isin icinden cikamadik sizce?

nergizello

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
80
31
3
43
kizlar esimde bende calisiyoruz evimize giren gelir yaklasik 3000 tl.bunun 1300 lirasini ev kredisi olarak oduyoruz.cocugumuz yok.
simdi uc tane istegimiz var birincisi esimin burnu cidden esimin burnu cok kotu kirildi.sekil bozuklugu var estetik olmak istiyor ama kikirdak alinmali dedi doktoru ve flyat 12000.e bende yuksek lisans yapmak istiyorum vakif unv.de devlette siki tutuluyor cunku hem calisip hem okula gidemem.isim icinde gerekli kariyer icin o da en az 10000
bi yandan da isimiz cok ters evimize araba istiyoruz o da en ucuz 27000
sizce evin borcunun bitmesini bekleyip ki o zaman bu fiyatlar artacak daha da.bekleyip kredi cekip hepsini yapmak mi yoksa bu yil birini sonraki yil digerini sirayla yapsak mi?
esimle tartisip duruyoruz.sizce hangi ihtiyac daha oncelikli?

Estetik ve araba için daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Önceliklerinizi sizin belirlemeniz lazım. Yani eşiniz ben estetik istiyorum diyorsa bence önceliği ona verin. Sonuçta araba ve yüksek lisans ertelenebilir biraz daha..

Estetik ve araba için daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Önceliklerinizi sizin belirlemeniz lazım. Yani eşiniz ben estetik istiyorum diyorsa bence önceliği ona verin. Sonuçta araba ve yüksek lisans ertelenebilir biraz daha..
en uygunu bu inanin.iyi doktorlar zaten 20000 den asagi degil.daha ucuza yapan cerrahlar var ama yaptiklari burunlari cok begenmedik.burun sonucta herkese emanet edemez

burnu bosver yüksek lisansıda sonra yap önce araba al ama 27 neden 15 binede temiz araba bulursun istesen bu maasla bu istekler cok fazla zaten 3000 le evi almısın en cok istedigim sey yeter hem o hem o olmaz
e istek degil bunlar aslinda ihtiyac.15000 e araba temiz bulsan da arizasi bakimo daha cok tutar

burun tabi ki yüksek lisans ve araba her zaman olur sağlık en başta gelir. ki şu an zaten çalışıyorsanız yüksek lisans istediğiniz her zaman olabilir ki ebnce isteklerinizin hep en pahalılarını seçmişsiniz. vakıf üni. olmasına gerek yok izin veren devlet üniversiteleri de var. fuzuli masrafa gerek var mı sizce ?

burun tabi ki yüksek lisans ve araba her zaman olur sağlık en başta gelir. ki şu an zaten çalışıyorsanız yüksek lisans istediğiniz her zaman olabilir ki ebnce isteklerinizin hep en pahalılarını seçmişsiniz. vakıf üni. olmasına gerek yok izin veren devlet üniversiteleri de var. fuzuli masrafa gerek var mı sizce ?
devlet denedim.ales puanim 86 olmasina ragmen almadilar.gelemezsin ozelde calisirken derslere dediler.digerlerinin de dil sinavlarina takildim.dilim iyi degil.

Once burun snra okul snra da araba buruna gucunuz yetyrsa hemen yaptrn ev brcu bıtınce hem okul hem araba ıcın bır kredı cekersınız

kizlar esimde bende calisiyoruz evimize giren gelir yaklasik 3000 tl.bunun 1300 lirasini ev kredisi olarak oduyoruz.cocugumuz yok.
simdi uc tane istegimiz var birincisi esimin burnu cidden esimin burnu cok kotu kirildi.sekil bozuklugu var estetik olmak istiyor ama kikirdak alinmali dedi doktoru ve flyat 12000.e bende yuksek lisans yapmak istiyorum vakif unv.de devlette siki tutuluyor cunku hem calisip hem okula gidemem.isim icinde gerekli kariyer icin o da en az 10000
bi yandan da isimiz cok ters evimize araba istiyoruz o da en ucuz 27000
sizce evin borcunun bitmesini bekleyip ki o zaman bu fiyatlar artacak daha da.bekleyip kredi cekip hepsini yapmak mi yoksa bu yil birini sonraki yil digerini sirayla yapsak mi?
esimle tartisip duruyoruz.sizce hangi ihtiyac daha oncelikli?

Esinizin burnu kirildiysa zaten bir saglik problemi haline gelmedi mi ? o kadar kotu oldu falan diyorsunuz cunku.
En ucuz arac neden 27 bin oluyor onu anlamadim sizi 1-2 sene idare edecek az yakan daha ucuz birseylede gidip gelebilirsiniz pek ala.
Yuksek lisans ozel universitede de yapsaniz devlettede yapsaniz tamamen hocanizla ve sizle alakali, hoca disiplinliyse sizden disiplin bekler oyle 1 donem boyunca hicbir derse girmeden diploma alabileceginizi sanmiyorum (yani en azindan oyle olduguna inanmak istiyorum). Ha derseniz ki devlette ki sartlari saglayamiyorum, her donem belli sayida aliyorlar girebilecegim kesin degil, en kolay yolu parayi bastirip gidip kayit olmak orasini anlarim.
Cunku gideceginiz kuruma bolume ve hocaniza bagli olarak rahat olup olamayacaginiz fark eder. Disiplinli ve etik ilkeleri olan bir hocaya denk gelirsiniz hic derse girmeden sizi gecirmez sizin basta 10 bin diye hesapladiginiz master 1 donem uzatmak zorundan kaldiniz diye birde 12-13 bine cikar.

Hangi ihtiyacin onemli oldugunu bence hayattaki oncelikleriniz belirler, saglik, para, kariyer,konfor...

buruna da kredi cekecegiz ki birikmis yok

Sen esının burun amelıyatını ıstemyrsun bence ıstesen saglık knusunda ama falan demezdın

Kım bılır nasıl zrlanıyr nefes alırken ve genc ınsanlarsınız herkes guzel grunmek ıster bu dgal hakkı adam yaslandıktan snra napsın burunu ben byle dusunuyrum

Araba cok pahalı senın okul ısını arabadan once halledersenız olur yksa kalır gıder ama oncelık amelıyat benncee

Back
X