işimden nefret ediyorum bunalimdayim

Size gelince konu sahibesi, kimse hakettigini alamiyor zaten bu isler tanidik var mi yok mu ona bakiyor genelde. Alakasiz pozisyonlarda alakasiz insanlar oluyor, bazen hayret ediyorum. Genel olarak calisma sartlari, ortami vs cok kotu , size onerecegim sey herhalde daha buyuk kurumsal bir firmaya gecmeniz olur.

Hic olmamasi gereken bir kurum aof ,tamamen br donemin ulkede universite mezunu kisi sayisi yuksek gozukdun diye uydurulmus bir program
Kendinizi kanditmayin,
Ilk 5 te hicbir universite programi ile puani ya da bitirme kosullari denk degil

hemen kıza yüklenmişsiniz de aöf ile örgün ben aöf okuduğum halde bir tutmam
aöf dandiklendiğinden değil rahat okuyorsunuz
emin olun okula gidip gelerek okumak daha zor

konu sahibi
yabancı dilin iyiyse
havaalanına başvur havaalanlarında değişik firmalara git başvur

Hic olmamasi gereken bir kurum aof ,tamamen br donemin ulkede universite mezunu kisi sayisi yuksek gozukdun diye uydurulmus bir program
Kendinizi kanditmayin,
Ilk 5 te hicbir universite programi ile puani ya da bitirme kosullari denk degil
Kısıtlama geldi artık kontenjanlarını azaltılar taban puanlarını yükseltiler 396 puanla örgüne gidersiniz belki ama aöf de bile taban puan 396 olan bir bölüm diğer bölümlerde yükseldi puanları yerleşemeyen bir sürü ögrenci var,dün dgs sonuçları açıklandı ve yerleşemeyen yine bir sürü kişi var eskiden sınavsızdı lisans tamamlamak onu kaldırdılar.

sınavlarda artık 4 yanlış 1 doğruyu götürecek ygs-lys gibi oluyor artık sınavları.Ezurum Atatürk üniversitesi ve istanbul üniversitesi geçmiş uygulamaya,Anadolu üniversiteside geçecek yani herkes mezun olamayacak artık.

Genel mudur pozisyonunda calisiyorum,
Yabanci bir ozel sirkette ,20 senelik is tecrubem var ,
Bulundugum kurumda ne ozel universite mezunu ne aof li universite dengi gorulmuyor,
En basta adalet ve vicdana sahibim,emeksiz yemege inanmiyorum

arkadaşlar benim problemim iş yerinde ayak işi denilebilcek kadar kötü bir işte çalışmam,maaşın düşüklüğü,iş yerindeki kalitesiz insanlar,aşırı ama aşırı dönen dedikodu,yöneticilerin adil olmaması,sürekli stresli ve panik insanlar,angarya işler,öğle tatili olmaması,cumartesi çalıştırılmak,kılığa kıyafete masa düzenine haddiden fazla karışılması,insanların kaba davranması ve bulunduğum pozisyon yüzünden ciddiye bile alınmamam,hastalıktan ölsen bile izin almada zorlanmak,26 yasındayım ama 36 yasında gıbı duruyorum o kadar çöktüm anlıyor musunuz hiç üniversite okumamış olmak isterdim şuanda gerçekten çok mutsuzum

İyi üniversitelerden mezun olup eğtimi senden düşük insanların sana patronluk yapması canını sıkar, haklısın. İşte bu yüzden bir işe başlarken diğer insanları da sorgulamak, araştırmak baktın olmuyor ayrılmak gerekli.
Ben senin yerinde olsam iş ararım, aynı sektör olmak zorunda mı? Mesela ben öylesine bilindik bir holding'in müdür kadrosuna başvurmuştum yıllar önce çağırdılar görüşmek için. Mezun olduğum bölümle alakası yoktu. Alternatifleri değerlendirebilirsin belki.

benim ilk iş deneyimim olduğu ıcın aslında tabı heryer böyle degıldır bılemem ama özel sektörden nefret ettim , işe girdiğimin ertesi günü iş aramaya başladım o kadar kötüydü ve hala bulabılmıs degılım

şu an iş bulma imkanın yoksa herşeyi görmezden gel
uygun iş bulunca da çıkarsın şimdilik alternatif yoksa daha çok takıp eziyet etme kendine

şu an iş bulma imkanın yoksa herşeyi görmezden gel
uygun iş bulunca da çıkarsın şimdilik alternatif yoksa daha çok takıp eziyet etme kendine

zaten 2,5 senedir oldukça törpülendim burda takmamaya çalışıyorum hergun bıryerlere başvuruyorum sürekli tandııklara oraya buraya soruyorum iş var mı diye ama şu ruh halinde gerçekten biraz işsiz kalsam benım ıcın cok ıyı olacak ama buraya taşınıp borca girdiğim için de hıc bıryere kıpırdayamıyorum keşke hiç taşınmayıp evımde otursaydım dıyorum

Genel mudur pozisyonunda calisiyorum,
Yabanci bir ozel sirkette ,20 senelik is tecrubem var ,
Bulundugum kurumda ne ozel universite mezunu ne aof li universite dengi gorulmuyor,
En basta adalet ve vicdana sahibim,emeksiz yemege inanmiyorum
İyi bari ego kasarken boşuna kasmamışsınız bazıları klavye delikanlılığı yapıyor da onlardan mısınız diye sormak istedim
Üye bana cevap vermemiş ama her yabancı dil mezunu mükemmel olmuyor ne dili bildiği var ne de okuduğunu anlayıp yorumladığı ben çevremde gördüğümü diyorum o piyasadanım çünkü ben de işkenbeden sallamıyorum yani
Bazen kendini üstün görüp diğerleri benden daha iyi maaş kazanıyor ama okuduğu bölüm aöf bilmem ne derken düşünmek gerek 4 5 sene de okusan hakkını verip okumadıysan o işler zor :) bebekokusu

önce karşındakini küçümsememeyi öğren yok aöf mezunu falan diye

bence küçümseme değil yaptığı. Sınavda iyi puan almak için canını dişine takıyorsun. En iyi okulu kazanıyorsun. Mezun olma süreci zaten ayrı bir dert. İş hayatında ise bunca emek boşa gidiyor. Küçümseme değil, adaletsizlik

önce karşındakini küçümsememeyi öğren yok aöf mezunu falan diye
Kucumseme falan diye dusunmeyin lutfen bakin bende aöf liyim ama kisinin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum

Dusunsenize maddi manevi emek verip okuyup biseyler yapmisdiniz ama emeginizin %50 sini bile alamazken sizin verdiginiz cabanin yarisini vermemis insanlarin egolarini size emirler yagdirarak tatmin etmeleri sizede agir gelirdi emin olun belki konu sahibi uslupta hata etmustir

başka iş arıyorsundur heralde.
maddi olarak zorlanmayacaksan ayrıl yeni bir işi öyle bak.
şu yazdıklarının büyük bölümü bütün işyerlerinin ortak sorunu.
diğer kısmı ise senin işe uygun olmaman ve şartlarının sana uymaması.
ne kadar süredir çalışıyorsun?
her işyerinde yeni işe başlayan herkese benzer eziyetler yapılabiliyor.
özellikle küçük ölçekli kurumsal olmayan yerlerde.a
ma kamuda da yaşanıyor benzer durumlar
kpss şansın yok mu?

Valla ne aöf ne de özel üni mezunlarının(burslular hariç) örgünle bir tutulmasına anlam veremiyorum. Hele ki özelin sağlık bölümleri mezunlarına hiç güvenemiyorum. Doğruya doğru.
Başka iş neden bulamıyorsun? Hemen hemen yine aynı maaşla calısabileceğin geçici bir iş bulsan en azından iş ortamın değişir.

sorunuza cevap vereyim en iyi devlet üniversitelerinde 1 ve 2 ye oynayan dünyada ilk 500 e girmiş bir okuldan mezunum 3 dil biliyorum tonlarca sertıkam var sürekli kendımı geliştirmek ıcın bırseyler yapmaya çabalıyorum gerçekten ıyı düzeyde genel kültüre sahibim ama yöneticiler ne kadar yalakaysan ona bakıyor artık bunlar boşmuş..

Uygulama anadolu üniversitesine geldi 4 yanlış 1 doğruyu götürme ygs-lys gibi oldu artık duyuru yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…