İşin içinden çıkamıyorum

Oişman olcak ama gec olmadan kurtulaun diye bakıyorum ama nasıl göstercem. Konusmakla anlamıyor
Yeni insanlarla tanismasini teşvik edebilirsiniz kendisinin değerli biri olduğunu değerini bilecek kişinin karşına çıkacağını

Anlatma nedeni arada gizli sakli birsey olmasın diyemiş.. yok erkek cokta bizimki bakmiyor birde anlamadığım o tipe nasıl bakıyor. Allah yaratmis laf etmek istemem ama tek ben degil arkadaslarida diyor yakma kendini

Ablaniz sanirim 27-28 yaşinda hiç erkek eli tutmamiş. Ve ilk ona "güzel söz" söyleyene kapildi. Bu noktada artik tip, karakter, ortak nokta olmasi, sohbet felan-hani normal ilişkilerden beklentiler devre dişi.

Yanliz kalmaktan korkuyor. Ilk gördügü hirbo ile evlenmek istiyor.

Ki cok yanliş yapiyor. Cok mutsuz olacak o. Işte bunlar hepsi kiza namus baskisindan dolayi. Yazik ya.

Canim ablam 30 yasinda ve kactane erkek arkadası oldu. El tutusma disinda cok yakınlastıklarıda oldu ama niye bu cocuga bukadar kapıldı onu anlamıyorum..

Canim ablam 30 yasinda ve kactane erkek arkadası oldu. El tutusma disinda cok yakınlastıklarıda oldu ama niye bu cocuga bukadar kapıldı onu anlamıyorum..

Evlenmek icin bence. Bahtima ancak bu cikti mantigimi var acaba?
Cocuk cidden cok igrenc ama ya. Inglizcede cringe derler buna.

acil yol versin.

ta burdan kendim ben bugünsü tiksindim. Ne münasebet elin herifi karımsın marımsın diyormuş. Kaç senelik kocam bana ‘garımsın’ dese hayrola birader bakışı atarım, Ateşini kontrol ederim. Pis bi cinsel gerginlik var onların arasında, ben beğenmedim. Cinsellik kötü bir şey değil tabi ki aralarındaki mevzu çok çiğ geldi.
(Evlilik vaadiyle kandırmalı hucüm var ortada.)

Ablanızın hayatında, hiç erkek arkadaşları olmadı mı ?
Sevgili veya Arkadaş. .
Yani bu adamda ki Anormallikleri neden fark edemiyor?
İşin içinden çıkılacak bir durum yok ki aksine kaçılası bir durum var.

Umarım sevmiyordur çünkü severse sapık gibi yapışma, şiddet ve zorla alıkoyma potansiyeli var gibi sanki.

Sormadım o konuyu ne derece yaklastılar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…