karımsin filanda demiş.
Yazım hatalarım cok biliyorum yurt disinda oldugum için türkcede anca bukadar oluyor. Kusura bakmayın. Abla aman Salla baskasıla ol dedim daha yeni alişma yok birsey yok yoluna bak dedim ama seviyorum diyor.Öncelikle yazımınız çok kötü zor anlaşılıyor.Ablanıza da bu çocuktan bi' cacık olmayacağını söyleyin.
Bende bilmiyorum nasıl oldu birde çocuğu görseniz yüzüne bakılcak tip degil ama ask otada .... yanı
Ablan çok mu aradı bu dengesizi?
Böyle saçmalıklar yaşayıp hala napmalıyım diye soruluyor ya fenalık geliyor cidden.
Güzel bir sekilde düzenlicem :)“ yarınsı gün” olmadan okuyup düzenleyin konunuzu olur mu zira anlaşılmıyor
Bende dedim ama davranışları seviyor ama sonra tekrar uzak oluyor diyor. Birak diyorum seviyorum diyorUc hafta once tanistigim biri bana soyadiyla seslenip karimsin dese kosarak kacarim. Sonraki dengesizlikleri ustune diktigi tuy olmus sadece. Acilen kessin konusmayi.
Hahah bilmiyorum laf söyletirmiyor piskopat cocuk dedim degil diyorAblanız bu kişi narsist olmadığından emin mi?
Açık konusmak gerekirse ben onaylamıyorum ilişkiyi hersey tip degil ama 1.ablama yakışmıyor.Buluştukları ilk gün 'karımsın' demiş. Biraz fazla arabesk değilmi sizcede
Bundan sonrasını okumadım. İtici ve bence ürkütücü bir tip. Uzaklaşın.
Onaylamayın da zaten. Daha ilk günlerden 'karımsın' ne yaAçık konusmak gerekirse ben onaylamıyorum ilişkiyi hersey tip degil ama 1.ablama yakışmıyor.
2. Cocuk dengesiz
3. Kaba
Icinden cikamiyorum bu yüzden birak dedikce beni kötü görüyor. Sevgisini nasil anlarim diyor. Bana seviyor gibi gelmiyor dedim. Davranislari seviyor diyor. KaldimOnaylamayın da zaten. Daha ilk günlerden 'karımsın' ne yailk günden karımsın diyen adam yarın çocuklarımın anasısın diyip iyice kadir inanıra bağlar
Ablanızda biraz mantık varsa uzaklaşır normal değil bu adam.
Yani.. En fazla fikrinizi söyleyebilirsiniz. Bırakın yaşasın kendisi görsün o halde.Icinden cikamiyorum bu yüzden birak dedikce beni kötü görüyor. Sevgisini nasil anlarim diyor. Bana seviyor gibi gelmiyor dedim. Davranislari seviyor diyor. Kaldim
Desem abla sunu yap seviyormu sevmiyormu anlarsin dicem ama aklima birsey gelmiyor. Istiyorum ki en kisa zamanda görsün, anlasin ve kurtulsun.Yani.. En fazla fikrinizi söyleyebilirsiniz. Bırakın yaşasın kendisi görsün o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?