• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
merhaba herkese,

ciddi anlam psikololik çöküş içinde miyim bilmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. İş hayatım çok stresli özel hayatım çok kötü gidiyor. Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Hiç nir şeyi hak etmiyor gibi hissediyorum. Hayat beni yordu. Herkes bu kız bunun üstesinden gelir diye yardımcı olmuyor. Psikoloğa gittim hiç bir faydasını görmedim. Arkadaş çevrem yok. özel sektörde çaışıyorum. ne olur bir akıl verin. Hayatım böyle mi devam edecek diye düşünüp duruyorum.

Biraz anlatsan ne gibi şeyler yaşıyorsun. Çok yüzeysel anlatmışsın

İşteki ve özel hayattaki mutsuzluk sebeplerinizi bir kağıda yazın ve tek tek halledip üzerini cizin. Ornegin iş yerinde asla mutlu olmayacağınıza inanıyorsanız iş arayın. Partneriniz doğru kişi değilse yol verin yada çözülebilecek sorunlar varsa çözüm yolu arayın. Kimsenin hayatı mükemmel değil, sadece biraz sabır ve mucadele

İşiniz çok stresliyse ondandır. İşinizi degistirseniz faydası olur. Kendinizi işe yaramaz hissetmeniz, hayat beni yordu demeniz bence işinizden.
Çok 'iş'li bir mesaj oldu:KK49:

Herkesin hayatında bazen inişler çıkışlar olur tatlım. Her zaman böyle devam etmeyecek tabiki. Hayat çok kısa mutlu olmak için her anı değerlendirmeli... Sevgiyle kal canım.

içim sıkılıyor. böyle bir korku var içimde. birikimde olabilir.

bilmiyorum ki :(

Back
X