@Yelda21 Egitim durumun ne cnm? kesinlikle git sigortali bir iş bul. işkura başvur, arkadaşların dediği gibi a101, bim vs tarzi marketlere başvur ya da en kötü ihtimal sgk ya başvur saglik hizmetleri icin ya ücretsiz ya da cüzi bir rakamla sgkli olursun.
Rahim filmi egitim arastirma hastanelerinde-universitelerde (yani devlette) cekiliyor ozele gitmene gerek yoktu. elinin altinda internet var hic mi arastirmiyorsun be güzel kardeşim
Hormon tahlili yapildi mi? bana fsh ve lh değerini söyler misin?
pco hastalığı insülin rahatsizligidir. aslinda senin önce iyi bir endokrin doktoruna gitmen lazim. gerek görürse glifor tarzi şeker dengeleyici bir ilaca baslatir. ayrica sağlıklı bir diyet ve hergun en az 40 dk yürüyüş yaparak varsa fazla kilon vererek bu hastalığın etkilerini azaltabilir ve doğal yoldan hamile kalabilirsin.
Hiç 300 lirani oraya verme. arkadaşın dedigi gibi sogan suyu kuru yap. aktardan kendin hayit otu, aslanpencesi, civanpercemi vs tarzi otlar al kullanimina internetten bak demle iç. hergün 1 çay kaşığı çörek otu ye, çayina suyuna tarçın at... pco icin yapılabilecek maliyeti düşük cok bitkisel yöntem var arastir kendin dene.
Eşine gelince... eşin durumu kabul ediyorsa bunda dert edecek ne var. bizimde benden kaynakli 5 senedir olmuyor eşinden Allah razi olsun ben senle cok mutluyum cocuk olmasa ne olur ki diyor. sonuçta erkeklere sana evlat vericem garantisi verip de evlenmiyoruz dimi. eşin cok rahatsiz olsa zaten ayrilirdi ki öyle adam eş olmasin zaten. ne şanslısın eşin anlayisliymis