İsimden edilmekle tehdit ediliyorum.

Ne güzel genelleme yapmissin. Yarin birgün konu sahibi buradan gaza gelip özür dilemezse ve o damgayi yiyip isten atilirsa, mahkeme mahkeme gezerse ne ben, ne sen konu sahibine yardim edemeyiz.

Senin hikayenin sonu iyi oldu diye, konu sahibin hikayeside iyi sonuçlanacak diye birsey yok. Bu ülkede çoçugunu ölü bulan babayi akil hastanesine zor ile aldiriyorlar, suç duyurusunda buluyorlar, yalanlar iftiralar,.. Konu sahibin yasadiginin binde biri.

Hiç kimse yalaka ol demiyor zaten. Ancak her is yeri bas kaldirmayi kabul etmiyor. Ekonomik durum zaten kötü. Insanlar yillarca ders çalisiyor kpss sinavi için. Yani risk çok fazla büyük. Gurur her zaman iyidir fakat realist olmakta lazim.

Gercekyen hakliysan lutfen boyun eğme.sendikan varsa anlat bu olnlari.yasak lakin senden bunlari isterlerken ses kaydi al.tem basina bir kadinla koca koca adamlarin ugrasmasi.....yanina sana yol gosterecek sozu gecen birini al.atiyorum sube muduru vs gibi.

Işte bakın hata burada kocasından şiddet görüyor sus Canından olursun babası şiddet uyguluyor Elalem ne der annesi Aman sus kızım Millet ne der işyerinde sus ekmeğimden olurum susa susa susa susa kadın cinayetleri oluyor kocası öldürüyor müdürü eziyor babası dövüyor kaynanası çektiriyor yapmayın Arkadaşlar hakkınızı arayın sonra mobing uğradığı için intihar eden Saadet öğretmen gibi Haberlere çıkarız

Ayrıca yıllarca KPSS çalışıyor iş bulabilmek için demişsiniz iki kuruşluk adamların egolarını okşamak için millet dirsek çürütmüyor

Her durum ayni degil ki. Bunu sus deniliyorsa, her durumda susulcak diye birsey yok. Artik sussanda, ses çikarsanda hiçbirsey degismiyor. Sosyal medya ile sule çet kurtarildi, ancak Türkiyede ne kadar çok Suleler var haberin varmi? Ha herseyde kaderine razi gel demiyoruz. Ancak bu durumda tehdit çok gerçek. Teorik birsey degil.

Bunlari yazmak benim içinde kolay degil fakat ekmek parasi bu devirde hele dahada önemli, dahada zor kazaniliyor. Biz özür pahasi için kaybetmemeli.

Benimde eyvallah çektiğim durumlar oldu. Her doğruyu her yerde söylemiyorum. Ama konu sahibi burada haklı ve onurunu kadınlık gururunu çiğnemeye çalışıyorlar.
Muhteşem yüzyılda daye hatuna Gülşah yer sildirmişti okadar canım yanmıştı ki o sahnede. Birazda feministlik var bende ondandır özür dileme deyişim.kadın haklı çünkü

Maalesef size hakkinizi arayın demek isterdim ama kimi kime sikayet edeceksiniz ki. Ya özür dileyeceksiniz ya isinizden kendi rızanızla ayrılacaksınız

Tabiki kadin hakli, o konuda bir süphe bile olamaz. Ancak iste haklilik bu konuda neye yarar? Bu satirlari yazmak benide üzüyor, kaldi ki konu sahibi

Sağolasın canım en iyisini yapmışsın valla bunların üstüne üstüne gideceksin ki birşey yapamayacaklarını anlasınlar benim kızdığım şu ki; insanlar kendi korkakligini pasifiğini olması gereken şey gibi göstermesi "herkesin içinde uyarman etik değil özür dilemelisin" diyorlar o iş yerindekilere de yazıklar olsun hepsi bu kıza destek çıksa " hadi gelin buyrun hepimizi de iftirayla çıkarabilecek misiniz" deseler hiç bir şey yapamazlar.

Cevap verse ona göre yardımcı. Olurduk
Siz her iki ihtimale karsi yardimci olabilirsiniz iki ihtimal icinde fikrinizi merak ediyorum.konumdada bahsettim ifsa olmamak icin detay veremiyorum sonuca gore oklari hedefime dogrultacagim.

Herkes olaya sahit ama kimseden bi beklentim yok herkes omrunce vicdaniyla yasayacak yuk onlarin yuku olur. Heleki bana en ufak zarar veren yada vermeyi goze alan vekil ve akrabasi bunun ahiretide var elbet hesaplasiriz omrumce ah ederim.

Zaten bu ikinci kez basima geliyor baska bir kisininde kaprisine maruz kalmistim partiden birilerine arattilar amirimi didisinin didisi kurumuma geldi herkesin icinde ayagina tas deger nerden geldigini bilmezsin diye tehditler aldim perisan oldum savciliga suc duyurusunda bulunacaktim amirim bunlar partiden gucluler yakarlar bizi dedi ailem icin sustum.degisen bisey yok adamlar dahada cesaretleniyorlar olan bana oldu psikolojim bozuldu surekli yasadiklarim gozumun onune geliyor cok uzgunum.tek istedigim saygi.

Bi de bakalim dogru mu o da var.belki hic oule bisiy yok.uyduruyolar
Ne yazikki dogru vekil bizzat baska sehirden danismanini gonderdi kuruma gozlerimizle gorduk amirim benimle konusuktan sonra ona hesap verdi adam numarasini birakmis ah ah

Kurum değişme imkanınız yok mu

Çok ilginç değil mi koskoca vekil özürdiletmek için adamını yolluyor şaka gibi uğraşılan şeylere bak nasıl bir ego varmış öyle iş arkadaşınızda tam haberlikmiş aslında böyle şeyler daha fazla medyada yer alacak aslında..

Ne biçim bi kurumda çalışıyorsunuz tabii buna kurum denirse..Anladığım kadarıyla sınavla kpss yle girilen bir yer değil torpille referansla giriliyor ki bu kadar kişiyle sıkıntı yaşamıssınız.Her sıkıntı yasayan torpilini arayıp üstünüze salmıs ki si de torpilli olabilirsiniz.O yüzden özür dileyin konu kapansın güzel güzel geçinip gidin.Sizler de kpss çalışmaya devam edin güzel ülkemin güzel insanları:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…