Oişman olcak ama gec olmadan kurtulaun diye bakıyorum ama nasıl göstercem. Konusmakla anlamıyorBu kadar tabi vermeye devam ederse cok pişman olur. Dengesiz erkek olduguanlasildigi an arkasına bakmadan kacmali değmez ablanıza yazık
Yeni insanlarla tanismasini teşvik edebilirsiniz kendisinin değerli biri olduğunu değerini bilecek kişinin karşına çıkacağınıOişman olcak ama gec olmadan kurtulaun diye bakıyorum ama nasıl göstercem. Konusmakla anlamıyor
Anlatma nedeni arada gizli sakli birsey olmasın diyemiş.. yok erkek cokta bizimki bakmiyor birde anlamadığım o tipe nasıl bakıyor. Allah yaratmis laf etmek istemem ama tek ben degil arkadaslarida diyor yakma kendini
Neler neler konustum hafta sonu disari cikardim yok akli ondaYeni insanlarla tanismasini teşvik edebilirsiniz kendisinin değerli biri olduğunu değerini bilecek kişinin karşına çıkacağını
Canim ablam 30 yasinda ve kactane erkek arkadası oldu. El tutusma disinda cok yakınlastıklarıda oldu ama niye bu cocuga bukadar kapıldı onu anlamıyorum..Ablaniz sanirim 27-28 yaşinda hiç erkek eli tutmamiş. Ve ilk ona "güzel söz" söyleyene kapildi. Bu noktada artik tip, karakter, ortak nokta olmasi, sohbet felan-hani normal ilişkilerden beklentiler devre dişi.
Yanliz kalmaktan korkuyor. Ilk gördügü hirbo ile evlenmek istiyor.
Ki cok yanliş yapiyor. Cok mutsuz olacak o. Işte bunlar hepsi kiza namus baskisindan dolayi. Yazik ya.
Canim ablam 30 yasinda ve kactane erkek arkadası oldu. El tutusma disinda cok yakınlastıklarıda oldu ama niye bu cocuga bukadar kapıldı onu anlamıyorum..
Normalde ablam evlilik manyagı değil ama bu sefer delirdiEvlenmek icin bence. Bahtima ancak bu cikti mantigimi var acaba?
Cocuk cidden cok igrenc ama ya. Inglizcede cringe derler buna.
Hahaha süpersin bacim tesekür ederiiimm:)))M Maviiiiiiiii canim kayip bulunmadi konu kapatildi bilgine
Rica ederim canım herzamanHahaha süpersin bacim tesekür ederiiimm:)))
HahahahahaRica ederim canım herzamankız daha birsey oldugunu düşünüyor allah ablamla ona akıl versin
acil yol versin.Arkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yürütemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür.
Ablam 3 hafta önce birile tanişti, çocuk ilk gün cok güzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına göre cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene önce, bulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dünyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gün bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun için görüşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı görüyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende söyle yap böyle yap deyemiyorum.
AmiiinnHahahahahaAllah kimseyi kör asik etmesiiinn:))))
Dinleseacil yol versin.
Kendine yazık eder çok üzüldümNeler neler konustum hafta sonu disari cikardim yok akli onda
Bir gösterebilsem bir yolunu bulsamKendine yazık eder çok üzüldüm
Yol kendinin değerli biri olduğunu hissetirmek böyle birinin ona zarardan başka bişey vermeyeceğini anlatmak.Bir gösterebilsem bir yolunu bulsam
Umarım sevmiyordur çünkü severse sapık gibi yapışma, şiddet ve zorla alıkoyma potansiyeli var gibi sanki.Arkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yürütemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür.
Ablam 3 hafta önce birile tanişti, çocuk ilk gün cok güzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına göre cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene önce, bulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dünyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gün bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun için görüşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı görüyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende söyle yap böyle yap deyemiyorum.
Sormadım o konuyu ne derece yaklastılar diyeta burdan kendim ben bugünsü tiksindim. Ne münasebet elin herifi karımsın marımsın diyormuş. Kaç senelik kocam bana ‘garımsın’ dese hayrola birader bakışı atarım, Ateşini kontrol ederim. Pis bi cinsel gerginlik var onların arasında, ben beğenmedim. Cinsellik kötü bir şey değil tabi ki aralarındaki mevzu çok çiğ geldi.
(Evlilik vaadiyle kandırmalı hucüm var ortada.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?