Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İsimde kararsız kaldım yardımcı olur musunuz lütfen
İnsan niye çocuğuna hastalıkla bagdasmis bir isim verir ki?
Bence eşin birkaç kez daha düşünsün..bu formatta almila adını verebilir, Türkçe bir isim en azından ,destanlarda da gecen bir kadın kahraman adı. Kırmızı elma - elma yanaklı anlamına geliyor
Albina Kırgız ismi benim bildiğim ayrıca alımla ismi icin de şunu buldum; Almıla, ya da diğer bir ismiyle Alangoya, Moğol destanlarında kutsal sayılan bir kadın kahramanın adıdır. yani ikisi de Asya’dan gelme isimler. Bence Albina hoş bir isim olabilir.
Adı "Sedef" olanlarla dahi, hastalık adı diye dalga geçilirken; doğacak bebeğinize "Albino" yu çağrıştıran "Albina" adını vermekte ısrar eden eşinizi tebrik ederim.
Dediğiniz gibi çağrıştırıyor albino koymuyoruz. Albinanin anlamida köküde farklı bi araştırın. Eşim Çerkes ismin kendiside Çerkes ismi istemesi gayet normal sizin düşündüğünüz gibi değil
Dediğiniz gibi çağrıştırıyor albino koymuyoruz. Albinanin anlamida köküde farklı bi araştırın. Eşim Çerkes ismin kendiside Çerkes ismi istemesi gayet normal sizin düşündüğünüz gibi değil
Yalnız bu bilgi, ismi duyan insanlardaki çağrışımları engellemeye yeterli değil. İsminin anlamını anlatması gerekecek. Okul yıllarınızda ve sosyal çevrenizde ismi anlaşılmayan, tekrar sorulan arkadaşlarınız olmadı mı hiç ?