- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
Nereye basvurmam gerekiyor .Kaç ay yatırmak gerekir peki.Hastahaneden yararlanmak icinİnternetten aldım bunu. Eksik çıkmış. Gelir testi yaptırıyorsunuz. Sonra sizi yönlendiriyorlar. Aylık gelir belirli bir rakamın altındaysa ücretsiz sigorta yapılıyor. Yeşil kart gibi. Ya da gelire göre bir miktar belirleniyor. 40-60-70 vs. Sağlık hakkından faydalanabiliyirsunuz aylık ödemeleri yapıp.
Nereye basvurmam gerekiyor .Kaç ay yatırmak gerekir peki.Hastahaneden yararlanmak icin
Her yere gittim araştırma devlet hastanesi .sadece bir iki kez özele gitim.Rahim filmi özel hastane olmasi gerekiyor du.Hangi dr gidiyorsam hepsi klomen veriyor.onlarda etki hiç vermiyor
Mrb bende farkında yim esimi zorla tutmuyorum yanımda onada kaç kez dile getirdim.Olur diyor nasip diyor.En çok ta canımı sıkan biz hem benim ailem hemde eşimin ailesi.hamilemisin.keske bir tane olaaydi.bu ay adet oldun mu diyorlar.Her iki tarafın da maddi durumu iyi ama bir ilaç alalım demediler.almasinlar.almak zorunda değiller tabi.Ama iki kelimeden bir tanesi çocuk oluyorEvlilik sadece çocuk demek değil ki. Allah kimini eliyle, kimini işiyle, kimini eşiyle imtihan eder. Illa ki o imtihandan geçeriz farkında olmasakda. Sen tevekkül et içini ferah tut. Eksik hissetme kendini senin elinde olan bir şey değil ki bu. Eşin için de böyle düşünme zorla durmuyor ki yanında ama böyle düşünürsen yuvan mutsuzluğa gider yapma böyle
Kaymakamlık içinde sosyal yardımlaşma vakıfları var. Oraya başvurup eşinde sen de gelir testi yaptırıyorsunuz. En düşük ücret 71 liraymis, değişmediyle. Ücreti ödemeye başlar başlamaz sigorta başlıyor. Her ay vaktinde yatırırsan sürekli devam eder. Esin de sen de sigortalı olursun. Sadece eşin yaotirip sen eşinden de faydalanıyor olabilirsin. Gelir testini yaptırıp SGK'ya gittiğinde mutlaka sor. Yesilkartin devam ediyorsa başvuruya gerek yok. Eskiden yeşil bir sağlık karnesi verilirdi, şimdi sağlıktan ücretsiz yararlanıp TC kimlikle muayene olunuyor.Nereye basvurmam gerekiyor .Kaç ay yatırmak gerekir peki.Hastahaneden yararlanmak icin
Sorunu biliyorlar mı pekiMrb bende farkında yim esimi zorla tutmuyorum yanımda onada kaç kez dile getirdim.Olur diyor nasip diyor.En çok ta canımı sıkan biz hem benim ailem hemde eşimin ailesi.hamilemisin.keske bir tane olaaydi.bu ay adet oldun mu diyorlar.Her iki tarafın da maddi durumu iyi ama bir ilaç alalım demediler.almasinlar.almak zorunda değiller tabi.Ama iki kelimeden bir tanesi çocuk oluyor
Mrb rahim filmi çektim.3 ay kullandım.Sonra ara verdim,iki kez daha kullandım.yumurtaljk hiç büyümedi ama ultrasyonsdan baktirdim falan hiç gelisme yok dediCanm rahim filmi elbette devlet hastanesinde de cekiliyor...cekilen bir cok hasta var...
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama kadin dogum uzerine bir cok drvlet hastanesi var..oraya git...
Kac kere klomen kullandin....hic catlama ignesi vuruldun mu...
Neden asilama kismina hic gecmedin..
Kendine devlet hastanesinde bir doktor bul ve devamli ona git..en azindan bir kac kez klomenden sonra asilama tedavisine gecerler...
Evet biliyor lar.Hem benim ailem hemde eşimin ailesi her iki tarafta biliyor.kaynamam daha yeni araba aldı babam onlar gene aynı.Onrin evi kendilerinin.durumlarida gayet iyi.Ama yardımcı olmasınlar tamam ama gerçekten artık bazen avazim çıkana kadar bağırmak istiyorum.Cok istiyor saniz torun tedavi edin de dmeek istiyorum ama diyemiyorumSorunu biliyorlar mı peki
Ne kadar tşk edersem az çok sağolunKaymakamlık içinde sosyal yardımlaşma vakıfları var. Oraya başvurup eşinde sen de gelir testi yaptırıyorsunuz. En düşük ücret 71 liraymis, değişmediyle. Ücreti ödemeye başlar başlamaz sigorta başlıyor. Her ay vaktinde yatırırsan sürekli devam eder. Esin de sen de sigortalı olursun. Sadece eşin yaotirip sen eşinden de faydalanıyor olabilirsin. Gelir testini yaptırıp SGK'ya gittiğinde mutlaka sor. Yesilkartin devam ediyorsa başvuruya gerek yok. Eskiden yeşil bir sağlık karnesi verilirdi, şimdi sağlıktan ücretsiz yararlanıp TC kimlikle muayene olunuyor.
Maddi yat bir zaman sonra o düzelir.Hersey nasip kısmet ama.Ben ben annemi ne babamı nede esimjn ailesini hiç bir zaman affetmeyeceğim.Bu kotu günlerimde maddi olmadilar ama manevi anlamda da yanimda olmadılar.Ama Allah a sukur güçlü bir yapıya sahibim.Sizin mesajlarınız bana çok iyi geldi.Sorunu biliyorlar mı peki
Canım benim şu dünyada her şey Allaha emanet içini ferah tut senMaddi yat bir zaman sonra o düzelir.Hersey nasip kısmet ama.Ben ben annemi ne babamı nede esimjn ailesini hiç bir zaman affetmeyeceğim.Bu kotu günlerimde maddi olmadilar ama manevi anlamda da yanimda olmadılar.Ama Allah a sukur güçlü bir yapıya sahibim.Sizin mesajlarınız bana çok iyi geldi.
kocan da gitti mi dr a belki kocanda sıkıntı vardırMrb 24 yaşındayım 6 senedir evliyim çocuk yok.Maddi durumuz iyi degil.Dr musyafa Eraslan ilaçları için bir miktar butceden zarzor toparladık.k5 birde seretan diye bir ilaç dedi toplam 300 TL.Benim bütçeme uymuyor ama anne olmak için disimi sıkacağız.Bende problem pko.Birde anne olamıyorum diye kendimi hep eksik görüyorum.Esimi çok seviyorum oda beni seviyor,ben bir çocuk bile veremiyorum diyirum bazen kendi kendjme bir ara üç ay ayri kaldim boşanmak için ama yine bir araya geldik sirf çocuğum yok diye .Ama yapamadik yine beraber olduk.. Allah'ım isyeueh herkese versin cocuk sahibi olanlarda çocuklarıni onlara bağış lasin.Bir kere hamile kaldim düşük oldu.Karmakarısık yazmış olabilirim şimdiden ozur dilerim.Gece günduz hep akkimda olacak mı olmayacak mi.Birde ben eşimin günahını da girmiş oluyor muyum acaba ne olur ablalar kardesler bana bı yardım cı olun.Allah razi olsun
Eşiniz ve siz çalışıyormuşsunuz ne güzel evinde yattığı yerden durumumuz yok diye ahlayıp vahlayanlardan değilsiniz ne mutlu herkes zengin olmak ister herkes en iyi şartlarda yetiştirmek ister evladını ama azda olsa düzenli geliriniz varsa bence öyle düşüncesiz felanda değilsiniz. Zaten 6 yıldir hayat standartiniz hep aynıymış herhalde bundan sonra da öyle olacak o yüzden siz kaldirabileceginizı düşünüyorsanız hersey hallolur Allahın izni ile. Evet çocuk çok masraflı bir şey ama geliriniz kısıtlı diye bir birini seven ve mutlu olan bir çift olarak neden vazgecesiniz ki. söylediğiniz ilacı bilmiyorum ama bence o parayla bir doktora gidin derim.Çok tşk ederim.Ya maddi durumu olmayanın çocuk istemesi düşüncesizlik midir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?