İsimden edilmekle tehdit ediliyorum.

Olayın iç yüzünü bilmediğim için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Bununla birlikte bir işe kalkışırken;
attığım taş, ürküttüğüm kurbağaya değer mi?
Diye düşünmek lazım.
Oturup bir kâr-zarar hesabı yapın.
Her türlü ihtimali göz önünde tutun.
Sonuçlarına katlanabilecekseniz gururunuzu ön planda tutun.
Değilse kuru bir özür dileyip hatta özür yerine 'kusura bakmayın' deyip kapatın konuyu.

Çok haklı müdürün malum suçlama ile karşı karşıya kalırsan, sadece işinden olmakta kalmaz bir de soruşturma ile uğraşırsın

Bence milletvekilin partisine şikayette bulunun

Karşı partiye de durumu bildirin (bu durumda CHP oluyor yanılmıyorsam)

Sosyal medya hesabınızda Twitterda yazın milletvekilinin adını bu olayla beraber, burda ekşisözlük yazarı kadınlar var size yardımcı olsunlar verin linki ekşisözlükte konu açıp haramilik torpil rezlllik diye yayınlasınlar.

Paçaları tutuşur ifşa edin topunu. Amir denen yalaka tipe de ayrıca ayar oldum onu da yayınlayın

Evet dusunuyorum ama oncelikle nasil bir aksiyon alacaklar bekliyorum elik kolim bagli sonrasinda oncelikle mahkemede ararim hakkimi ve nereye ulasabilirsem ulasirim cunku cidden hakliyim.
Ölen mühendisi hatırlatın mobinge uğradığınızı ve mahkemeye vermeyi ve sosyal medyada sesinizi duyurmayı düşündüğünüzü işinizden olmakla ehdit edildiğinizi herkese duyuracağınızı söyleyerek siz de böyle tehdit edin onları eğer özür dilemeyecek deniz böyle yapabilirsiniz.Ama duruma göre gerçekten bu dediklerinizi yapmayı göze alıyorsanız eğer blöf yaptığınızı varsaymamalılar.Allah yardımcınız olsun.

İlla ki herkes insan da
Milletin icinde uyarinca cocuk muamelesi yapmis oluyorsunuz. İkiniz de haksizsiniz. Gonul ister ki iki tarafin da birbirinden ozur dileyip anlasmasinin mumkun olabilecegi bir ulkede yasayalim ama iste maalesef olmuyor gordugumuz gibi. Kimin yuksek yerlerde tanidigi varsa

En mantıklısı

Adam konu sahibinin yuzune dosya firlatmis. Konu sahibi de lutfen saygili olun diye uyardigi icin adam rencide olmusmussss. Bence burada konu sahibinin hicbir sucu yok..

Merak ettim nasıl yaptınız
Konuya yazdığım yorumu kopyaliyorum alta, vaka bildirim formu ile yaptım anonim adı kullanarak. Kendi adımızı gizleme hakkı var, vaka bildirim formlarında.
Ve intikam için çok iyi dişimi biledim.

Ben böyle bı psikopatla çalıştım.
En sonunda size benzer şeyler yaşadım.
Önce geçmek istediğim bölüme geçene kadar sabır ettim. Bu psikopat değilde başka bı yönetici arkadaşım aldırdı istediğim bölüme... Sonra bu psikopat gelmez mi o bölüme başımıza... Tam kurtuldum derken.
Bir gün bı toplantıda hepimizin yaptığı hatayı sadece benimkini bağır çağır söyledi ve kapıyı öyle hızlıca çarptı ki...( O kadar kötü olduk ki tüm bölüm arkadaşlarımız, o günden sonra hiç birşey eskisi gibi olmadı, herkes dişini biledi.)
O gün cami duvarına işedi.
Çalıştığım şirket kurumsal olduğu için şikayetleri anonim adında açabiliyorduk.
Ben yaptığı terbiyesizligi ve başkalarına yaptığı terbiyesizleri not alıyordum bildiğiniz defter tuttum, gün saat dakika saniye olarak yazdım deli gibi kapı çarpıp hızla çıktığı kameranın çekiş alanini dahi yazdım. Ve herkes şikayetçi olduğu için kişi kişi bölüm bölüm belirttim.
Bir sabah süpervizörümüz ve üst yönetimden bir kişi bizim grubu toplantıya aldı. Herkes o kadar şikayetçiydi ki susar sandığım insanlar bile susmadı konuştu.
Sonra süpervizörümüz ve yöneticimiz olacak yeni kişi toplantıya aldı bizi, bana bıyık altından bı gülüşleri vardı. Kurtulduk der gibi.
O toplantıda da herkes konuştu.
Bu deli de bizi tek tek çağırıp konuştu. Buna öyle bı s........ ki rezil rüsva etmişler, kurumsal şirketlerde edinilen statü geri cekilemedi için demişler ki ah biz senin statünü bı geri çekebilsek sana napacağımızı iyi biliyoruz... Bütün gece ağlamış her tarafını morartmış bana onları gösteriyor. Aslında amacı kim şikayet etti onu bulmak, (ben herkes kötülerken ağzımı açmadım) valla ben senin için ağzımı açmadım sor istediğine dedim. Yanlız sen küçük kelimelerle büyük konuşuyorsun dedim. Kem küm hık mık totosuna baka baka ayrıldı.
Ay bayram etmiştik...
Sabır edin planlı programlı gidin, attığı mesajları silmeyin, toplantıda yaptığı mobing i not alın gün gün dakika dakika gün gelecek lazım olacak size.
Sakın iş yerinde bu kişi hakkında da konuşmayın

Bu tavırların toplumda işlerlik kazanmasına sevgili halkımız da sebep oluyor. Toptan yaklaşım, ön yargı, yargısız infaz, etiketleme, başkasından boşalacak koltuğa neye rağmen oturma ihtimali olan çocuğu ve benzer nice ahlaksız yaklaşımlar. Herkes birbirinin üstüne basarak makam sahibi oluyor.kimse benim bunlarla alakam yok, kendi ekmeğime bakarım demesin, toplum böyle yok oluyor.

Ulan yazıklar olsun buradan bile özür dilemelisin diyenler var ,neymiş "insanlar içinde uyardigin için dilemelisin etik değil bla bla" sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz gözünüz cesur olmayı,doğru konuşmayı yemedi hiç bir zaman her yerde her kurumda sustunuz izlediniz şimdi de burada bile destek olan yok
Sevgili konu sahibi sakın özür dileme,bugün bunun icin sana geri adim attıran alçaklar yarın başka birşeyle üstüne gelecek sakın geri adim atma sen özür dilenecek hiç bir şey yapmadın zor yolu seç ve kişiliğini, onurunu kaybetme.

Adam konu sahibinin yuzune dosya firlatmis. Konu sahibi de lutfen saygili olun diye uyardigi icin adam rencide olmusmussss. Bence burada konu sahibinin hicbir sucu yok..
Bilemem olayin oncesini de bilmek lazim
Bu partili vatandaslar hep birilerine guvenir,bunu bilmemek mumkun degil,ona gore davranmak gerekiyor. Mumkun oldugu kadar muhatap olmamak,bir laf soyleyeceksek bile sahit olacak kisiler olmamasini saglamak lazim. O adama gidip de insan gibi davran deseydi basbasayken bunlar yasanmayacakti belki de. Simdi o sahit olan mesai arkadaslari olasi bir sorusturmada bu adami tutacaklar cunku,konu sahibi de acikta kalacak oylece

Ama kabullenemiyorum ozru hak eden benim ben asagilandim ben kucuk goruldum neden onlar suan guclululer diye hakliyken ezilmeliyim halk seni halki temsil et adil ol diye secti sen bundan faydalanamazsin cok agrima gidiyor.

Bu daha ne ki? Sokakta kadinlar ölüyor, tecavüze ogruyor ve birsey yapilmiyor. Burda kaç kadin mutsuz evliliklerinde, sidetten sikayetçiler ve birsey yapamiyorlar.

Sosyal medya olmazsa hersey dahada kötü olurdu fakat her olay sosyal medyadada paylasilmiyor, olay olmuyor.

Yani evet agrina gidebilir fakat tehdit çok agir. Sorun sadece issiz kalmak degil, yillaarca issiz kalmaktir. Yani o damgayi yersen, kimse seni ise almayabilir.

Evet haksizlik fakat yapilcak birsey yok. Buna karsi tek basina savasamazsin. Bir kaç yil önce farkli derdim fakat baze seyleri artik kabul etmek gerek. En iyisi baska üyelerin dedigi gibi "digerlerin yaninda olmasi yanlis oldu fakat sizin yaptiginizda benim için rencide ediciydi. Digerlerin yaninda söyledigim için özür dilerim, yanliz söylemem gerekirdi fakat bana yaptiginizda hos degildi"

Gibi bir laf edin. En azindan bacaklarina kapanip özür dilememis olursun. Bu yetmezse, gerçekten özür dile. Yapilcak birsey yok

yalnız şu an size haklısın diyenler yarın öbür gün dediğiniz gibi iş mahkemelik olursa tanıklık etmez. insanların haklısın demesine aldanıp gaza gelmeyin.
ay kesinlikle size katılıyorum. insanlar çok fena. bir konuda atıp tutarlar. sonra bakıyorum o attıkları konuda iş icraata gelince kimse konuştuğu gibi olmuyor. gerçekten bunu o kadar çok tecrübe ettim ki artık kimsenin lafına güvenmiyorum.

ya bi de bu iş. insanların ekmek parası. açıkçası ben kimse için ekmek paramı riske atmam. kimseden de bunu beklemem, bekleyemem.

Helal ağzınıza yüreğinize sağlık.
Ben iş yerinde müdürlerim tarafından pek sevilmem hakkımı yedirtmediğim için. Buradaki özür dile diyen kadınlarla aynı zihniyette çalışıyorum. Müdür onları seviyor bana seninle aramız iyi değil Bi tek dedi bende yalaka değilim o yüzden dedim.
Bende işimle tehdit edildim cevabım buraya girmeden önce aç değildim buradan çıkıncada aç kalmam. Ama intihar mektubu yazar medyaya dağıtırım ölmem de ama siz uğraşır durursunuz dedim. Totoları tutuştu. Merhametten işime son vermiyormuşlar

Bunun sonunda arkadaşı "usulsüzlük" sebebiyle görevden ihraç edebilirler..., mv kişisinin de iftiraya ugradigini iddia edebilirler.

Burda durup düşünmek lazim.

Değer mi.. değmez mi.. ona göre bir yol çizmek lazim.

Insanlar korku içinde. Herkesin haykırmak istediği şeyler var. Ama olmuyor işte.

Sonuçlarına katlanabilecekseniz bu yolları deneyin.

Sonucları size ağır gelecekse tekrar tekrar düşünün.

Siz bir memursunuz. Sizi ihraç etmek birilerinin 2 dudağı arasında.

Tanıdığım yok diye kaç özel kurum kapısından döndüğümü... kac kere aglama krizlerine girdiğimi yazmayayım.

Allah kalbinize göre versin. Allah attığınız adımdan pişman etmesin.

cok guldum

gecenin_resmi kocum o mudur kekosu seninle basa cikamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…