işin içinden çıkamıyorum :(

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
merhaba bayanlar sorun nişanlım eylül ayında kısmetse evlenicez fazla bi motor tutkunluğu var bir motor bulmuş bugün satılık gelmiş bana dedi bi planım var falan ne planı dedim motor alcam yatırımda olcak bizim için dedi ben bi dondum kaldım sonra dedim ne motoru nerden çıktı bi anda (ailesinin durumu pek iyi değil bu yüzden evlilik hazırlıkları derken yeterince borca giricez ) konıuşcaz falan dedi konu kapandı bi süre geçti geldi dedi nasıl planım tamam demi ee bişi anlatmadın ki geveledin kaldı anlat nerden çıktı, neyi yatırım bunun dedim motoru alcaz sonra sıkıştığımızda satıcaz paraya çevircez dedi sinirlendim artık tamam da dedim o moturu almak içinde borca gircen mecbur ee onu ödücez gene bi fark olmucak sustu gitti kapattı konuyu sinirlerim çok bozuldu napayım sizce haksız mıyım yaa allah aşkına :50:

Şimdilik ertelesin
İlerde evlendikten sonra,eliniz bollaşınca alırsanız daha mantıklı

20 yasinda dayim motor meraki varmis ve dedem izin vermiyormus babasindan gizli para biriktirip aldigi motorla kaza yapmis ve beyin kanamasindan vefat etmis.Riza almak cok onemli,dua almak muhim.Allah mekanini cennet etsin bir anlik genclik atesi...anneannem de o zamanlar 48 yasindaymis ve bu ani vefat sonucunda kanser olup bir yil icinde eriyip vefat etmis
...

Son düzenleme:
bende öyle söylüyorum ama yok dediğim dedik beni sinir ediyo şimdide onu onaylamadığım için trip yiyorum :50:

Tutkusu sonuçta engellemekte doğru değil ama şuan uygun bir zaman değil
Tatlı dille ikna etmeyi dene derim

20 yasinda dayim motor meraki varmis ve dedem izin vermiyormus babasindan gizli para biriktirip aldigi motorla kaza yapmis ve beyin kanamasindan vefat etmis.Riza almak cok onemli,dua almak muhim.Allah mekanini cennet etsin bir anlik genclik atesi...anneannem de o zamanlar 48 yasindaymis ve bu ani vefat sonucunda kanser olup bir yil icinde eriyip vefat etmis
...

çok üzüldüm canım tabi ki rıza almak önemli ben tamamen motor almasına karşı değilim ama şuan için tamamen karşıyım çünkü başka borclarımız var ev kurmaya çalışıyoruz her paramız önemli boşa keyif için motor alıp binemeyiz olmaz ama bunu anlatamıyorum ona bi türlü kafayı koydu mu tamam geri dönüş yok :47:

işi diyorsun. gün içinde sürekli motor kullanıyormuş. ayrıca iş dışında da mı kullanmak istiyor.
yatırım için demesi biraz seni ikna etmek için gibi sanki :)
lüks hevesler pekâla ertelenebilir.

Tutkusu sonuçta engellemekte doğru değil ama şuan uygun bir zaman değil
Tatlı dille ikna etmeyi dene derim

tabiki de tutlusu çok istiyo senelerdir biliyorum bende almasını kavuşmasını isterim ama şu an buna uygun değiliz ev kuruyoruz hiç kolay bişi değil sürekli para gerekiyo herşeye onun için şuan motora vercek para yok zaten zar zor ev kurmaya yetirmeye çalışıyoruz . nasıl anlatcam ben bunu ona bilmiyorum :44:

işi diyorsun. gün içinde sürekli motor kullanıyormuş. ayrıca iş dışında da mı kullanmak istiyor.
yatırım için demesi biraz seni ikna etmek için gibi sanki :)
lüks hevesler pekâla ertelenebilir.

aynen gün içinde sürekli motor üstünde ki haftasonlarıda motor sürekli onda kalıyo yani 7 gün 24 saat onda sadece üstüne değil :) evet beni ikna etmeye çalışıyor anlıyorum çok istiyo ama şuan olmaz, ertelemek istiyorum bende zaten tamamen almayalım demiyorum ki çocuğumuz olana kadar motora binebiliriz sorun yok bende de ama yok ikna olmuyo şuan çocuk gibi bide trip atıyo ona destek çıkmadığım için bana hak vermesini diliyorumm :25:

neyi yatırım bunun dedim motoru alcaz sonra sıkıştığımızda satıcaz paraya çevircez dedi sinirlendim artık tamam da dedim o moturu almak içinde borca gircen mecbur ee onu ödücez gene bi fark olmucak sustu gitti kapattı konuyu sinirlerim çok bozuldu napayım sizce haksız mıyım yaa allah aşkına :50:

Nişanlıysanız, eylülde evlilik varsa neticede olay resmiyete dökülmüş. Bu noktadan sonra tarafların kendi ihtiyaçlarında aşırıya kaçmaları ya da eşlerinin rızası olmadan borca girmeleri doğru değil. Motoru almak için borca gireceksiniz ama satarken zarar etmiş olacaksınız, aynı şey bile değil, zaten satmak gibi bir fikrinin olacağını da sanmıyorum.

Tartışmadan, güzellikle, ortak geleceğiniz için birlikte hareket etmek zorunda olduğunuzu anlatın. Öyle ya siz de kendinizle alakalı yüklü bir harcama yapsanız, altın takıp takışıracağım deseniz mesela (üstelik altın gerçekten yatırımdır ve düşüşte olduğu için son günler almak için en doğru zaman) evlilik tarihini ertelemek zorunda bile kalabilirsiniz.

Sevgiyle aşılamayacak sorun yoktur, yeter ki bu fikre karşı çıkmanızın -en azından şimdilik- ikiniz için en doğrusu olduğunu anlasın ve bencillik etmesin...

erkeklerin bu tarz hayalleri bayanlara gre daha çok oluyo. bence çok şiddetle karşı çıkarsanız, tutkusunu engellemiş olursunuz bu daha inada binip isteğini körükleyebilir. tatlı bi dille güzellikle sakince anlatmak lazım bu fikre olumlu bakmadığınızı

düşünmüyo heralde sonrasını kapılıp gtmiş motora nasıl yapıp nasıl edicez diye düşünse zaten almaz kendi ailesi bi konuşsun

canım madem iş resmiyet kazanmış ailerler biliyor. bunu tek başınıza yapamazsanız işin içine aileleri karıştırın derim ben ama şikayet eder gibi değil. lafı bööyle dolandırarak annesine annenize babalara anlatın onlar usulunce engel olsunlar.

Nişanlıysanız, eylülde evlilik varsa neticede olay resmiyete dökülmüş. Bu noktadan sonra tarafların kendi ihtiyaçlarında aşırıya kaçmaları ya da eşlerinin rızası olmadan borca girmeleri doğru değil. Motoru almak için borca gireceksiniz ama satarken zarar etmiş olacaksınız, aynı şey bile değil, zaten satmak gibi bir fikrinin olacağını da sanmıyorum.

Tartışmadan, güzellikle, ortak geleceğiniz için birlikte hareket etmek zorunda olduğunuzu anlatın. Öyle ya siz de kendinizle alakalı yüklü bir harcama yapsanız, altın takıp takışıracağım deseniz mesela (üstelik altın gerçekten yatırımdır ve düşüşte olduğu için son günler almak için en doğru zaman) evlilik tarihini ertelemek zorunda bile kalabilirsiniz.

Sevgiyle aşılamayacak sorun yoktur, yeter ki bu fikre karşı çıkmanızın -en azından şimdilik- ikiniz için en doğrusu olduğunu anlasın ve bencillik etmesin...

teşekkür ederim canım yorumun için gerçekten her şeyi anlatmışın evet nişanlıyız 5 senedir beraberiz aslında istiyo şuanda hevesle banda kızıyo biliyorum yanında olmadığım için ama konuşmak istiyorum anlamıcak perşembe günü babasıyla buluşucaz eger o zaman motor meselesini açarsa söylücem kendi fikrimi babamıza :26:

erkeklerin bu tarz hayalleri bayanlara gre daha çok oluyo. bence çok şiddetle karşı çıkarsanız, tutkusunu engellemiş olursunuz bu daha inada binip isteğini körükleyebilir. tatlı bi dille güzellikle sakince anlatmak lazım bu fikre olumlu bakmadığınızı

malesef evet erkekler kadınlardan çok kapılıyo hayallere tutkusunu engellemek istemiyorum ama ister istemez sinirlendiğim gerildiğim için ister istemez ses tonum yükseliyo bu sefer o susuo (genelde böle durumlarda susar bi dahada o konu hakkında konuşmaz ) buda beni 5 senedir sinir eden huyudur :)

düşünmüyo heralde sonrasını kapılıp gtmiş motora nasıl yapıp nasıl edicez diye düşünse zaten almaz kendi ailesi bi konuşsun

bi kaç gün geçsin söylücem annesine babasına dicem durum bu onlarda karşı çıkarlar eminim ama bende ona destek çıkmak isterim ama şu anda başka önceliklerimiz var ben haklıyım bana göre :44:

canım madem iş resmiyet kazanmış ailerler biliyor. bunu tek başınıza yapamazsanız işin içine aileleri karıştırın derim ben ama şikayet eder gibi değil. lafı bööyle dolandırarak annesine annenize babalara anlatın onlar usulunce engel olsunlar.

tabi canım 5 senedir beraberiz 2 senedir nişanlıyız biz kendi ailemi karıştırmak istemiyorum tatsızlık çıkmasın diye ama nişanlımın anne ve babasına söylücem eğer vazgeçmezse

Back
X