İsim Vermeden, Kırmadan Yorum Yap

Eskiden çok aktifti sosyal medyada ne oldu da kendini çekti ki bir anda anlayamadım

Kaynana savunmak nedir. Dısarıya gore cok ıyı bırısı evet ama bana gore degil. Benim demedigim seyleri demişim gibi gosterirdi sevmek zorunda degilim yaptıklarıyla saygımı da kaybettirdi.

herşeye bir yorumun var ama bildiğin varoşsun canım ya,bu eksikliğini de sanal ortamda örtmeye çalışıyorsun ama kusura bakma cidden reel de selam bile vermeyeceğim bir tipsin.

sen şimdi kendince vicdanını rahatlamaya falan mı çalışıyorsun hadi canım hadiii sende vicdan ne gezer

"Kesin aldatiliyorsun.
Aldatiliyorsun kesin ve net
Aldatiyor
Aldatiyor kocan seni
Baska kadin var
Metresi var kocanin"

Baska bir bakis acin yok mu olaylara senin..?

ah içimde neler barındırıyorum bir bilsen sana karşı ağzımı açmıyorsam kalp kırmayı sevmediğimdendir bir açsam zaten yer yerinden oynar!!!

Ya yorum dedigin kişiye ozgu birseydir ve herkes bir konuyu aynı sekilde yorumlamak zorunda degil..
Niye hic bir samımıyetiniz veya muhabbetiniz olmayan birinin yorumunu alıntılayıp aklınız sıra bozmaya calısıyorsunuz?

Hayır kibar bir sekilde insanları bozunca karsıda ki kırılmamış mı oluyor anlamıyorum bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…