- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi bebekokusu
-
Bircok universite mezunu hem okula hem ise gidiyor ,bende bu sekilde hem xalistim hem okudum,
Ne kadar guzel dimi tam zaman mesaili bir iste calis gelur elde et ,arada hafta sonu 2 sinava gir ,test coz ve universite mezunuyum de ,elinizi vicdaniniza koyin ,bu konuda derim zaten kimse mesleki deneyimin onemsiz oldugunu savunmuyor ,
Bu tipki ayni is yerindeki usta muhendis ayrimi gibi ...
başka iş arıyorsundur heralde.
maddi olarak zorlanmayacaksan ayrıl yeni bir işi öyle bak.
şu yazdıklarının büyük bölümü bütün işyerlerinin ortak sorunu.
diğer kısmı ise senin işe uygun olmaman ve şartlarının sana uymaması.
ne kadar süredir çalışıyorsun?
her işyerinde yeni işe başlayan herkese benzer eziyetler yapılabiliyor.
özellikle küçük ölçekli kurumsal olmayan yerlerde.a
ma kamuda da yaşanıyor benzer durumlar
kpss şansın yok mu?
Uygulama anadolu üniversitesine geldi 4 yanlış 1 doğruyu götürme ygs-lys gibi oldu artık duyuru yapılmış.
evet tabiİs sozlesmeniz var mı ?
Kucumseme falan diye dusunmeyin lutfen bakin bende aöf liyim ama kisinin ne demek istedigini gayet iyi anliyorum
Dusunsenize maddi manevi emek verip okuyup biseyler yapmisdiniz ama emeginizin %50 sini bile alamazken sizin verdiginiz cabanin yarisini vermemis insanlarin egolarini size emirler yagdirarak tatmin etmeleri sizede agir gelirdi emin olun belki konu sahibi uslupta hata etmustir
bu kadar iş konusunda sıkıntılıysan bu konuda gayretin olmalı değiştirmek için.3 seneye yakındır buradayım cok buyuk bır kurumsal sırket burası daha buyugu yoktur dengi vardır ancak kpss nin başvuru tarıhını bu sene kaçırdım ama seneye düşünüyorum dil bildiğim için konsolosluklara başvurmayı düşünüyorum tabi girmesi ne kadar kolaydır oralara muamma
3 seneye yakındır buradayım cok buyuk bır kurumsal sırket burası daha buyugu yoktur dengi vardır ancak kpss nin başvuru tarıhını bu sene kaçırdım ama seneye düşünüyorum dil bildiğim için konsolosluklara başvurmayı düşünüyorum tabi girmesi ne kadar kolaydır oralara muamma
Merhabalar,Kızlar mrb ben Ankara da en iyi üniversitelerin birinden mezunum yabancı dilden mezun olduktan sonra memlekete gittim 1 sene is aradım fakat bulamayınca ankarada bulduğum bi is için geldim 2,5 senedir çalışıyorum ama zorla o kadar kötü günler gecirdimki bu is yerinde hala da devam ediyor ama taşınıp masraf yapıp borca girdiğim için memlekete dönemiyorum deliler gibi is arıyorum ama yok yok maasimda kötü sadece ev ve faturalara yetiyor o kadar bunaldimki 58 kilo ise girdim şuan 72 kiloyum hayattan nefret ettim 26 yaşında çalışma hayatından soğudum o kadar nefret ettim ki artık başka yerde bile çalışmak istemiyorum yaşadıklarımı burda paylaşmak istemiyorum tanıdık çıkar diye fazla detay veremiyorum sabahları kalkmak istemiyorum sürekli hastayım aç olmasam bile yemek yiyorum ne yapacm bilmiyorum bana emir veren insanlar dandik bölümlerden açık ogretimden falan mezun tipler ve neredeyse yaşıtlarım onlar deli gibi kazanırken benim iki kuruşa çalışmam zoruma gidiyor is bulmak çok zor biliyorum ama fiziksel+psikolojik çok yıprandım bu şekilde çalışmaya devam etmek doğru mu işten de ayrılamıyorum tazminat almam için ne yapmam lazım ilerde çıkmak istersem ya da şuan sizce ne yapmalıyım bana yol gösterebilir misiniz cikmazdayim
Bircok universite mezunu hem okula hem ise gidiyor ,bende bu sekilde hem xalistim hem okudum,
Ne kadar guzel dimi tam zaman mesaili bir iste calis gelur elde et ,arada hafta sonu 2 sinava gir ,test coz ve universite mezunuyum de ,elinizi vicdaniniza koyin ,bu konuda derim zaten kimse mesleki deneyimin onemsiz oldugunu savunmuyor ,
Bu tipki ayni is yerindeki usta muhendis ayrimi gibi ...
Valla iş hayatını biliyorum emek ve çaba vE ticari zekayı da biliyorum. Bence iş hayatını bilmeyen konu sahibi ki insanları bölümlerine göre yargılıyor.ülkenin en zenginleri de ilkokul mezunu topluca intihar edelim o zaman
iş hayatı hakkında hiç bir şey bilmediğiniz çok belli
açıköğretim mezunu değilim , okula giderek baska bır sehırde düzen kurarak okudum ancak; şöyşe bir durum daha var bence.Hosgeldiniz aof mezunlari ya ne kadar gocunuyormussunuz hemende tepki verdiniz ,kendinizi kandfirmayin onlar univerrsite diplomasi degil,sadece sertifika sinavas girdim bitti ,emegi ,kulturu nerede,
Konu sahibinin soyledigi cok dogru,universite sinavini vermeye kapasitesi yetmeyen ,evde ders calisip sinava girip aof diplomasi alip ahkam kesenlerin ,
Yemek kitabi okuyup asciyim diyenlerden bir farki yok,
Mesleki yasamda ,normal bir universiteden mezun yabanci dil bilen masteri olan biriyle ayni kefeye konmasi tamamen haksizlik,
Universite egitimi sadece kitap sayfasi degil,insana vizyon kazandiran bir kurum ,
Konu sahibi seni cok iyi anliyorum ,kpss calis ,farkli daha kalifiye insanlarin calistigi ,kurumsal yerlere basvur ,
İnsallah hayirtli bir is bulursunm,
Hosgeldiniz aof mezunlari ya ne kadar gocunuyormussunuz hemende tepki verdiniz ,kendinizi kandfirmayin onlar univerrsite diplomasi degil,sadece sertifika sinavas girdim bitti ,emegi ,kulturu nerede,
Konu sahibinin soyledigi cok dogru,universite sinavini vermeye kapasitesi yetmeyen ,evde ders calisip sinava girip aof diplomasi alip ahkam kesenlerin ,
Yemek kitabi okuyup asciyim diyenlerden bir farki yok,
Mesleki yasamda ,normal bir universiteden mezun yabanci dil bilen masteri olan biriyle ayni kefeye konmasi tamamen haksizlik,
Universite egitimi sadece kitap sayfasi degil,insana vizyon kazandiran bir kurum ,
Konu sahibi seni cok iyi anliyorum ,kpss calis ,farkli daha kalifiye insanlarin calistigi ,kurumsal yerlere basvur ,
İnsallah hayirtli bir is bulursunm,
Kpssye gir o zamanKızlar mrb ben Ankara da en iyi üniversitelerin birinden mezunum yabancı dilden mezun olduktan sonra memlekete gittim 1 sene is aradım fakat bulamayınca ankarada bulduğum bi is için geldim 2,5 senedir çalışıyorum ama zorla o kadar kötü günler gecirdimki bu is yerinde hala da devam ediyor ama taşınıp masraf yapıp borca girdiğim için memlekete dönemiyorum deliler gibi is arıyorum ama yok yok maasimda kötü sadece ev ve faturalara yetiyor o kadar bunaldimki 58 kilo ise girdim şuan 72 kiloyum hayattan nefret ettim 26 yaşında çalışma hayatından soğudum o kadar nefret ettim ki artık başka yerde bile çalışmak istemiyorum yaşadıklarımı burda paylaşmak istemiyorum tanıdık çıkar diye fazla detay veremiyorum sabahları kalkmak istemiyorum sürekli hastayım aç olmasam bile yemek yiyorum ne yapacm bilmiyorum bana emir veren insanlar dandik bölümlerden açık ogretimden falan mezun tipler ve neredeyse yaşıtlarım onlar deli gibi kazanırken benim iki kuruşa çalışmam zoruma gidiyor is bulmak çok zor biliyorum ama fiziksel+psikolojik çok yıprandım bu şekilde çalışmaya devam etmek doğru mu işten de ayrılamıyorum tazminat almam için ne yapmam lazım ilerde çıkmak istersem ya da şuan sizce ne yapmalıyım bana yol gösterebilir misiniz cikmazdayim
evet tabi
Valla iş hayatını biliyorum emek ve çaba vE ticari zekayı da biliyorum. Bence iş hayatını bilmeyen konu sahibi ki insanları bölümlerine göre yargılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?