huzursuz bir ailenin icinde buyuyecek olan çocukta ilerde ogrenme guclugunden konusma bozuklukları na psikolojik sikintilar saldirganlkk gibi bir cok sikinti yasayabirsiniz.. yol yakinken alin cocugunuzu ayrilin boyle saygisiz be kotu kalpli bir adam ilerde asla degismez. mahkeme mutlaka cocugu size verir aileniz le yasadiginizda.
merhaba ben sorunlu bi ailede buyudum .annemle babamin surekli tartismalariyla gecti occuklugum babam annemi doverdei de annem sizin yasadiginiz bu ikilemden dolayi hic ayrilamdi simdi gecmise bakinca cocuklugumda tek bi aniyi bile hatirlamak istemiyorum oysa cok isterdim ayrilmalarini.en azindan coccuklugum diye bisey olurdu.sirf bu yuzden nerde olursa olsun tartisma ortami yaraninca cok tedirgin oluyorum hala o cocugun yasadigi acilari bu yasimda icimde tasiyorum.ayrilin derim cocuklarinizi dusunuyorsaniz ayrilin.
bebeğini düşünüyorsan yapman gereken eve gizli bir kamera koy o sinirli olduğun anları çeksin o kamera ver mahkemeye bak o çocuğu senin gözetimin olmadan görebiliyor mu? yada kamera yoksa telefonunla ses kaydına al, bişey yap... yada anladığı dilden konuşup ayarı vereceksin sen ondan daha dişli olacaksın.. bebeğin için sessiz, huzurlu, mutlu bir yuva böyle bir babayla ömür geçirmekten daha iyi bence
Bu Adam Bu Bebeği de Öldürür Size Söyleyim Kaçın Kurtulun Adam Manyak Nasıl Bi Sinirse Artık Sinirden Kendi de Gebericek Artık Manyak Şey Sürekli Emrediyor Bide Ha Arıza Yaaa Tam Of Sinirlendim Neyine Güveniyor Artık Bilmiyorum Ama Bu Psikopatla Yaşanmaz