Aynen bende nefret ediyorum mesleğimden ve yapmıyorum kimsenin para hesaplarını tutmak,kredi oranlarını takip etmek,herşeyleri haczedilen milyonlarca insanın dramlarına şahit olmaktansa çekilmeyi tercih ettim ve başka bir bölüm okuyarak yada çalışmayarak hayatımı idame etmeyi düşünüyorum
Öğrencilerim de çok kötü. İş ortamım da kötü. daha doğrusu kötüydü. Ama ben o kadar tiksindim ki şimdi düzelme olmasına rağmen ben hala nefret ediyorum. Tayin isteyeceğim yaza ama zorunlu hizmet bölgesi olmak zorunda. Bayanların çalışıp ayaklarının üzerinde durması hep palavraymış sanırım. Hele o öğrenciler yok mu tek tek tiksiniyorum çoğundan. Erkek öğrencilerden özellikle. Sevdiklerim de var ama bu nefret hepsini bastırıyor. İmkanım olsa kesinlikle çalışmazdım. Herhalde yani... Eğitim sistemi o kadar kötü ki. Çok dertliyim çokkkkkk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ömür böyle gider mi?
Bir de üstüne yalnızım ben. Siz galiba evlisiniz. Destek olacak biri var. Ben de o da yok. Hayat üstüme üstüme geliyor sanki. Hep sorguluyorum yaşamı. O kadar mutsuzum ki yaşamak anlamsız geliyor. Tabi dışardan bakınca her şey herkese güzel görünüyodur. İşi var, atanmış, parası var diyolardır. Bir de bana sorsalar. Yine de çok şükür diyeyim.
Öğrencilerim de çok kötü. İş ortamım da kötü. daha doğrusu kötüydü. Ama ben o kadar tiksindim ki şimdi düzelme olmasına rağmen ben hala nefret ediyorum. Tayin isteyeceğim yaza ama zorunlu hizmet bölgesi olmak zorunda. Bayanların çalışıp ayaklarının üzerinde durması hep palavraymış sanırım. Hele o öğrenciler yok mu tek tek tiksiniyorum çoğundan. Erkek öğrencilerden özellikle. Sevdiklerim de var ama bu nefret hepsini bastırıyor. İmkanım olsa kesinlikle çalışmazdım. Herhalde yani... Eğitim sistemi o kadar kötü ki. Çok dertliyim çokkkkkk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir ömür böyle gider mi?
Ne olursa olsun bir öğretmenin böyle düşünmesi çok acı.. Tamam nefret ediyorsunuz tiksiniyorsunuz ortam kötü, ki öğrencilerinizden tiksiniyorum diye bahsetmek bu kutsal mesleğe ne kadar aykırı!
Her yıl binlerce öğretmen atanamıyor KPSS ye çalışıp çalışıp yüksek puanlar aldıkları halde patır patır din öğretmeni atıyorlar o kadar öğretmen işsiz ve hepsinin sizden çok daha insan sevgisi barındırdığından eminim keşke onlar çalışabilseydi..
ben lise son öğrencisiyim eğer benim öğretmenim bunları düşünseydi hakkımda bana bakışlarıyla tavırlarıyla hissettirirdi bende onun tiksineceği öğrencilerden olurdum haliyle, son sözüm budur...
Canım daha küçüksün. Beni anlaman zor. Benim öğrencilerimden biri olabilirsin üzgünüm :) Bu olay kişisel. Mağdur öğretmenlerle ya da atanamamış öğretmenlerle alakası yoktur. Genelleme yani. Yanlış yere çekiyorsun.
Cocuklardan niye tiksiniyosunuz cok merak ettim.cocuklari sevmeyen ogretmen olmamali.yazik diilmi onlara.ilerde sizden bahsrdicekler.nasil ogretmen oldugunuzu ilerde cocuklarina anlaticaklar.ben mesela butun ogretmenlerimi karakterlerini hala anlatirim.unutmam.bence cocuklarin geleceginide kendi geleceginizide mahvetmeyin.
Tiksiniyorsanız bir zahmet istifa edeceksiniz. Öğrencilerine tiksinerek bakan bir öğretmenden(?) hayır gelmez zaten. Mızmızlanmak yerine bişiler yapın.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için çok naziksiniz. Ah bu bayanlar...
"Canım" "minikkuşum" demediğim icin mi kaba oldum? Nezaket dışı tek bir kelimem yok; icerik hosunuza gitmedi değil mi?
Ben bayanım da siz erkek misiniz?
Siz bir eğitimcisiniz tezgahtar ya da masabaşı memuru değil. Geleceğe bir merdiven de siz koyacaksınız o cocukların hayatında; sevmemeyi anlarım ama tiksinmeyi asla. Tiksiniyorsanız şu yorumları yazmak yerine bir sayfa istifa yazıverin milli eğitime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?