Nasıl kaybetmişAz önce bir bayan kayip sevgilisini ariyordu...
Hhahhah allahim ya bir saat yemek molam var yemin ederim bayanin sevgilisi bulundumu diye okuyarak gecirdim, hemen etiketlim sizi:))))Nasıl kaybetmiş
Sabah aksam dinlemekten biktim diyorum delircem artık, abla benim sevgilimle aram kötü düzeltmeye calısırken sen sinir edip duruyorsun birde senin ruh hastasıla ugrasamam diyorum ağlıyor.
Tamam ben sana haber ederim bulursaHhahhah allahim ya bir saat yemek molam var yemin ederim bayanin sevgilisi bulundumu diye okuyarak gecirdim, hemen etiketlim sizi:))))
Hahahahahha Allah razi olsun bacim:))))Tamam ben sana haber ederim bulursa
Ya kiyamam ya ablaniza.. bir insana alismak kötü birsey hele ki karsidaki ruh hastasi ise.. en iyisi öyle kisilerden uzak durmak öyle biriYle ömür gecmez be bacimSabah aksam dinlemekten biktim diyorum delircem artık, abla benim sevgilimle aram kötü düzeltmeye calısırken sen sinir edip duruyorsun birde senin ruh hastasıla ugrasamam diyorum ağlıyor.
Hahah bu neeeeHahahahahha Allah razi olsun bacim:))))
Canim vallah bende istemem nasil kandi nasil alisti bilmiyorum. Ilk konustugunda ben bile dedim vay iyi biri gibi diye sonra anlatikca birakmasini söyledim dinlemiyor. Papatya fali bak ne diyim dedim dalga gecme diyor. Ben erkekleri cözemiyorumki seviyormu oynuyormu biliyim. Sabah aksam ayni konuYa kiyamam ya ablaniza.. bir insana alismak kötü birsey hele ki karsidaki ruh hastasi ise.. en iyisi öyle kisilerden uzak durmak öyle biriYle ömür gecmez be bacim
Hhahahahaha ya ölmüstüm bende öyle gülmektenHahah bu neeeeokurken koptummmm
Yurtdisindan sevgili yaptim ama karim cakmasin olayi olmus bubelliki adamin düzeni kurulu. Yazik ya ablamla ona acidim ikiside kör
Erkekler zaten cözülmekte daha da zorlasiyorlar önceden her erkek Adam gibi adamdi.. su an ise bayanlar bile erkeklerden daha adam cikdi.. kimse kimseyi düsünmez ve egoist oldu malesef ve herkez isine geldigi gibi davraniyorCanim vallah bende istemem nasil kandi nasil alisti bilmiyorum. Ilk konustugunda ben bile dedim vay iyi biri gibi diye sonra anlatikca birakmasini söyledim dinlemiyor. Papatya fali bak ne diyim dedim dalga gecme diyor. Ben erkekleri cözemiyorumki seviyormu oynuyormu biliyim. Sabah aksam ayni konu
Yazık kızaHhahahahaha ya ölmüstüm bende öyle gülmekten
Aynen canım herkes zevkleri ugruna kandırıyorErkekler zaten cözülmekte daha da zorlasiyorlar önceden her erkek Adam gibi adamdi.. su an ise bayanlar bile erkeklerden daha adam cikdi.. kimse kimseyi düsünmez ve egoist oldu malesef ve herkez isine geldigi gibi davraniyor
AnlasamÇocuk manyak onu anladık da, ablan nasıl bir yoklukta ki bu değişiğe böyle bağlanmış..hem de 3 haftacıkda
Canım bende anlasam hangi ara kapıldıgını seviyormu oynuyormu gercekten sorunlumuAblanız aklını başına alsın. İlk buluşmada kendi soy adıyla seslenmek hoş bir durum değil aksine ürkütücü. 3 haftada neyin evlilik konuşması? İlla evlilik bu kadar ilişkinin içinde olmak zorunda mı? Ondan sonra pat evleniliyor gelsin gerçek yüzünü evlendikten sonra gördüm konuları.
ruh hastasi uzak dursun kendini kaptirmadan cook ugrasir ömrünü yer böyle tiplerArkadaşlar benim erkek arkadaşımla sorunum var kafamı toplayıp bir akıl yürütemiyorum. Sizden yardım istiyorum. Akıl akıldan üstündür.
Ablam 3 hafta önce birile tanişti, çocuk ilk gün cok güzel konusmustu bende dinlemistim. Ablam bu dogru insan demişti. Bulusmuslar ablamın anlatıgına göre cocuk sevdigini hastalıktan kaybetmis 3 sene önce, bulustukları gün buna Kendi soy ismile seslenmiş. Begendigi belirtmiş..
bir hafta araları cok iyidi ablam cok mutluydu karımsin filanda demiş. Bir gece ablam aglamasına uyandım cocuk buna sen hangi dünyada yaşıyorsun ben sevdigimi kaybetim baskasıla olmam demiş. Yarınsı gün bulusup konusmuslar, demiş ki ‘senden etkileniyorum sana kapılıyorum onun için görüşmek istemiyorum ama kapıldım demis dudaklarına yapışmış. Biraz mesafe koydu ablam Ama yazısıyorlar cocuk bir yakınmıs bır uzak. İnce giydiginde hasta olma diyormus, bulusmak istiyormus. Hatta ablami kaybetigi insana benzetmis. Ablamda sorun cocuk bazen arkadas gibi davranıyormus, bazende seviyor gibi ,anlamiyorum diyor Seviyormu ? arkadas olarakmı görüyor? Nasıl anlıcam? Deyip duruyor. Bende söyle yap böyle yap deyemiyorum.
Kötü olan cok kötü kapıldı benimle kavga ediyor laf ettiğim zamanruh hastasi uzak dursun kendini kaptirmadan cook ugrasir ömrünü yer böyle tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?