- 26 Mayıs 2018
- 8.214
- 38.836
- 548
- 51
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
Merhaba hanimlar oncelikle konuyu cok detayli anlatamayacagim.is yerimde tamamen karsi tarafin suclu oldugu bir durumdan dolayi karsi tarafi gayet sakin ve usulunce bana karsi saygili olmasi hususunda uyardim.bu x beyefendisi bi milletvekilinin yakin akrabasi oldugu icin hemen milletvekilini arayip durumu bildirmis bu vekilde isi gucu birakip benle ugrasmaya karar verip olayi arastirmak icin bi adamini gorevlendirip isyerime gondererek ustumle gorusup ozur dilememi talep etmis.ustumde x beyefendiyi arayip olayi dinlemis x evet ben hataliyim ancak beni uyararak yanimdaki kisilere rezil etti ve ozur bekliyorum demis.bende kesin bir dille hatam olmadigi icin ozur dilemeyi reddettim.ve ustum acikca ulkenin carkini onlar donduruyor devir onlarin devri bakarsin bir saat sonra sen bilmem kimlerdensin diye iftira ederler isinden olursun gel inat etme dedi.Ancak ben inancim geregi haksizlik karsisinda boyun egmeyecegimi devletin vekilinin boyle bir hakkinin ve gorevinin bu olmadigini son bir kez daha belirtterek reddettim.simdi bunlar benimle ugrasacak sizce ne yapmaliyim yanlisa dusmekten onlarin karsisinda gucsuz durmaktan endise ediyorum onerilerinize ihtiyacim var.
Ölen mühendisi hatırlatın mobinge uğradığınızı ve mahkemeye vermeyi ve sosyal medyada sesinizi duyurmayı düşündüğünüzü işinizden olmakla ehdit edildiğinizi herkese duyuracağınızı söyleyerek siz de böyle tehdit edin onları eğer özür dilemeyecek deniz böyle yapabilirsiniz.Ama duruma göre gerçekten bu dediklerinizi yapmayı göze alıyorsanız eğer blöf yaptığınızı varsaymamalılar.Allah yardımcınız olsun.Evet dusunuyorum ama oncelikle nasil bir aksiyon alacaklar bekliyorum elik kolim bagli sonrasinda oncelikle mahkemede ararim hakkimi ve nereye ulasabilirsem ulasirim cunku cidden hakliyim.
İlla ki herkes insan dakendisiyle basbasa kalacagimiz bir durumda degiliz ki ayrica haksiz bi insani cocuk gibi kenara cekip bu yaptiginiz cok ayip demek bana tuhaf geliyor.asla bir tartisma olmadi sesler yukselmedi yalnizca uyardim.bu demek oluyorki sen insansan bende insanim.
En mantıklısıBence milletvekilin partisine şikayette bulunun
Karşı partiye de durumu bildirin (bu durumda CHP oluyor yanılmıyorsam)
Sosyal medya hesabınızda Twitterda yazın milletvekilinin adını bu olayla beraber, burda ekşisözlük yazarı kadınlar var size yardımcı olsunlar verin linki ekşisözlükte konu açıp haramilik torpil rezlllik diye yayınlasınlar.
Paçaları tutuşur ifşa edin topunu. Amir denen yalaka tipe de ayrıca ayar oldum onu da yayınlayın
Adam konu sahibinin yuzune dosya firlatmis. Konu sahibi de lutfen saygili olun diye uyardigi icin adam rencide olmusmussss. Bence burada konu sahibinin hicbir sucu yok..İlla ki herkes insan da
Milletin icinde uyarinca cocuk muamelesi yapmis oluyorsunuz. İkiniz de haksizsiniz. Gonul ister ki iki tarafin da birbirinden ozur dileyip anlasmasinin mumkun olabilecegi bir ulkede yasayalim ama iste maalesef olmuyor gordugumuz gibi. Kimin yuksek yerlerde tanidigi varsa
Konuya yazdığım yorumu kopyaliyorum alta, vaka bildirim formu ile yaptım anonim adı kullanarak. Kendi adımızı gizleme hakkı var, vaka bildirim formlarında.Merak ettim nasıl yaptınız
Bilemem olayin oncesini de bilmek lazimAdam konu sahibinin yuzune dosya firlatmis. Konu sahibi de lutfen saygili olun diye uyardigi icin adam rencide olmusmussss. Bence burada konu sahibinin hicbir sucu yok..
Ama kabullenemiyorum ozru hak eden benim ben asagilandim ben kucuk goruldum neden onlar suan guclululer diye hakliyken ezilmeliyim halk seni halki temsil et adil ol diye secti sen bundan faydalanamazsin cok agrima gidiyor.
ay kesinlikle size katılıyorum. insanlar çok fena. bir konuda atıp tutarlar. sonra bakıyorum o attıkları konuda iş icraata gelince kimse konuştuğu gibi olmuyor. gerçekten bunu o kadar çok tecrübe ettim ki artık kimsenin lafına güvenmiyorum.yalnız şu an size haklısın diyenler yarın öbür gün dediğiniz gibi iş mahkemelik olursa tanıklık etmez. insanların haklısın demesine aldanıp gaza gelmeyin.
ay kesinlikle size katılıyorum. insanlar çok fena. bir konuda atıp tutarlar. sonra bakıyorum o attıkları konuda iş icraata gelince kimse konuştuğu gibi olmuyor. gerçekten bunu o kadar çok tecrübe ettim ki artık kimsenin lafına güvenmiyorum.
Helal ağzınıza yüreğinize sağlık.Ulan yazıklar olsun buradan bile özür dilemelisin diyenler var ,neymiş "insanlar içinde uyardigin için dilemelisin etik değil bla bla" sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz gözünüz cesur olmayı,doğru konuşmayı yemedi hiç bir zaman her yerde her kurumda sustunuz izlediniz şimdi de burada bile destek olan yok
Sevgili konu sahibi sakın özür dileme,bugün bunun icin sana geri adim attıran alçaklar yarın başka birşeyle üstüne gelecek sakın geri adim atma sen özür dilenecek hiç bir şey yapmadın zor yolu seç ve kişiliğini, onurunu kaybetme.
Arkadaşın sorusu kilit soru. Sizi tebrik ederim. Ama ne yalan söyleyeyim. Hem de üzüldüm.Mile
Millet vekili iktidarmı yoksa muhalefet mi
Bunun sonunda arkadaşı "usulsüzlük" sebebiyle görevden ihraç edebilirler..., mv kişisinin de iftiraya ugradigini iddia edebilirler.Bence milletvekilin partisine şikayette bulunun
Karşı partiye de durumu bildirin (bu durumda CHP oluyor yanılmıyorsam)
Sosyal medya hesabınızda Twitterda yazın milletvekilinin adını bu olayla beraber, burda ekşisözlük yazarı kadınlar var size yardımcı olsunlar verin linki ekşisözlükte konu açıp haramilik torpil rezlllik diye yayınlasınlar.
Paçaları tutuşur ifşa edin topunu. Amir denen yalaka tipe de ayrıca ayar oldum onu da yayınlayın
Helal ağzınıza yüreğinize sağlık.
Ben iş yerinde müdürlerim tarafından pek sevilmem hakkımı yedirtmediğim için. Buradaki özür dile diyen kadınlarla aynı zihniyette çalışıyorum. Müdür onları seviyor bana seninle aramız iyi değil Bi tek dedi bende yalaka değilim o yüzden dedim.
Bende işimle tehdit edildim cevabım buraya girmeden önce aç değildim buradan çıkıncada aç kalmam. Ama intihar mektubu yazar medyaya dağıtırım ölmem de ama siz uğraşır durursunuz dedim. Totoları tutuştu. Merhametten işime son vermiyormuşlar
Ama adım geçimsiz çıktı iş yerinde.cok guldum
gecenin_resmi kocum o mudur kekosu seninle basa cikamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?