Benim evime sizin maaşınızın kat ve kat fazlası girdiği halde bu kadar yüksek hayallerim olmadı.
1- Her devlet hastanesi eşinizin burnunu yapar, eğer sgk lı iseniz bedavaya gelir. Estetik falan demişsiniz, eşiniz güzellik yarışmasına mı girecek. Önemli olan sağlığı ve inanın devlet hastanelerinin üstüne tanımam. Özeli falan bırakın gidin bir devlete yada araştırma hastanesine halledin.
2- Yüksek lisansa gelince, valla arkadaşlarım özel bir üniversitede 2 yıl önce 3 bin liraya hemde taksitle takır takır yaptılar yüksek lisanslarını. Hatta tezlerini bile verdiler. Söylediğiniz yüksek fiyatları anlamış değilim.
3- Arabaya gelince, benim bölüm şefim tam 2,5 saat otobüslerde sürünerek işine gidip geliyor. İncileri dökülmüyor. Evinize giren 3000 tl ile arabayı almanızda, alırsanızda bu arabanın masrafını yüklenmenizde zor. Ben kendi evimde oturuyorum, durumun sizden kat kat iyi ama arabamın masrafı yüzünden satmak istiyorum. Yeşitmenize imkan yok. Durduğu yerde bile masraf üstüne masraf çıkartıyor. Gençsiniz, zamanla arabanız olur. Şimdilik bu araba sevdasını rafa kaldırın.