işimden mi çıkmak, yeni bir işe mi başlamak? hangisine hazır değilim?

Tabiki oldugunuz yerde kalmak. Cumartesi yok ve eve bitmis bir kafayla gitmiyorsunuz. Daha ne olabilir
çok haklısınız, bana karar aldıramayan bir şey bu. iş yerim evime yakın. minibüsle 15-20 dk. müdür, bazen cumartesileri tolere edebiliyoruz diyor. işin çıkarsa veya tatile gideceksen falan. yani ayarlarız onu diyor. ama öyle olur mu, inanın bilmiyorum.

çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Cumartesi yarım gün çalışma sizin tüm gününüzü öldürür. Ben olsam biraz daha sabreder, haftasonu çalışması olmayan başka bir işe bakarım.
1,5 yıldır iş arıyorum. yaklaşık 10 şirketle görüştüm. çok yoruldum. şaka gibi maaş veriyorlar. bulabildiğim en iyisi bu. beyaz yaka çalıştığım için maaş sabit kalıyor. evlilik hakkım mayısa kadar iş bulamazsam yanacak.

böyle düşünmeye başladım. gayet basit bir şekilde dallanıp budaklandırmadan...

kaliteciyim. dokumantasyon tarafındayım ve masa başındayım hep. kendimi geliştiremiyorum çünkü istediğim şeyleri müdür yapıyor. şöyle bir geriye dönüp bakıyorum da üstüme iş almak değil de iş atmışım hep. yaptığımda kalitecilik değil, daha çok isg ve çevre işleri. ilerde kalite müdürü olmak istiyorum ama burada deneyim yapmam bu müdürle zor. çok komik maaş verdi diğer görüştüğüm yerler. tazminatı düşünmüyor değilim tabi.

kendime bir şey kattım mı? çok az. bana verilecek görevler inanın el ayak işi. işin içinde değilim. olamıyorum. yeni yerdeki kalite müdürü yerime birini hazırlamak istiyorum dedi, bilgi ve becerimi aktaracak. frekansımızda tutuştu ama verebilecek mi inanın hiç bilgim yok.

4 aydır işsizim iş yok mis gibi maaşınız vs var ve iş beğenmiyorsunuz 2-3 insanla konuşmuyorsunuz diye

politik olamıyorum. keşke olabilsem. kişiliğimden kaynaklı sanırım. çok kişiselleştiriyorum sanırım olayları.
Henuz calısma hayatım yok ama ne demek oldugunu iyi biliyorum. Bunun olayı su: evet bu kadar olay var ve ben burda cok mutsuzum bu bu sirket ortam ne olursa olsun ben mutsuz diyorsanız cıkmalısınız. Ama evet bu kadar olay var kimseyi sevmiyorum ama burda mutsuzum degilşm vakit geçirip para kazanıyorum işte ise kalmak da mantıklı olabilir cunku davulun sesi uzaktan hos gelir gittiginiz yerde neyle karsılasacagınızı garanti edemezsiniz. Sormanız gereken tek sey ben burda mutlu muyum sorusu.. mutlu degilseniz bosverin zaten bundan öte hiç bişi yok cunku

Haftasonu çalışmamak çok önemli cumadan her şeyi iş yerinde bırakıp eve gidip o iki değerlendirmek çok kıymetli bir şey. Önceden cumartesileri yarım gün! de olsa çalışıyordum bende ama gerçekten her anlamda cumartesi olmayan bir iş çok iyi. Tabi bunların yanında işte kendinizi geliştirmek istemenizde çok normal ama maalesef hepsi bir anda olmuyor. Ya az iş az para ya da çok iş çok para. İş yerindeki huzur mutluluk ile ilgili bir şey diyemem tamam burada mutsuzsunuz ama yeni işte neler olabileceğini bilmiyorsunuz çok iyi düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…