıksız geldi açıkcası. Bu arada Ali Kemal olsun be.Sevdim.
Esime simdi kabul etmis gibi yaparsam tamamiyla kabul etmis sayilirim. O yuzden de simdiden tartismaya basladim. O isimleri istemedigimi bilsin diye.Bu kadar israr kiyamet ilk gunden karsi cikmasaydiniz keske. He deyip gecseydiniz onunuzde sanir daha 6 ay vardir. Zamanla unuttururdunuz onu farkli isimler sunarak. Gerilmezdinz belki. Siz en iyisi kabul etmis gibi yapin bugun nufus kagidini cikartacak haliniz yok ya. Allah saglikla dogmayi nasip etsin insallah.
Seytan bana da diyor ama yapamiyorum işte onunla ortak kararimiz olsun istiyorum.Empati yok, anlayış yok... Şeytan diyor git Nüfus Müdürlüğüne tek başına, kendi istediğin ismi yazdır bitsin!
Ay canm allah yardimcin olsun heleki inatci bi kocan varsa ayni seyleri daha tazecik yasamis biri olarak ( bugün )
Seni cok iyi anliyorum
Ilk cocukta babsinin adini koymak istedi esim babasinn ismi eski klasik bi isim ben istemedim aylarca bunun tartismasi yasandi ilk heycanim vs hakkimi helal etmem diyerek 9 ay kavgasi sürdü diyebilirim benim istedigim.hic bi ismi begenmedi en son yine kendisi baska bi ism bldu benimde hosuma gtti tamam o olsun dedim ve karar verdik koyduk ama tam güvenemeyip bende nüfusa gttim :))
Cunku akrabalarindan biri kariisindan habersiz gidip cocuga babasinn adni yazdrmis sülaleden cekiyo diye bende gttim hee asil ayrinti dedimki bak 2.cocuk olursa ods erkek olrsa ozman koyariz neyse tabi ben asla 2.cocuk düsnmüyrum bide dedim bida olcakta oda erkek olcakta derken dogumdan 2 3 ay snra hamile kaldim )))
O da erkek olmasinmi aman allahim basladmi kavgalar hep direttim tartismadim bu sefer ben koyacam dedim ozman sen sectin benm istediklermi begenmedin dedim neyse hep kavga ettik bu yüzden ben gidio doguma yakin istedim ismin dolap süslerni yaptrdim kizdi falan .
Neys3 carsamba dogum yaptim bgun hastanye dikislerim icin kontrle gttik dönuste nufusa gdelim dedim arabada kavga ettik hala isim yüznden ben dedim seker süs bilenyaptrdim artik dönusu yok bsver at onlar gdelim en kralini yaptr falan desede taviz vermedim nüfusa gttik baya sira vardi 100 kisi bekledik hala savasiyor benimle sira yaklasmaya basladi dürtyor icerisi kalabalik askm ltfen bak fln hc knsmadim bile hayr dedim uzatma.
Sira bize geldi otrduk kadin esime verdi kagidi buraya cocuga koncak ismi yaz dedi bana bakti uzatmaa artik dedim kendi elleriyle benim istedigm ismi yazdi kimlik cikti aldik ciktik hc konusmadi benimle eve gelene kadar eve geldk beni brakti ise gtti aksam misafr vardi tartismadik allahtan misfrler gidince biraz söylendi trip atti :))
Sükret dedim allah bize 2 erkek evlat verdi bizm cocugmz onlar baskasi degl ben mtlu olucam dedim vs smdi konusyir ama lafi da sokuyo arada :))
Hattta az önce uyumuyomsn sen daha ddi noldu dedim kesicem gece seni dedi güldum kes bakalim dedim :))
Hee bu arada abisi ogluna babasinin ismiyle baska binisim koymus ama babssi ismime lakap mi taktiniz hic koymasaydinz sildirin demis kizmis.
Abisinin oglunun 2 ismi var biri babasnn ismi ben niye bdaha koyim ki annesi bile koymayin derken kmse istemezken sonuc zaferi ben kazandim :))(
Darisi basina
Ayyy seni örnek aldim ve senin yaptigini yapip savasacam :))))
Bende dun dedim ki 3aydır ben mide bulantisindan ac.ac gezerken acaba bebegim besleniyo mu diye dusunmekten kafayi yiyoken ruhun duymadi da isim konusunda tek basina söz hakkı benim diyosun oh ne ala dedim. Ama yok yani adam anlamiyor bile.He oldu canım, başka. İlk çocuğuymuş ismini o koymak istiyormuş. Sen nesin saksı mı? 9 ay karnında taşı, tüm cefayı sen çek, adam hop üstüne yatsın. Madem 2 isim konulacak çocuğa, birini o koysun birini sen, ikinizin de gönlü olsun. Kalp kırmanın manası nedir yani. Bazen insanlar ciddi manada saçmalıyorlar. Anlam vermek imkansız.
Ben hep kız hissettim hala da kız hissediyorum niyeyse bizde 17 haftada gitcez belki bizim ki de degisir :))) o zamanda mecbur benim dedigim isim olur o derdine düşer o zaman :) Çünkü kız olsaymis benim dedigim olacakmis:)İnşaallah kız olurda aliler elinde patlar diyelim o zaman benim 17. Haftada cinsiyet değiştiydi ama
Simdiden istemedigimi anlatamazsam sonra hic anlatamam esime.Sağlıkla kucağına al inşallah da İsim konusunu o zaman düşün derim..üzme kendini simdiden
Esim 2 isim istiyo sadece ali olsa kabul ederim zaten. Ali ismini cok severim. Zaten modern isimlerden cok klasik isimleri severim benıkıncı ısmı bıle kendı koyan bır es..ALLAH sabır versın. benım tahammul edemedıgım konu...9 ay ben karnımda tasıyacagım ben butun sıkıntıını cekecegım ama ısmını esım koyacak.yok ya.....
helekı Ali ısmı bence cok eskı artık..hemde kotu bır ısım bence..ama Alıyı kabul ettıysenız zaten Alı dıye cagırırsınız ıkıncı bır ısım neden konulur anlamam zaten