- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
- Konu Sahibi nergizello
Araba
Yuksek lisans
Burun
Siralama budur
Yuksek lisans
Burun
Siralama budur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba öncelikli sırada yani eşimde araba almak istiyor ben yanaşmıyorum halbu kiAraba
Yuksek lisans
Burun
Siralama budur![]()
En son kliniği Levent'deydi.tesekkurler.leventte degil dr icin fulya terace da diyor.randevu alacagim.hic duymamistim.
levent daha yakin ama bana leventte de calistigi bir yer varsa asini verirseniz sevinirim.
yuksek lisansta not ortalamasi indirimi olmuyor bildigim.
indirim yapiyorlar lakin yine pahali oluyor.tesekkurler dr konusunda yardimci olabilirseniz sevinirimEn son kliniği Levent'deydi.
Bit bakayım size mesaj atarım.
Yüksek lisans kısmını tam okumamışım kusura bakma ama Kültür Vakfı Üniversitesi ve Beykent veya Bahçeşehir Üniversitesi ile iletişim kurunuz.
Yardımcı olacaklardır.
sagol canimAceleci oldum sanırım ekonomi paketiymiş haber bu da esnaf vs leri bağlar sadece sanırım
tesekkurler.leventte degil dr icin fulya terace da diyor.randevu alacagim.hic duymamistim.
levent daha yakin ama bana leventte de calistigi bir yer varsa asini verirseniz sevinirim.
katildim sana vallaAraba
Yuksek lisans
Burun
Siralama budur![]()
Canım yorumumu okudum Muzaffer beyin soyadını cepten yazarken yanlış yazmışım.tesekkurler.leventte degil dr icin fulya terace da diyor.randevu alacagim.hic duymamistim.
yalniz ben yanlis yazdiginiz dr u begendim oyle bir dr var ve 21 yil tecrubesi var:) ona da bakayim bi dkCanım yorumumu okudum Muzaffer beyin soyadını cepten yazarken yanlış yazmışım.
Op.Dr.Muzaffer Çelik netten bak gençten bir bey anlarsın zaten.
Arayıp gidin durumunuzu anlatın maddi manevi yardımcı olacaktır.
Bak canım hangisi sizin işinizi görecekse o olsun.yalniz ben yanlis yazdiginiz dr u begendim oyle bir dr var ve 21 yil tecrubesi var:) ona da bakayim bi dk
http://www.muzaffercelik.com.trBak canım hangisi sizin işinizi görecekse o olsun.
Neticede hem eşinin işi sağlam olsun hem mutlu olun hemde uyguna olsun![]()
ben anlatamadim iyi bi daha anlatayim.bikere burun ameliyatı öncelikli ve devlet hastanesinde sigorta kapsamlı yaptırın. araba biraz bekleyebilir. lüks sınıfına giriyor çünkü. e bu arada kredi de ödüyorsunuz. ev geçimi yemesi içmesi faturaları var. yazarken bana biraz fazla geldi istekleriniz.
ya burnu estetik istiyor ve dagilmis bir burun revizyon kapsaminda.yani her dr yapmak icin almiyor zaten.kabul etmiyorlar.gidip herhangi bir yerde yapilabilecek bir burun degilbikere burun ameliyatı öncelikli ve devlet hastanesinde sigorta kapsamlı yaptırın. araba biraz bekleyebilir. lüks sınıfına giriyor çünkü. e bu arada kredi de ödüyorsunuz. ev geçimi yemesi içmesi faturaları var. yazarken bana biraz fazla geldi istekleriniz.
Revizyon devlette olmuyor muben anlatamadim iyi bi daha anlatayim.
burnu revizyon statusunde.
ya burnu estetik istiyor ve dagilmis bir burun revizyon kapsaminda.yani her dr yapmak icin almiyor zaten.kabul etmiyorlar.gidip herhangi bir yerde yapilabilecek bir burun degil
anladım. o zaman sağlığı listenin en üstünde tutmalısınız diyorum.ben anlatamadim iyi bi daha anlatayim.
burnu revizyon statusunde.
ya burnu estetik istiyor ve dagilmis bir burun revizyon kapsaminda.yani her dr yapmak icin almiyor zaten.kabul etmiyorlar.gidip herhangi bir yerde yapilabilecek bir burun degil
aanirim haklisiniz yl bekleyebiliranladım. o zaman sağlığı listenin en üstünde tutmalısınız diyorum.
oluyordur ama iyi dr bulmak lazim.eger dr iyi olmazsa bu sefer daha fazla para odemek gerekiyorRevizyon devlette olmuyor mu
Yanlış anlamayım bilmediğimden soruyorum