İşin içinden çıkamıyorum

Oldu erkek arkadasları, sanırım fark etmiyor etse durmaz ki manyak herifle. Diyorum abla baska birile ol ama hayır diyor seviyor beni diyor. Abla sevmiyor seven böyle olmaz diyorum cok biliyorsun diyor.

Buluştukları ilk gün 'karımsın' demiş. Biraz fazla arabesk değilmi sizcede
Bundan sonrasını okumadım. İtici ve bence ürkütücü bir tip. Uzaklaşın.
Sen bide devamını görsen soyadiyla seslenmiş opusmus sonrada gecenin bı yarisi arayıp sen neyin kafasını yaşıyorsun demiş valla böyle senaryo aşkı memnu da yoktu be kardeşim Behlül haznedara çok haksızlık yapmışız meğer

Öpüşme konusuna birsey deyemem cünkü sormadım tek gece aglamasıla uyandım

Psikolojisi bozuk karşı tarafın dengesiz hareketlerinden de anlaşıldığı gibi. Şahsi fikrim kesinlikle uzak dursun ablan. Yoksa yakın zamanda karşı tarafın bu hareketleri onu daha çok yıpratacak.

Bak canm şaka bı tarafa gerçekten ablana uzuldum en kısa zamanda bu çocuktan ayrılsın baksana çocuk deli resmen ablanada psikolojik olarak zarar verebilir
Canim anlatabilsem zarar görsün istemiyorum ondan sizden yardim istedim. Konustum anlamiyor, cocugun kiz düskünü demek icin sahte hesapla asildim yüz vermedi. Ablama manyak diyorum benimle kavga ediyor..

Canim anlatabilsem zarar görsün istemiyorum ondan sizden yardim istedim. Konustum anlamiyor, cocugun kiz düskünü demek icin sahte hesapla asildim yüz vermedi. Ablama manyak diyorum benimle kavga ediyor..
O zaman bırak kendi yaşayıp görsün canım sen elinden geleni yapmışsın kendini suçlu hissetme gerisi ablanın bileceği iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…