Isin icinden cikamiyorum..

Telefonu arabada unuttum dedikten sonra arabayla turladık yalanını söylemesi ortada bir sıkıntı olduğunu gösteriyor zaten. Gece haber vermeden çıkması zaten ayrı bir facia. Hadi gittib telefona nasıl bakmazsın. Yakında eşimi yakaladım diye konu açacaksın diye düşünüyorum ne yazıkki.

Bende dedim zaten önce arkadaslaydim telefonu arabada unutmusum diyosun sonrada arabayla turladim diyosun seni aradigim saatte. Sadece cevabi "duymamisim aradigini"

Off bi ispat edebilsem yalan söylediginii

Herşey bitti yazdıktan sonra, bu açıklamaların üstüne hiçbir şey yokmuş gibi aynı evde mi uyudunuz?

Çalışıyor musunuz?

Eşiniz evli olduğunu unutmuş zaten..

Evet o oturma odasinda ben yatak odasinda uyuduk

Calismiyorum 5 aylik bebegim var

Esim evli oldugunu zaten evlendigimizden beri bi türlü anliyamadi maglesef

O adamin hayati yalan sende bunu bile bile devam ediyorsun.esin ayriliriz demeni pek citiye almiyor gibi evden bir süreligine ayrilip bu konuda citi oldugunu gösterebilirsin.o evde kalip gelmesini bekleme zaten geldiginde yalanlariyla seni kandirip hic birsey olmamis gibi tekrar aynisini yapiyor.

Öyle yapmayi denedim daha önce 2 gün sonra yine aileler vasitasiyla eve geri döndüm.. Bi yandanda dönmek istedim acikcasi cünkü annemin evine sigamadim kizimla bi türlü.. Kendime siginti gibi geldim hic rahat degildim

Gercekten tas olsa catlar sen cok sabirlisin seni ciddi ciddi kaybetmek uzere oldugunu anlasa yaomazdi demekki taviz veriyosun
Gece hic bisey yaomasa bile gecenin 3 unde bi adamin ne b*k isi var disarda yaaa
Senin ailen yokmu bu saatte ne is goruyosan ispatlicam sonrada beni bu evde goremjceksin derdim ben
Bide cok merak ettim camide iftar olayi nasil oluyor siz neden hergun camidesiniz??esinizin evden cikma saatleri gec saatler ve o saatlerde siz niye hic evde degilsiniz
Yani amac sorgulamak degil ben aile iliskinizi anlayamadim

Hayir tabiikide normal degil. Ama ya gercekten anlamiyor yada anlamiyormus gibi yapiyor bunun normal olmadigini.
"Bi seydende geri kal..Herseyi söylemek zorunda miyim.. Aklima gelmedi aramak" gibi sacma sapan seyler söylüyor.

Ya ben kimseye yüzde yüz güvenmiyorum zaten. Hele esime zaten güvenmiyorum. Ama eger kumar degilde baska bi kadin olsa illaki bi yazisma bi fotoraf bisey yakalardim diye düsünüyorum. Veya bi telefon görüsmesi mesela. Telefonuna baktim gece 2 de "arkadastaydim" dedigi arkadasi aramis mesela. Ama iste 12 den 2 ye kadar nerdeydi? Ne yapti ? Niye telefona cikmadi??

Evet dediginiz gibi dökumanlarla oynamadigini ispatlarsa o zaman ne dicem? Sonucta bu onu yinede hakli cikarmaz ama anlamiyo iste
Vallaben olsam demekki o arkadasiyla gitmis kadina derim. Su durumda cok iyimser olmayin. Usta bi saklayici olabilir. Her seyim ortada zaten bak bu kadar curetkar olamazdim demeye calisiyor belkide

Ben oyumu kumardan yana kullanıyorum...
Kumar bir çeşit bağımlılık, insanlar ara verse bile bir yolunu bulup tekrar başlıyor...
ve ben hiç bir bagımlılığın tamamen biteceğine inanmıyorum.
Banka kartı için bu kadar rahat davranma sebebi gerçekten oradan para çekmemesi olabilir. Artık atm lerden bile kredi çekiliyor.
Yada bir arkadaşından borç almıştır ya alamazsam diye kart yanındadır, alınca gerek kalmamıştır.
Yada kazanmıştır, kaybettiği olmadığı için çekmemiştir...
Ama bu şekilde ortadan kaybolmalar sadece gezmeye gitmiştir olamaz...

Gercekten tas olsa catlar sen cok sabirlisin seni ciddi ciddi kaybetmek uzere oldugunu anlasa yaomazdi demekki taviz veriyosun
Gece hic bisey yaomasa bile gecenin 3 unde bi adamin ne b*k isi var disarda yaaa
Senin ailen yokmu bu saatte ne is goruyosan ispatlicam sonrada beni bu evde goremjceksin derdim ben
Bide cok merak ettim camide iftar olayi nasil oluyor siz neden hergun camidesiniz??esinizin evden cikma saatleri gec saatler ve o saatlerde siz niye hic evde degilsiniz
Yani amac sorgulamak degil ben aile iliskinizi anlayamadim

Gecen konumdada anlatmistim .. Biz bu ay Camiiye 100 € para ödedik iftarimizi camiide aciyoruz her gün. Sadece ben degil burda oturan hemen hemen bütün türkler camiide aciyor. Annem, Kv, Halam, Komsum hepsi geliyor camiiye iftar acmaya. Orda güzel bir ortam olusuyor hem maneviyatda artiyor Teravih namazi falan kiliyoruz. Namazdan sonrada camii nin lokalinde oturup bi saat falan cay icip sohbet ediyoruz.
Eslerle gidiliyor iftar yemegine, ama benim esim genelde gelmiyor. Her gün oructa tutmuyor. O gelmiyo diye bende evde kalip onun basinda bekcilik yapmiyorum o bilgisayarin basinda zaten bütün gün ben evimin isini yapiyorum cocuguma bakiyorum aksamada camiiye iftara gidiyorum.

Bide dün camiiye geldi gece cikmadan ben cocugun sisesini getir demistim. Onu getirdikten sonra cikmis oturacagimi biliyordu kadinlarla camiide. Hatta dedim ki arabayi bana birak oda yok yürüyerek gelirsin dedi.
Yani ordada bana ben cikacam gezecem falan demedi

siz de bir gün gidin ve haber vermeden boşanma davası açın eve gelmeyin.
tebligat gelince 'kusura bakma cnm. telefonu evde unutmuşum haber vermek aklıma gelmedi. hadi öptm kib. bye' diyin.

Bende dedim zaten önce arkadaslaydim telefonu arabada unutmusum diyosun sonrada arabayla turladim diyosun seni aradigim saatte. Sadece cevabi "duymamisim aradigini"

Off bi ispat edebilsem yalan söylediginii
Kendini yiyio bitirme ortaya çıkacak nasılsa her ne yapıyorsa. İnşallah kaybınız olmaz ne maddi ne manevi.

başka kredi kartı olamaz mı?

kredi kartını alın saklayın
ya da o uyurken telefonunu alıp internet bankacılığından yeni şifre isteğiyle girin bakın

başka kredi kartı olamaz mı?

kredi kartını alın saklayın
ya da o uyurken telefonunu alıp internet bankacılığından yeni şifre isteğiyle girin bakın

Onu yaptim postayla yollicaz dediler sifreyi ama bi türlü gelmedi. Normalde coktan gelmis olmasi lazim 1 haftadir gidip gelip postaya bakiyorum yok. Acaba benden önce esimin eline mi gecti diye de düsünüyorum.

Onu yaptim postayla yollicaz dediler sifreyi ama bi türlü gelmedi. Normalde coktan gelmis olmasi lazim 1 haftadir gidip gelip postaya bakiyorum yok. Acaba benden önce esimin eline mi gecti diye de düsünüyorum.

nasıl yani
ben iş bankası kullanıyorum 3-5 ayda bir şifre değişince muhakkak unuturum
yenile yaparım gönderirler
telefonda konuştuğunuza göre kart sahibi siz değilsiniz diye yardımcı olmamışlardır
çünkü kartın üstünde ki numaraları birde bankamatik/post şifresini girince oluyor uğraştırıyor biraz ama oluyor

eskiden bizde de öyleydi kartım da para varken yokluk çekmiştim şifre yüzünden :)

siz de bir gün gidin ve haber vermeden boşanma davası açın eve gelmeyin.
tebligat gelince 'kusura bakma cnm. telefonu evde unutmuşum haber vermek aklıma gelmedi. hadi öptm kib. bye' diyin.

bekara karı bosamak kolaydır sizde evlenin sizde boşanın o halde o kadar söylüyorsunuz ki ne güzel herkese boşan ilerde bir konu açtığınızda bizlerde size BOŞAN. yazarız:rapci:

bekara karı bosamak kolaydır sizde evlenin sizde boşanın o halde o kadar söylüyorsunuz ki ne güzel herkese boşan ilerde bir konu açtığınızda bizlerde size BOŞAN. yazarız:rapci:

eğer bu durumdaysa pek tabi diyebilirsiniz. hatta kimseye demeden ben boşanma davası bile açmış olurum zaten :)

Back
X