Evet biliyor eşim ama zaten boşanma aşamasındayız bilmesine gerek yok açıkçası şahıs aynı şahıs mi bilmiyorum ama başka o şekilde rahatsur edicek kimseyi bilmiyotumEşinize anlatmismiydiniz yaşadığınız bu olayı? ? Anlatmadiysaniz bence paylasmalisiniz ve beraber bir yol izlemelesiniz..
Hesap fake olduğu için emin olamıyorum aynı şahıs mi inkar eder zaten polisin bununla uğraşacağini düşünmüyorumZaten sulalen ogrenmis daha korkutacagi bir sey kalmis mi? Hemen polise gidin gorsun hanyayi konyayi tehdit nasil oluyormus!
IP adresinden bulunur ve dikkat edin boşanma asaminda oldugunuz ediniz bu durumu ogrenirsese bunu kullanır. .Evet biliyor eşim ama zaten boşanma aşamasındayız bilmesine gerek yok açıkçası şahıs aynı şahıs mi bilmiyorum ama başka o şekilde rahatsur edicek kimseyi bilmiyotum
Bizzat benimle iletişime geçmiyor zaten sosyal medya kullanmıyorum amaç pislik sanırım sadece gerçekten tiksiniyorum böyle insan kiliklilardanbence aynı manyaktır. dikkat et boşandığı falan öğrenirse iyice zıvanadan çıkabilir.
birebir seninle iletişime geçmeye çalışırsa da savcılığa git.
Evlendigimi yurt dışında yaşadığımı falan nasıl ogreniyöğ hiç bilmiyorum korkuyorum da açıkçası birazIP adresinden bulunur ve dikkat edin boşanma asaminda oldugunuz ediniz bu durumu ogrenirsese bunu kullanır. .
Yok hayır eşim öyle şeylerle uğraşacak insan değilÇok mu film izliyorum bilmiyorum ama acaba o şahıs değil de bir başkası olabilir mi? Eşin iletişime geçip geçmeyeceğinizi merak edip oyun yapabilir mi?(boşanma nedeninizi bilmiyorum ama belki mahkemede kullanmak için koz arıyordur)
Kabul ediyorum tatile girdim polisiyenin suyunu çıkarttım, ne yapayım seviyorum.
benimde ilk aklıma bu geldi eşin konuyu bildiği içinÇok mu film izliyorum bilmiyorum ama acaba o şahıs değil de bir başkası olabilir mi? Eşin iletişime geçip geçmeyeceğinizi merak edip oyun yapabilir mi?(boşanma nedeninizi bilmiyorum ama belki mahkemede kullanmak için koz arıyordur)
Kabul ediyorum tatile girdim polisiyenin suyunu çıkarttım, ne yapayım seviyorum.
benimde ilk aklıma bu geldi eşin konuyu bildiği için
psikolojik olarak seni çökertmeye ya da eline koz geçirmeye çalışıyor olabilir mi?[QUOTEY
Yok hayır bununla uğraşacak kadar bile değer vermez bana aklına bile gelmez böyle bişey yapmak ki anlamazda sosyal medya işlerinden onlara ayıracak zamanı yoktur hiç
Tabi ki gerekli cevabı vermiş ama yıllar önce de ben dahil kimler neler neler söyledi dinleyecek biri olsaydı zaten böyle yapmazdısizi kime sormusşsa o bi güzel kalaylayıp cevap yazmaıyormu sana ne kardeşim sen kimsin vs diyerek
2,5 yıllık açıkçası şuan boşanmak üzere de olsam evliyim ve küçük bı kiİm var polis işlerine falan bulaşmak olayı daha da büyütücek bilmiyorum ne yapmalıyımNe kadarlık bir ilişkiniz olmuştu?
Benimde 6 sene boyunca ilişki yaşadığım çıktığım çocukluk aşkım başıma bela olmuştu. Sonra polise şikayet ettim hemde uyuşturucu kaçakçılığı ve taciz tecavüzden.. uğraştı durdu birazda gözü korktu,daha uğraşmıyor benimle. Ama arada gördüğünde falan gülümser konuşmaya çalışır ruh hastası.
Çocuğun ailesine ulaş ve rezilliklerini ortaya dök. Sen korktukça daha çok üzerine gelicek.2,5 yıllık açıkçası şuan boşanmak üzere de olsam evliyim ve küçük bı kiİm var polis işlerine falan bulaşmak olayı daha da büyütücek bilmiyorum ne yapmalıyım
Ailesi ondan beter cirkinler önceki yaşadıklarımdan biliyorumÇocuğun ailesine ulaş ve rezilliklerini ortaya dök. Sen korktukça daha çok üzerine gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?