• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamaz durumdayım yardım edin.

beegum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
11
0
286
Bitlis
Merhabalar, kendi içimde kopan fırtınalarla mücadele edemez duruma geldim artık.Yardım bekliyorum.4sene önce tanıştım sevdiğimle.Fakat imkansızdı.Arkadaşımın aşkıydı.Ona ona karşı bişeyler hissettiğimi belli etmedim arkadaşça konuşa konuşa geldik bu duruma.O da bana karşı bişeyler hissediyormuş.Günler geçti buluştuk gezdik tozduk çok mutluydum onunla.Çok güzel günler geçirdik.3yıl boyunca hiç yakalanmadık.Ama içimde devamlı arkadaşıma ettiğim ihanetten dolayı rahatsızlık duyuyordum.Fakat onunlayken sanki onun bana ait olma duygusu bunları bastırıyordu.Kaçkez vazgeçmeyi denedim canım acıdı yapamadım.Onunda beni sevdiğinden çok eminim.4 5 ay oldu arkadaşımla ayrılalı.Benim için ayrılmadı ama.Anlaşamıyorlardı.Benim için çok fedakarlık yaptı.Bana bi zarar gelmesine kıyamazdı.Bi kaç hafta önce benim ona olan güvensizliğim yüzünden tartışma yaşadık.Hiç böyle bişey olmamştı.Geri dönüşü olmayan ağır laflar söyledi.Ben seni aileme anlattım bi kaç gün önce senin yaptığına bak gibi laflar etti.Bana evlilik lafını açardı arada ama bu kadar ciddi yol aldığını düşünmemiştim.Bu tartışmadan sonra galiba ona karşı eski duygularımı hissedemez oldum.Onun hala bnm bi damla gözyaşıma kıyamayacağındn eminim.işi zorlaştıran kısmıda bu.Çok merhametli biri onun üzülmesine asla bende kıyamam.Şimdiyse ben onu aileme anlatamam.Arkadaşımın sevgilisimiydi diycem.Ailem bunu kabullenemz ve çevre bana ne gözle bakar.Arkadaşlarım bnm yüzüme dahi bakmazlar.Bu şeklde mutluluğun geleceğine inanmıyorum.Beni ona karşı geri çeken de bu.benim için bi alışkanlık mı ayrılırsam pişman olur muyum bilemiyorum.4yıl boyunca çok şey paylaştık Hayatım boyunca yaptığımın pişmanlığını yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin..

bence de e doğrusu ayrılmak böyle devam etse çok yıpranırsın ailen kabul etse de herşeyin yarım olur ne evliliğini tam anlamıyla yaşayabilrsin ne aşkını hazır aklında böyle bir düşüncede varken ayrıl bence tabi sevgin daha ağar basarsa da dicek bişey yok aşk bu.. seçim yapmak zor ailen ve arkadasların mı sevgilin mi ama yaşın küçükse kesnlkle ayrıl unutursun zamanla..

İŞte unutamamaktan korkuyorum yaşım 20.Duygularım daha ağır basıyo.Birazda ona söyleyemediğim güvensizlik var.arkadaşımla çıkıyorken bnmle görüştyse bnleyken niye görüşmesin.Bni sevdiğinden eminim ama aklımı kurcalıyor işte.Ayrılık lafını açmak onu çok üzücek evleniceği kişi olmamı istiyor :( Ben bunu aileme arkadaşlarıma yaparak bundan sonrasını mutlu değil üzüntyle geçiricem gibi geliyor

Merhabalar, kendi içimde kopan fırtınalarla mücadele edemez duruma geldim artık.Yardım bekliyorum.4sene önce tanıştım sevdiğimle.Fakat imkansızdı.Arkadaşımın aşkıydı.Ona ona karşı bişeyler hissettiğimi belli etmedim arkadaşça konuşa konuşa geldik bu duruma.O da bana karşı bişeyler hissediyormuş.Günler geçti buluştuk gezdik tozduk çok mutluydum onunla.Çok güzel günler geçirdik.3yıl boyunca hiç yakalanmadık.Ama içimde devamlı arkadaşıma ettiğim ihanetten dolayı rahatsızlık duyuyordum.Fakat onunlayken sanki onun bana ait olma duygusu bunları bastırıyordu.Kaçkez vazgeçmeyi denedim canım acıdı yapamadım.Onunda beni sevdiğinden çok eminim.4 5 ay oldu arkadaşımla ayrılalı.Benim için ayrılmadı ama.Anlaşamıyorlardı.Benim için çok fedakarlık yaptı.Bana bi zarar gelmesine kıyamazdı.Bi kaç hafta önce benim ona olan güvensizliğim yüzünden tartışma yaşadık.Hiç böyle bişey olmamştı.Geri dönüşü olmayan ağır laflar söyledi.Ben seni aileme anlattım bi kaç gün önce senin yaptığına bak gibi laflar etti.Bana evlilik lafını açardı arada ama bu kadar ciddi yol aldığını düşünmemiştim.Bu tartışmadan sonra galiba ona karşı eski duygularımı hissedemez oldum.Onun hala bnm bi damla gözyaşıma kıyamayacağındn eminim.işi zorlaştıran kısmıda bu.Çok merhametli biri onun üzülmesine asla bende kıyamam.Şimdiyse ben onu aileme anlatamam.Arkadaşımın sevgilisimiydi diycem.Ailem bunu kabullenemz ve çevre bana ne gözle bakar.Arkadaşlarım bnm yüzüme dahi bakmazlar.Bu şeklde mutluluğun geleceğine inanmıyorum.Beni ona karşı geri çeken de bu.benim için bi alışkanlık mı ayrılırsam pişman olur muyum bilemiyorum.4yıl boyunca çok şey paylaştık Hayatım boyunca yaptığımın pişmanlığını yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin..

öncelikle onun sana ait olduğunu düşünüp kendini kandırmışsın.

benim için ayrılmadı demişsin. niye ayrılsın ki tabi senle buluşup daha sonra arkadaşınla (!) buluşmak çok zor olmamalı onun için. :51:

geri dönüşü olmayan laflar söyledi ama bitek gözyaşıma bile kıyamaz diyosun sencede çelişkili değil mi bu söylediğin :40:

ve son olarak bu (yasak) ilişkiyi 3 yıl boyunca hiç suçluluk duymadan yaşamışsın ama ailem arkadaşlarım öğrenirse yüzlerine bakamam diyosun. peki o 3 sene boyunca nasıl bakabildin? özellikle ihanet ettiğin arkadaşının yüzüne?

yapman gereken çook gecikmiş bu hatana bi son vermek..

Evet arkadaşınla çıkarken seninle olmak gibi büyük bir terbiyesizlik ve saygısızlığı yapan sana neden bu saygısızlığı yapmasın ki? Sen de aynı çirkinliği arkadaşına yapmışsın. İkinizden de bi cacık olmaz.

Allah herkesi sizin gibilerden korusun. :19::19:

Yaptığım hatanın farkındayım.Burayaysa sizden yardım almak için yazdım hakaret duymak için değil.

Evet arkadaşınla çıkarken seninle olmak gibi büyük bir terbiyesizlik ve saygısızlığı yapan sana neden bu saygısızlığı yapmasın ki? Sen de aynı çirkinliği arkadaşına yapmışsın. İkinizden de bi cacık olmaz.

Allah herkesi sizin gibilerden korusun. :19::19:

bugğbn arkadaşına ihanet eden yarın evlense nasıl olur aceba? size katılıyorum. bi cacık olmaz bunlardan. o kıza yazık be. bide arkadaşım diyosun hala.

Allah Allah yav?
Yıllarca gezip tozarken utanmadınız da şimdi ailenize ve çevrenize anlatmaya mı çekiniyorsunuz?

Çok şükür bugüne kadar senin gibi bir arkadaşım olmadı hiç, umarım bundan sonra da olmaz.

benim anlamadığım şu hani arkadaşının sevgilisiyken sevmişsiniz ya birbirinizi -ki bu çok yanlış ama- öyleyse neden ayrılmadı sevdiğin kişi arkadaşından .neden ikinizle birden aynı anda bu kadar yıl sevgili oldu? sen böyle bir adama mı güveneceksin? yaşın küçük canım boşver tamamen sil at kafandan bu yanlışa da devam etme artık...

baştan sona mantıksız bir ilişki. Bak canım bir hata yapmışsın bence ama bu hatanın peşinden gitme bence artık. olan olmuş bitne bitmiş artık önüne bakacaksın. senin gözlerinin önünde sana ihanet eden bir adam var. ve bunu senle yapıyor hemde senin arkadaşına.3 yıl boyunca gözünün içine baka baka utanmadan ikinizle de ilişkisini sürdürüyor. Yarın seni kandırıp başka bir kızla seni aldatmayacağının bir garantisi var mı? Zaten gururunu fazlasıyla ayak altına almışsın. Bu ilişkiden sana bir hayır gelmez. Bu sayfayı tamamen kapat bence. Gerçek bir ilişki yaşa. Tamamen sana ait olan bir biriyle ol. Arada yalanlar, ihanetler, kandırmacalar olmasın. Tamamen şeffaf ve sevgi dolu olsun. Bunu kendin için yap. Kendine saygını yitirmemek için...

maalesef kabullenmelisinki mutluluk çok uzak çünkü 3 yaralı var bence ortada hatta 2 tane ii arkadaş.çünkü erkeğe bişey olmazzz !!

Senin şu an hiç mi yakın kız arkadaşın yok?
Ya o adam bu seferde senin arkadaşına aşık olursa?!
Sevgilinin eski sevgilisi olan kız arkadaşının yerinde olmak ister misin hiç?

Back
X