Bahsettiğim konuyu anlayamamışsınız. Zor bi hamilelik geçirebilir, işten kovulur tekrar uzun bi süre iş bulamaz, ve ya bebeği olur kendi bakmak ister bu çok doğal hakkımız değil mi bizim. Ben çalışıyorum fakat maaşım eşimi ilgilendirmez. Faturalara ödemelere vs beni karıştırmaz. Ben evime istersem alışveriş yaparım keyfime göre. Kenara atarım kendi ihtiyaçlarımı karşılarım. İlla ki faydam oluyordur tabi, ama bana çalış ya da çalışma diyemez. Ticaretle uğraşmaya, ek iş yapmaya gelince çok büyük bi zeka pırıltısına ihtiyacı yok bence. Benim eşim 3 iş yapıyor bunların 3 ü de farklı alanlarda ticaret. Tabi memur olayım sabah akşam sadece oturarak rahat edip çalışayım, karımın maaşına tabî olayım, ilerde baba bile olsam karım hamile haliyle sonrasında da bebeği bırakıp gitsin çalışsın şeklinde bi adam olsaydı bende eminim konu sahibi gibi sıkıntılar yaşardım. Kızlar nasıl biz çalışma özgürlüğüne sahipsek, istediğimiz zaman da çalışmama özgürlüğüne sahibiz. Ben sizleri destekler şeklinde konuşuyorum anlamıyor musun?