isin icinden cikamadik sizce?

Burun bence de, esinizin mutsuzlugu var ortada. Digerleri elbet yapilir ama burnu ertelemeyin. Ve ucuz olsun diye isinin ehli olmayan birine yaptırmayın. Iyi biyerde olmazsa bidaha bidaha bidaha masraf çıkarır size.
aynen oyle zaten revizyon statusunde burnu daha beter hatta.olmazsa bi daha gerekecek.sadwce parasi mi narkoz alacak.nefeste cok problem yok goru tuyu sorun ediyor ben o nedenle olmasi taraftari degilim.yuksek lisans kariyerim icin daha oncelikli bence burun fuzuli geliyor

Benim evime sizin maaşınızın kat ve kat fazlası girdiği halde bu kadar yüksek hayallerim olmadı.
1- Her devlet hastanesi eşinizin burnunu yapar, eğer sgk lı iseniz bedavaya gelir. Estetik falan demişsiniz, eşiniz güzellik yarışmasına mı girecek. Önemli olan sağlığı ve inanın devlet hastanelerinin üstüne tanımam. Özeli falan bırakın gidin bir devlete yada araştırma hastanesine halledin.
2- Yüksek lisansa gelince, valla arkadaşlarım özel bir üniversitede 2 yıl önce 3 bin liraya hemde taksitle takır takır yaptılar yüksek lisanslarını. Hatta tezlerini bile verdiler. Söylediğiniz yüksek fiyatları anlamış değilim.
3- Arabaya gelince, benim bölüm şefim tam 2,5 saat otobüslerde sürünerek işine gidip geliyor. İncileri dökülmüyor. Evinize giren 3000 tl ile arabayı almanızda, alırsanızda bu arabanın masrafını yüklenmenizde zor. Ben kendi evimde oturuyorum, durumun sizden kat kat iyi ama arabamın masrafı yüzünden satmak istiyorum. Yeşitmenize imkan yok. Durduğu yerde bile masraf üstüne masraf çıkartıyor. Gençsiniz, zamanla arabanız olur. Şimdilik bu araba sevdasını rafa kaldırın.

aynen oyle zaten revizyon statusunde burnu daha beter hatta.olmazsa bi daha gerekecek.sadwce parasi mi narkoz alacak.nefeste cok problem yok goru tuyu sorun ediyor ben o nedenle olmasi taraftari degilim.yuksek lisans kariyerim icin daha oncelikli bence burun fuzuli geliyor
Burun sorunu olan biri olarak söyleyiyim ki, burun en önemlisi. Siz rahat nefes alamamak nedir bilirmisiniz?

Öğretmensin sanırım.Ben de öğretmenim. Yüksek lisans sana düşündüğün gibi bir getiri sağlamayabilir, en azından ilk etapta. Özelde zaten pek bir şeyi değiştirmez, ünide öğretim görevliliğinde filan işe yarar, onun da kontenjanı az ve girmek çok zor. Arabayı şuan hiç düşünmeyin daha kaskosu vergisi sigortası tamiratı benzini var, altından kalkamazsınız.Bir şekilde evden işe varabiliyorsunuz, idare edin. Burun konusunda eşinin sağlığını gerçekten zorlayan bir durum varsa devlet üniversitesi hastanelerinin profesörlerine görünün. Ücretsiz olmaz tabii ama en azından özel kadar sizi zorlamaz. 3000 tl maaşa 1300 kredi demişsin. Geriye 1700 kalıyor. Fazla açılmayın, hatta bence burun ameliyatı dışındakilere şu an hiç bulaşmayın.
universite hastahanelerinden hangisini onerirsiniz?direk profesorden randevu alinmiyor bir de oyle bir durum var

hanimefendi oneriyi kabul etmemek degil.e hadi kabul ettim onerinizi.nasil olacak?onermek kolay neden olmadigini anlatiyorum degil mi?cevaplarimi okuyorsaniz soyle de olabilir diye gorus bildirin o zaman.kabul etmiyorsunuz yerine.olabilse neden kabul etmeyeyim
Sizin sartlariniza en uygun olabilecek oneriler sunulmus, hepsine ama ile baslayan cümleler kurmussunuz.
Biraz mantikli dusunseniz bu saydiginiz rakamlari elinizdeki gelire bakarak hesaplamaya bile katmamaniz lazım.
27000lik arabanin kredisi en az 3 yil surer, o da ayda 1000 lirayi gozden cikarirsaniz.
Ne yemeyi dusunuyorsunuz bu surecte?
Kendi bildiginizi yapin o halde.

Benim evime sizin maaşınızın kat ve kat fazlası girdiği halde bu kadar yüksek hayallerim olmadı.
1- Her devlet hastanesi eşinizin burnunu yapar, eğer sgk lı iseniz bedavaya gelir. Estetik falan demişsiniz, eşiniz güzellik yarışmasına mı girecek. Önemli olan sağlığı ve inanın devlet hastanelerinin üstüne tanımam. Özeli falan bırakın gidin bir devlete yada araştırma hastanesine halledin.
2- Yüksek lisansa gelince, valla arkadaşlarım özel bir üniversitede 2 yıl önce 3 bin liraya hemde taksitle takır takır yaptılar yüksek lisanslarını. Hatta tezlerini bile verdiler. Söylediğiniz yüksek fiyatları anlamış değilim.
3- Arabaya gelince, benim bölüm şefim tam 2,5 saat otobüslerde sürünerek işine gidip geliyor. İncileri dökülmüyor. Evinize giren 3000 tl ile arabayı almanızda, alırsanızda bu arabanın masrafını yüklenmenizde zor. Ben kendi evimde oturuyorum, durumun sizden kat kat iyi ama arabamın masrafı yüzünden satmak istiyorum. Yeşitmenize imkan yok. Durduğu yerde bile masraf üstüne masraf çıkartıyor. Gençsiniz, zamanla arabanız olur. Şimdilik bu araba sevdasını rafa kaldırın.
iki bine uc bine hangi ozel okul o tezli yuksek lisans??? soyleyin lutfen hemen gideyim.ya kafadan salliyorsunuz yok oyle bi fiyat

Bu sizin düşünceniz ama. Bir düşünün vucudunuzda memnun olmadiginiz bir kaza sonucu olusan bir sey var ve bunu insanlardan da kendinizden de saklayamıyorsunuz.. bence bu psikolijiyi cok zorlayan bir sey. Fuzuli degil bana göre, eger eşim istiyorsa ve onu mutsuz ediyorsa hemen yapılmasını isterdim.

Bence biraz fazla kredi cekin o halde ikisini birden ödeyin. Yem yüksek lisans hem de estetik.

Sizin sartlariniza en uygun olabilecek oneriler sunulmus, hepsine ama ile baslayan cümleler kurmussunuz.
Biraz mantikli dusunseniz bu saydiginiz rakamlari elinizdeki gelire bakarak hesaplamaya bile katmamaniz lazım.
27000lik arabanin kredisi en az 3 yil surer, o da ayda 1000 lirayi gozden cikarirsaniz.
Ne yemeyi dusunuyorsunuz bu surecte?
Kendi bildiginizi yapin o halde.
e sikildim ama ihtiyaclari yazdim alicam demedim iyi okuyun

Bu sizin düşünceniz ama. Bir düşünün vucudunuzda memnun olmadiginiz bir kaza sonucu olusan bir sey var ve bunu insanlardan da kendinizden de saklayamıyorsunuz.. bence bu psikolijiyi cok zorlayan bir sey. Fuzuli degil bana göre, eger eşim istiyorsa ve onu mutsuz ediyorsa hemen yapılmasını isterdim.

Bence biraz fazla kredi cekin o halde ikisini birden ödeyin. Yem yüksek lisans hem de estetik.
ikisi birden cok zorlar diye dusunuyorum

Araba işini borçlar bitene kadar unutun.
Vergi kasko sigorta benzin vs masrafı bitmiyor. Emin olun toplu taşıma çok daha uygun.

Bir de gelirinize göre bu istekler çok lüks. Dil şartını saglayamadiysaniz bir daha sınava girin güzelce çalışın.

Esin de önce birkaç üniversite hastanesiyle görüşsün. Sonra karar verin. Yerinizde olsam sadece eşimin burnu için kredi çeker diğerlerini borçlar tamamen bitince düşünürdüm.

iki bine uc bine hangi ozel okul o tezli yuksek lisans??? soyleyin lutfen hemen gideyim.ya kafadan salliyorsunuz yok oyle bi fiyat
3 bin tl ye 2 yıl önce dedim. Nişantaşı üniversitesi. Kafadan sallamak gibi niyetim yoktur. İşyerimde yaklaşık 50-60 kişi yaptı bu yüksek lisansı. Ayrıca bu fiyata yakın bir fiyatla da Hasan Kalyoncu Üniversitesinde yapanlar oldu. Hatta Nişantaşı üniversitesi işyerimize gelerek yalvardılar bile. 10 gün öncesinde arkadaşlarım tezlerini de teslim ettiler.

3 bin tl ye 2 yıl önce dedim. Nişantaşı üniversitesi. Kafadan sallamak gibi niyetim yoktur. İşyerimde yaklaşık 50-60 kişi yaptı bu yüksek lisansı. Ayrıca bu fiyata yakın bir fiyatla da Hasan Kalyoncu Üniversitesinde yapanlar oldu. Hatta Nişantaşı üniversitesi işyerimize gelerek yalvardılar bile. 10 gün öncesinde arkadaşlarım tezlerini de teslim ettiler.
bakiyorum hemen eger ole bisiy varsa cok dua ederim sana

e sikildim ama ihtiyaclari yazdim alicam demedim iyi okuyun
Allah Allah, hepsine birden mi kredi cekmeli yoksa siraya koyup teker teker mi yapmali diye soran siz degil misiniz ?
Ben yanlis anladim demek ki:KK59:.
Is ihtiyaca kaldiysa ohooo nelere nelere ihtiyaci var hepimizin.
Neyse, Allah kazanciniza bereket versin, hepsi olur insallah

Araba kasko sigortasindan haberin var mi? Zaten devlet suan serbest yapti herkes kafasina gore fiyat cekiyo. 1000tl ona vericeksin benzini var bakimi var. sadece burnu yaptirin gerisini bosverin.
arabayi bosveririm tamam da yuksegi bosveremem ya nisantasi unv bayramdan sonra bakacagim

ikisi birden cok zorlar diye dusunuyorum

Şöyle söyliyim o listenin icinden arabayı çıkartın bence, üstelik cidden toplu taşıma en güzeli bu devirde. Bakım masrafi vergisi yakıt tutarı derken büyüdükçe büyüyor masraflar.. siz kariyerinizi iyilestirdikten sonra arabayi düşünun bence daha az sıkar sizi.

25bin kredi cekseniz 2 yıl boyunca ayda 1300 lira gibi bir ödemenuz oluyor. Vadeyi biraz arttirdiginizda aylık ödemeniz de azalıyor sanırım.

Ama su asamada esinizin burnunu yaptırın ve sonraki sene de yüksek lisansa baslayın bence. Bu 1 yıllık sürede de kariyeriniz icin baska yönlerden kendinizi gelistirebilirsiniz bence. Bu bilgisayar programi kurslari yahut yabanci dil kurslari gibi.. bunu bi düşünün bence

Back
X