İşin içinden çıkamıyorum

Sabah aksam dinlemekten biktim diyorum delircem artık, abla benim sevgilimle aram kötü düzeltmeye calısırken sen sinir edip duruyorsun birde senin ruh hastasıla ugrasamam diyorum ağlıyor.
Ya kiyamam ya ablaniza.. bir insana alismak kötü birsey hele ki karsidaki ruh hastasi ise.. en iyisi öyle kisilerden uzak durmak öyle biriYle ömür gecmez be bacim

Ya kiyamam ya ablaniza.. bir insana alismak kötü birsey hele ki karsidaki ruh hastasi ise.. en iyisi öyle kisilerden uzak durmak öyle biriYle ömür gecmez be bacim
Canim vallah bende istemem nasil kandi nasil alisti bilmiyorum. Ilk konustugunda ben bile dedim vay iyi biri gibi diye sonra anlatikca birakmasini söyledim dinlemiyor. Papatya fali bak ne diyim dedim dalga gecme diyor. Ben erkekleri cözemiyorumki seviyormu oynuyormu biliyim. Sabah aksam ayni konu

Erkekler zaten cözülmekte daha da zorlasiyorlar önceden her erkek Adam gibi adamdi.. su an ise bayanlar bile erkeklerden daha adam cikdi.. kimse kimseyi düsünmez ve egoist oldu malesef ve herkez isine geldigi gibi davraniyor

Erkekler zaten cözülmekte daha da zorlasiyorlar önceden her erkek Adam gibi adamdi.. su an ise bayanlar bile erkeklerden daha adam cikdi.. kimse kimseyi düsünmez ve egoist oldu malesef ve herkez isine geldigi gibi davraniyor
Aynen canım herkes zevkleri ugruna kandırıyor

Ablanız aklını başına alsın. İlk buluşmada kendi soy adıyla seslenmek hoş bir durum değil aksine ürkütücü. 3 haftada neyin evlilik konuşması? İlla evlilik bu kadar ilişkinin içinde olmak zorunda mı? Ondan sonra pat evleniliyor gelsin gerçek yüzünü evlendikten sonra gördüm konuları.

Canım bende anlasam hangi ara kapıldıgını seviyormu oynuyormu gercekten sorunlumu

ruh hastasi uzak dursun kendini kaptirmadan cook ugrasir ömrünü yer böyle tipler

Bu kadar tabi vermeye devam ederse cok pişman olur. Dengesiz erkek olduguanlasildigi an arkasına bakmadan kacmali değmez ablanıza yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…