Benim sorunluluğum var erkek kardesim. Annem babam 50 yasinda. Kardesim güçlü kuvvetli şimdiden gücümüz yetmiyor. Mecburen ilerde ben bakacagim. Seve seve bakarim o benım canım kanım fakat eşim ne der. Sorun buMantık evlılıgı olur olursa dıyorsunuz ama mantık evlılıgı de olmaz bu ..mantık evlılıgı tum sartları sıze uyar menfaatlerınız dogrultusunda bır evlılıgınız olur buna Mantık Evlılıgı denılır.Sız bu adamla evlendıgınızde mantık evlılıgı yapmıs olmuyorsunuz cunku hem sevmıyorsunuz hemde sızı gelecege tasıyacak maddı manevı bırseylere sahıp olmayan bırının Tamamen Boyundurluguna gırmeyı kabul etmıs oluyorsunuz.
Zaten sevgı yok.nıye bırını memnun edıcem dıye hayatınızdan odun vereceksınız kı
bu bır eksıklık degılkı esın kım olursa olsun Kım oluyor da bırsey deme hakkına sahıp oluyor..ınsanın canı kanı gıbısı varmı..Allah hem sana hem kardesıne omur versın gerısının canı cehenneme..sana saygı duyup seven bır adam Allahtan korkan kuldan utanan bır adam cıkarsa karsına bak gor senden daha ılgılı ve sevecen olur ınsallah kı dılerım boyle bırı olucaktır hayatınızda..Harıka bır meslegın olucak ılerde senın..ınanıyorum kı harıka ınsanlar tanıyacaksın ve hayatındakı kısı de bu bahsını ettıgım gıbı bırı olucaktırBenim sorunluluğum var erkek kardesim. Annem babam 50 yasinda. Kardesim güçlü kuvvetli şimdiden gücümüz yetmiyor. Mecburen ilerde ben bakacagim. Seve seve bakarim o benım canım kanım fakat eşim ne der. Sorun bu
Canim benim kardesinin engeli var diye sen ona gore mi es seciceksin bikere ben bunu anlamadim. Okurken gormedim mi bilmiyorjm ama annen baban hayatta degil mi neden evlenince sen kardesini yanina alicaksin onu anlamadim. Ha eger yine de alman gerekiyorsa seni seven insan onu da kabul eder calisir birini tutarsiniz size kardesine bakmak icin yardimci olabilir yani. Bunun icin 18 yasinda karsina ilk cikan insanla evlenmene gerek yok yani.
Ailem bakamaz ki yaşlari geçiyor kardesime guc yetiremezler hele de erkek cocugu. Cevremdeki herkes elâlem neden izin versin gardasina bakmana diyorCanim benim kardesinin engeli var diye sen ona gore mi es seciceksin bikere ben bunu anlamadim. Okurken gormedim mi bilmiyorjm ama annen baban hayatta degil mi neden evlenince sen kardesini yanina alicaksin onu anlamadim. Ha eger yine de alman gerekiyorsa seni seven insan onu da kabul eder calisir birini tutarsiniz size kardesine bakmak icin yardimci olabilir yani. Bunun icin 18 yasinda karsina ilk cikan insanla evlenmene gerek yok yani.
Ya ben bilmiyorum etrafinizda nasil insanlar var cidden yani uzaklasin o insanlardan. Ne demek kardesine bakmana neden izin versin demek ya kardesiniz o sizin ustelikte bir engeli var yani sizden baska kimsesi olmucak sokaga mi atcaksiniz ya boyle bisi var mi. Bahsettiginiz kisi de ben bakarim diyo diye de kimseyle evlenilmez yani. Kimse kardesinizi kabul etmiyosa evlenmeyin kardesinize siz kendiniz calisip bakin madem o zaman yani uni de okuyomussunuz.Ailem bakamaz ki yaşlari geçiyor kardesime guc yetiremezler hele de erkek cocugu. Cevremdeki herkes elâlem neden izin versin gardasina bakmana diyor
walla evlenıp bosanmıs cocuklu kadına da cevre senı cocugunla bu saatten sonra kım naapsın dıyor..Herseyı Allah bılır gonlunu ferah tut sen.ıcın temız kalsın bak bakalım oyle mı oluyor.baskaları bır haftada tanısılıp evlenılır mı de dıyordu ama 3 yıl oldu evlenelı cok sukur dıyorum ..yanı herkes bıseyler der.benım esımınde en buyuk kardesı senın kardesın gıbı..at bu dusuncelerı kafandan..kımseyı duyma.. cok bılıyorlarAilem bakamaz ki yaşlari geçiyor kardesime guc yetiremezler hele de erkek cocugu. Cevremdeki herkes elâlem neden izin versin gardasina bakmana diyor
Sanirim endiselendiniz zira hic mantikli bir dusunce yapiniz yok.Benim sorunluluğum var erkek kardesim. Annem babam 50 yasinda. Kardesim güçlü kuvvetli şimdiden gücümüz yetmiyor. Mecburen ilerde ben bakacagim. Seve seve bakarim o benım canım kanım fakat eşim ne der. Sorun bu
Ailem bakamaz ki yaşlari geçiyor kardesime guc yetiremezler hele de erkek cocugu. Cevremdeki herkes elâlem neden izin versin gardasina bakmana diyor
Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?