- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Kardesim 4 yasindan beri gidiyor ama caresi tedavisi yok.. ayrica epilepsi si de var. Bayiliyor bazenSevgilin çok güzel kandırmış, beynini yıkamış senin. Sen de saf saf söylediklerine inanmışsın, kabullenmişsin. Silkelen ve kendine gel. Daha hayatın başında gencecik bir kızsın. Önüne ne insanlar ne fırsatlar çıkacak. Önce okulunu oku, mesleğini eline al, kardeşini de evliliği de sonra düşünürsün.
Bu arada kardeşin okula gidiyor mu?
deli misin?? sakin evlenme bu adamla, git okulunu oku.Ben biraz sivri dilliyimdir. Kaynanam da öyle olursa fena olur. Birde bdv yi çok okuyorum çevremde koca dayagina sahit oluyorum ondan
Var gelecek icin konusuyorumBenim anlamadigim neden kardesine sen bakacaksin? Annen baban yok mu?
Okula gidiyor 11 yıldır fakat hicbir faydası yok. Özele gidiyor devlet okullari almadi fakat para yardımi yapiyor.Mantık evliliği yapmak için çok küçüksün canım. Kardeşin eğitim alıyor mu bilmiyorum ama okula gönderdeniz öfke nöbetlerine faydası olur. Önünde upuzun bir gelecek var sakın evlenip hayatı kendine zehir etme. Zamanı gelince seninde sevdiğin adamla evlen. Kardeşine bakmak için kocaya ihtiyacın yok.
Aşk olmadigina göre mantik sanirimEvlenirsen mantik evliligimi olacak...
Lutfen mantigini calistir birazz..
Işimi gelistircem vs diyor. Ailesi sıkıştiriyormuş bunu hadi ne zaman istiycez kizi diye. O da beni sıkışiriyorsen okulunu oku , maaşını eline al en güzel yerlerde baktırırsın rahat ettirirsin kardeşini , inşaatta işçi olarak çalışan biri size ve kardeşinize ne kadar bakabilcek acaba, zaten gelir durumu belli, ne cesaret internette tanıştıgın çocukla buluştun, hemde 17 yaşında daha çocukken başına kötü şeylerde gelebilirdi nasıl bir boşluktaysanız artık..
tip olarakda çirkin biri anladığım kadarıyla begenmiyosun ondanmı sevemedin. yakışıklı bişey olsa fikrin ne olurduIşimi gelistircem vs diyor. Ailesi sıkıştiriyormuş bunu hadi ne zaman istiycez kizi diye. O da beni sıkışiriyor
Tip olarak eh işte ama yakışıkli diyemem. Begenmiyorum ama sevemedim de..tip olarakda çirkin biri anladığım kadarıyla begenmiyosun ondanmı sevemedin. yakışıklı bişey olsa fikrin ne olurdu
Merhaba kızlar
Önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım öğretmenlik okuyorum 1.siniftayım. 15 yaşında zihinsen engelli(otizm) erkek kardeşim, 8yaşında kız kardeşim var.
Erkek arkadaşımla ben 16 yaşındayken internette tanıştım. O 22 yaşındaydı ve benim yaşadığım şehirde askerlik yapıyordu. Sohbetimiz ilerledi ve yalvar yakar beni görmeden bile çok sevdiğini (telefonla konuşuyoruz) evlenmek dahi istediğini, benim çok farklı olduğumu vs.. tabi ben inanmıyorum. Konuşmak istemediğimi söyledim ama nafile.
En sonunda onun askeri biteli memleketine döneli 1 ay olalı kabul ettim. Fakat ona sevmediğimi söylüyordum tamam olsun ilerde seversin diyordu. Ve buluştuk. (17 yaşındayim)
Hic bekledigim gibi değildi kizlar. En az 27 gösteriyordu. Yıpranmıştı. Babasının kumar borclari yüzünden 15 yasindan beri insaatta calisiyormus aile problemleri hat safhada.
Her neyse kızlar buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim.
Derdim su ki ben onu hâla sevemedim ama sevgisine saygı duyuyorum inaniyorum evlenirsem de mantik evliligi olacak. Erkek kardesine bakmana raziyim bizde kalabilir dedi. Annem bize karisamaz dedi (ilerisi icin soyluyor) dügün nasil istersen öyle olacak diyor. Üzerime titriyor ama hâla sevemedim çok ugrastim olmayinca olmuyor. Simdi 24 yasinda ve beni sıkıştırıyor yasıtlarim evlendi bana akrabamlarim evde kalmış diyor derhal istemeye gelelim yeter artik vs diyor. Bende evlenmek istemiyorum gencligimi üni hayatimi yaşamak istiyorum. Okula git diyor ama evli biri olarak. Evdekilerle konuşmaz san ayrilirim yeter diyor. Peki sizce kardeşim için bu adamla evlenmeli miyim ya da ayrilmali mi? Cunku baskasiyla evlenirsem kardesime baktirmayacakmis, kaynana yla ugrasacagim, hatta dayak yiyecegim gibime geliyor. Kararini verene kadar beni arama dedi
Ne yapayim çok bunaldim şimdi den tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?