Anlatamiyorum ablamaKarımsın ne alaka ya bu işten hiç bişey çıkmaz adam dengesiz
Manyak benceKarımsın falan ne o öyle kıro gibi.. Psikopat mı değil mi belli değil..
Bana tek tanistim dedi tam ne nasil oldu bilmiyorumablanız bu tipi özellikle mi arayıp buldu? karımsın ne ya, ilk görüşmede soyadıyla seslenme ne.koşarak uzaklaşsın.tövbe tövbeee.
Cocuga sahte hesapla daha doğrusu arkadasımın hesapıya yazdım pas vermiyorTam bir psikopat belli. Ablaniz kendini daha fazla kaptirmadan uzaklaşmalı . Bu adam bir kaç kızı aynı anda idare ediyor olabilir bence sosyal medyadan oltaya getirmeye çalışın.
Arkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yürütemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür.
Ablam 3 hafta önce birile tanişti, çocuk ilk gün cok güzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına göre cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene önce, bulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dünyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gün bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun için görüşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı görüyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende söyle yap böyle yap deyemiyorum.
Bizim kızları kandırmak ne kolaybulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş.
Anlatma nedeni arada gizli sakli birsey olmasın diyemiş.. yok erkek cokta bizimki bakmiyor birde anlamadığım o tipe nasıl bakıyor. Allah yaratmis laf etmek istemem ama tek ben degil arkadaslarida diyor yakma kendiniÇocuk manyak siz ne diyorsunuz ya
Bir kere mantıklı bir adam tanıştığı kadına hemen eski sevgilisini anlatmaz. İster ölsün ister ayrılsın.
Sonra, siz bu erkeklerin karımsın, namusumsun demelerine pek inanmayın öyle. Daha ilk görüşme sonrası karımsın nedir Allah aşkına . Liseliler gibi bir de hemen nişan yüzüğü falan taksalardı bari.
Eğer bu adam sizin oralardaki son erkek değilse bence ablan bir uzaklaşsın şundan...
Iste. Daha dün bir bugün iki alişmadan birak diyorum ama yokBizim kızları kandırmak ne kolay
Bizim kızları kandırmak ne kolay
Evet ya, hani bu kadar kısa sürede nasl böyle der diye sorgulamak asla yokKadınımsın, seninle evlencem diyenin üstüne atlıyorlar
Iste. Daha dün bir buBizim kızları kandırmak ne kolay
Kadınımsın, seninle evlencem diyenin üstüne atlıyorlar
2. Gün zaten korkütüktüEvet ya, hani bu kadar kısa sürede nasl böyle der diye sorgulamak asla yok
Manyak piskopatAblanizin förtü bir ruh hastasi gibi
Iste. Daha dün bir bu
O tipe üstüme ülke yapsalar bakmamda ask konmus ablamda b... a
Sorunum o uzaklasmıyor. Hatta baska sosyal medya hesapıla yazdım yüz vermedi cocuk ya. Verse abla bak bu cocuk herkese yürüyor dicem olmadı. Bir sekil göstermem lazımGenel olarak erkek cinsinden tiksindigim su gunlerde ablaniza soyleyecgim tek sey kosarak uzaklassin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?