İşin içinden çıkamıyorum

Tam bir psikopat belli. Ablaniz kendini daha fazla kaptirmadan uzaklaşmalı . Bu adam bir kaç kızı aynı anda idare ediyor olabilir bence sosyal medyadan oltaya getirmeye çalışın.

Tam bir psikopat belli. Ablaniz kendini daha fazla kaptirmadan uzaklaşmalı . Bu adam bir kaç kızı aynı anda idare ediyor olabilir bence sosyal medyadan oltaya getirmeye çalışın.
Cocuga sahte hesapla daha doğrusu arkadasımın hesapıya yazdım pas vermiyor

Çocuk manyak siz ne diyorsunuz ya
Bir kere mantıklı bir adam tanıştığı kadına hemen eski sevgilisini anlatmaz. İster ölsün ister ayrılsın.
Sonra, siz bu erkeklerin karımsın, namusumsun demelerine pek inanmayın öyle. Daha ilk görüşme sonrası karımsın nedir Allah aşkına . Liseliler gibi bir de hemen nişan yüzüğü falan taksalardı bari.

Eğer bu adam sizin oralardaki son erkek değilse bence ablan bir uzaklaşsın şundan...

Anlatma nedeni arada gizli sakli birsey olmasın diyemiş.. yok erkek cokta bizimki bakmiyor birde anlamadığım o tipe nasıl bakıyor. Allah yaratmis laf etmek istemem ama tek ben degil arkadaslarida diyor yakma kendini

Genel olarak erkek cinsinden tiksindigim su gunlerde ablaniza soyleyecgim tek sey kosarak uzaklassin.
Sorunum o uzaklasmıyor. Hatta baska sosyal medya hesapıla yazdım yüz vermedi cocuk ya. Verse abla bak bu cocuk herkese yürüyor dicem olmadı. Bir sekil göstermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…