Merhabalar, kendi içimde kopan fırtınalarla mücadele edemez duruma geldim artık.Yardım bekliyorum.4sene önce tanıştım sevdiğimle.Fakat imkansızdı.Arkadaşımın aşkıydı.Ona ona karşı bişeyler hissettiğimi belli etmedim arkadaşça konuşa konuşa geldik bu duruma.O da bana karşı bişeyler hissediyormuş.Günler geçti buluştuk gezdik tozduk çok mutluydum onunla.Çok güzel günler geçirdik.3yıl boyunca hiç yakalanmadık.Ama içimde devamlı arkadaşıma ettiğim ihanetten dolayı rahatsızlık duyuyordum.Fakat onunlayken sanki onun bana ait olma duygusu bunları bastırıyordu.Kaçkez vazgeçmeyi denedim canım acıdı yapamadım.Onunda beni sevdiğinden çok eminim.4 5 ay oldu arkadaşımla ayrılalı.Benim için ayrılmadı ama.Anlaşamıyorlardı.Benim için çok fedakarlık yaptı.Bana bi zarar gelmesine kıyamazdı.Bi kaç hafta önce benim ona olan güvensizliğim yüzünden tartışma yaşadık.Hiç böyle bişey olmamştı.Geri dönüşü olmayan ağır laflar söyledi.Ben seni aileme anlattım bi kaç gün önce senin yaptığına bak gibi laflar etti.Bana evlilik lafını açardı arada ama bu kadar ciddi yol aldığını düşünmemiştim.Bu tartışmadan sonra galiba ona karşı eski duygularımı hissedemez oldum.Onun hala bnm bi damla gözyaşıma kıyamayacağındn eminim.işi zorlaştıran kısmıda bu.Çok merhametli biri onun üzülmesine asla bende kıyamam.Şimdiyse ben onu aileme anlatamam.Arkadaşımın sevgilisimiydi diycem.Ailem bunu kabullenemz ve çevre bana ne gözle bakar.Arkadaşlarım bnm yüzüme dahi bakmazlar.Bu şeklde mutluluğun geleceğine inanmıyorum.Beni ona karşı geri çeken de bu.benim için bi alışkanlık mı ayrılırsam pişman olur muyum bilemiyorum.4yıl boyunca çok şey paylaştık Hayatım boyunca yaptığımın pişmanlığını yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin..