- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.611
- 898
- Konu Sahibi bebekokusu
-
Hic olmamasi gereken bir kurum aof ,tamamen br donemin ulkede universite mezunu kisi sayisi yuksek gozukdun diye uydurulmus bir programÜniversite sınavını veremeyen diyorsunuz ama aöf nün puanları yükseldi ve kontenjan sınırı geldi eskidenmiş kontenjansız ve taban puansız misal şuanda en yüksek puan sosyal hizmetlerde taban 396 yakın keza diğer bölümlerinde puanı yükseldi ve bu sene aöf ye yerleşemeyen bir sürü öğrenci var.2014 yılından itibaren kontenjan sınırı geldi,ve taban puanları yükseldi.Lisans tamamlamaya sınav şartı geldi artık ve sınavlarında 4 yanlış bir doğruyu götürecek uygulaması geliyor.
Kısıtlama geldi artık kontenjanlarını azaltılar taban puanlarını yükseltiler 396 puanla örgüne gidersiniz belki ama aöf de bile taban puan 396 olan bir bölüm diğer bölümlerde yükseldi puanları yerleşemeyen bir sürü ögrenci var,dün dgs sonuçları açıklandı ve yerleşemeyen yine bir sürü kişi var eskiden sınavsızdı lisans tamamlamak onu kaldırdılar.Hic olmamasi gereken bir kurum aof ,tamamen br donemin ulkede universite mezunu kisi sayisi yuksek gozukdun diye uydurulmus bir program
Kendinizi kanditmayin,
Ilk 5 te hicbir universite programi ile puani ya da bitirme kosullari denk degil
Genel mudur pozisyonunda calisiyorum,Siz hangi üni hangi bölümden mezunsunuz acaba ben de bunu merak ettim ego kasmaya gerek yok bu hayatta nelere sahipsiniz bilmek gerek mesela :) Çoğu üni mezunu lise mezunu olan veya liseden bile mezun olmayan patronlarının altında çalışıyor bırakın aöfü bunu da bilin istedim :)
Valla AÖF diye küçümsediğin insanlar senden çok kazanıyorsa durup dönüp kendine bakacaksın demek ki sorun sende
benim ilk iş deneyimim olduğu ıcın aslında tabı heryer böyle degıldır bılemem ama özel sektörden nefret ettim , işe girdiğimin ertesi günü iş aramaya başladım o kadar kötüydü ve hala bulabılmıs degılımSize gelince konu sahibesi, kimse hakettigini alamiyor zaten bu isler tanidik var mi yok mu ona bakiyor genelde. Alakasiz pozisyonlarda alakasiz insanlar oluyor, bazen hayret ediyorum. Genel olarak calisma sartlari, ortami vs cok kotu , size onerecegim sey herhalde daha buyuk kurumsal bir firmaya gecmeniz olur.
arkadaşlar benim problemim iş yerinde ayak işi denilebilcek kadar kötü bir işte çalışmam,maaşın düşüklüğü,iş yerindeki kalitesiz insanlar,aşırı ama aşırı dönen dedikodu,yöneticilerin adil olmaması,sürekli stresli ve panik insanlar,angarya işler,öğle tatili olmaması,cumartesi çalıştırılmak,kılığa kıyafete masa düzenine haddiden fazla karışılması,insanların kaba davranması ve bulunduğum pozisyon yüzünden ciddiye bile alınmamam,hastalıktan ölsen bile izin almada zorlanmak,26 yasındayım ama 36 yasında gıbı duruyorum o kadar çöktüm anlıyor musunuz hiç üniversite okumamış olmak isterdim şuanda gerçekten çok mutsuzum
şu an iş bulma imkanın yoksa herşeyi görmezden gel
uygun iş bulunca da çıkarsın şimdilik alternatif yoksa daha çok takıp eziyet etme kendine
İyi bari ego kasarken boşuna kasmamışsınız bazıları klavye delikanlılığı yapıyor da onlardan mısınız diye sormak istedimGenel mudur pozisyonunda calisiyorum,
Yabanci bir ozel sirkette ,20 senelik is tecrubem var ,
Bulundugum kurumda ne ozel universite mezunu ne aof li universite dengi gorulmuyor,
En basta adalet ve vicdana sahibim,emeksiz yemege inanmiyorum
önce karşındakini küçümsememeyi öğren yok aöf mezunu falan diye
Kucumseme falan diye dusunmeyin lutfen bakin bende aöf liyim ama kisinin ne demek istedigini gayet iyi anliyorumönce karşındakini küçümsememeyi öğren yok aöf mezunu falan diye
başka iş arıyorsundur heralde.arkadaşlar benim problemim iş yerinde ayak işi denilebilcek kadar kötü bir işte çalışmam,maaşın düşüklüğü,iş yerindeki kalitesiz insanlar,aşırı ama aşırı dönen dedikodu,yöneticilerin adil olmaması,sürekli stresli ve panik insanlar,angarya işler,öğle tatili olmaması,cumartesi çalıştırılmak,kılığa kıyafete masa düzenine haddiden fazla karışılması,insanların kaba davranması ve bulunduğum pozisyon yüzünden ciddiye bile alınmamam,hastalıktan ölsen bile izin almada zorlanmak,26 yasındayım ama 36 yasında gıbı duruyorum o kadar çöktüm anlıyor musunuz hiç üniversite okumamış olmak isterdim şuanda gerçekten çok mutsuzum
İyi bari ego kasarken boşuna kasmamışsınız bazıları klavye delikanlılığı yapıyor da onlardan mısınız diye sormak istedim
Üye bana cevap vermemiş ama her yabancı dil mezunu mükemmel olmuyor ne dili bildiği var ne de okuduğunu anlayıp yorumladığı ben çevremde gördüğümü diyorum o piyasadanım çünkü ben de işkenbeden sallamıyorum yani
Bazen kendini üstün görüp diğerleri benden daha iyi maaş kazanıyor ama okuduğu bölüm aöf bilmem ne derken düşünmek gerek 4 5 sene de okusan hakkını verip okumadıysan o işler zor :)bebekokusu
Uygulama anadolu üniversitesine geldi 4 yanlış 1 doğruyu götürme ygs-lys gibi oldu artık duyuru yapılmış.Valla ne aöf ne de özel üni mezunlarının(burslular hariç) örgünle bir tutulmasına anlam veremiyorum. Hele ki özelin sağlık bölümleri mezunlarına hiç güvenemiyorum. Doğruya doğru.
Başka iş neden bulamıyorsun? Hemen hemen yine aynı maaşla calısabileceğin geçici bir iş bulsan en azından iş ortamın değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?