Ablalarım burda o kadar büyük dert varken belki benimki basit bir şey gibi gelebilir, vaktinizden çaldıysam hakkınızı helal edin.
Benim okulda beraber yiyip içtiğim günün neredeyse 16 saatini geçirdiğim bir arkadaş grubum var. Biri erkek üç kızdan oluşan bir gruplaşma diyelim. Ve ne yazık ki ben bir kaç aydır gruptaki o erkekten hoşlanıyordum. Çokta güzel bir arkadaşlığımız vardı ve ben hep içimdekileri bastırmaya çalıştım. Onun istem dışı umut verdiği oldu,kendimi hep frenlemeye çalıştım derken, ben çekilmez bir insan olmaya başladım. (aslında birileri biz bu kadar yakınlaşmadan önce, onun benden hoşlandığına dair şeyler söylüyodu fakat ikimizde arkadaşlığımızı mahvetmemek adına böyle devam ettik ,çünkü sonu olmayan bir ilişki söz konusu olacaktı.) Nasıl mı çekilmez birisi oldum? Örnek verecek olursam, o kişinin çevresindeki kızları kıskandım. Sürekli trip attım. O da garibim beni sevdiğinden ses etmedi hiç, çekti durdu nazımı kaybetmekten korktu galiba. Ve sonunda olan oldu, o hayatına birini soktu. Arada aşk falanda olmadığını kendi söyledi ama işte hayatında birinin olduğunu değiştirmiyodu. Ve ben bu kişiden yavaş yavaş uzaklaştım, bıçak gibi kestim bütün bağları. Diğer iki kız arkadaşımı deli gibi seviyorum eskisi gibiyiz onlarla. O şahısta sürekli burnumun dibinde ve bir kaç yıl daha böyle devam edecek. Şimdi size sorularımı sorayım.
1) Malesef ben bu kişiyle olan dostluğumuzu özlemeye başladım. Bu özlem geçer mi?
2) Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınz?
3) Bana tavsiyeleriniz nelerdir?
Yaşımı soracak olursanız bu arada 19:)
- özlem geçer mi bilemem de zamanla unutulur, yerine başkası konulur belki
- sonu yok diyosun. Sonu olmayan bir ilişkiye başlamak saçmalık olurdu sanki
- yaşın daha 19 muş. bir hata yapıp üzülmek yerine, enine boyuna düşün, kendine biraz zaman tanı hatta biraz da kendini tanı derim.
Evet haklısınız:). Dibimbe olmasa her an unutmak daha kolay olurdu sanki. Ama birbirmize yabancı hallerimizi görünce daha fena oluyorum sanki:) yerine birini koyabilmeyi ben de cok isterim fakat ben onunlayken diğer erkeklerden kendimi çok fazla soyutlamışım:) cevabınız için çok teşekkür ederim. Mobil olduğum için beğenmeyi bir türlü beceremedim
sorun değil :) zaten hemen onun yerine birini koymayı çalışma, dediğim gibi biraz kendini dinlemeye çalış. Ne istediğinden emin olduğunda zaten gerekeni yapacaksındır diye düşünüyorum.
Haklısınız. Dediklerinizi ekran alıntıaı alıp telefonuma kaydettim bu sayfadaki bütün yorumları kaydedicem :) inşallah onun gibi bir dost bulabilirim.
Birbirimizin ailesiyle tanıştık ve aileler arası cok buyuk düşünce farkları var bunu kasdetmiştim.Sonu yok derken neden yok? O kısım önemli yoksa grup olarak arkadaş ortamı bozulmasın diye şahsen ben hoşlandığım çocuktan vazgeçmezdim
valla bunu ben hiç düşünmemiştim şimdiye kadar ama öyle çok aramızda sırıtmıyo erkek arkadaşlarıylada vakit geçiriyo tabi ama bizimle daha çok:) o kızlaşmıyoduda biz erkekleşiyoduk desek daha doğru:)giz05
o değil de,bu arkadaşınıZın 3 kızın içinde ne işi var ben oraya takıldım.
hadi 3kız 2erkek olsa anlarim.ama tek erkek bana tuhaf geldi.
ne konuşuyor sizinle merak ettim makyaj moda falanmi
Haklısınız yorumunuz için çok teşekkür ederim:) aile yapılarımız farklı diyerek bir genelleme yapabiliriz:) erkek arkadaşlarıylada görüşüyor tabi biraz yanlış anlatmışım ben sanırım:/ben de aynı noktaya takıldım 19 yaşında bir erkek günün 16 saatini neden 3 kızla geçirsin ki?
tabiki arkadaşlık dostluk olur ama biraz fazla.. erkek arkadaşları ile ne zaman görüşüyor?
neyse sizin durumunuz için neden sonu olmayan bir durum dediniz kaırmış olabilirim bilmiyorum ama bence birgün ilişkisi biterse ve hala seviyor olursanız bu kişiyi açılın bitsin gitsin.. ama şu an ilişkisi var oturup üzülmekten başka yapacak birşey yok.. üzülmeyerek hayatınıza devam etmek de var.. ki en sağlıklısı..
o baskasıyla beraber olunca sen 2.plana atıldıgın icin kıskanclıktan hoslanmaya baslamıs olabilir misin?
eger en basta ilşkinin sonu yok diye bu kadar kesin konusabildiyseniz sonrasında zorlamanın alemi yok.
ve neden sonu olmayacagı daha 19unuzda... orası da muamma.
her neyse, ben bu cocuktan hoslandıgını dusunmuyorum, zamanla iyi huylarını gordukce ve biraz da yalnızlıktan hormonal bir coskunluk olmus bence
cok takma, baska birisi hayatına girdiginde adını dahi anacagını sanmıyorum.
arkadaslıgını özlemen normal fakat su an tekrar eski halinize dönmek seni daha cok uzer bence, kız arkadası varmıs diyorsun siz eski grup olarak takılırken surekli 1fazla olacak yanınızda onun kızarkadası, nasıl sarıldıgını elini tuttugunu goreceksin vs. kendine yapma boyle bir eziyet.
Birbirimizin ailesiyle tanıştık ve aileler arası cok buyuk düşünce farkları var bunu kasdetmiştim.
valla bunu ben hiç düşünmemiştim şimdiye kadar ama öyle çok aramızda sırıtmıyo erkek arkadaşlarıylada vakit geçiriyo tabi ama bizimle daha çok:) o kızlaşmıyoduda biz erkekleşiyoduk desek daha doğru:)
Haklısınız yorumunuz için çok teşekkür ederim:) aile yapılarımız farklı diyerek bir genelleme yapabiliriz:) erkek arkadaşlarıylada görüşüyor tabi biraz yanlış anlatmışım ben sanırım:/
Ayyyyy çokk teşekkkür ederimm:)) çok rahatlattınız beni Allah razı olsun. O arkadaş 23 yaşında bu arada. Sonu yok derken bizden birbirmize 3-5 günlük sevgili olmaz ha sevgili olursakta o kadar iyi anlaşıyoruz ki %60 evleniriz bunları düşünmek çok çok sÇma ama o başka bir ortamdan ortak bir arkadaşımıza "x tam evlenilecek kız aslında keske aile yapılarmız bu kadar farklı olmasa" gibi bir tabir kullanmış. Biz bu kadar samimi değildik o zamanlar:) inşallah yalnızlıktan ve hormonaldir ve inşallah özlemem geçer:) unutur giderim onu inşallah. Aynen dediğniz gibi şimdi barışsak daha çok üzülürüm.
Ablalarım burda o kadar büyük dert varken belki benimki basit bir şey gibi gelebilir, vaktinizden çaldıysam hakkınızı helal edin.
Benim okulda beraber yiyip içtiğim günün neredeyse 16 saatini geçirdiğim bir arkadaş grubum var. Biri erkek üç kızdan oluşan bir gruplaşma diyelim. Ve ne yazık ki ben bir kaç aydır gruptaki o erkekten hoşlanıyordum. Çokta güzel bir arkadaşlığımız vardı ve ben hep içimdekileri bastırmaya çalıştım. Onun istem dışı umut verdiği oldu,kendimi hep frenlemeye çalıştım derken, ben çekilmez bir insan olmaya başladım. (aslında birileri biz bu kadar yakınlaşmadan önce, onun benden hoşlandığına dair şeyler söylüyodu fakat ikimizde arkadaşlığımızı mahvetmemek adına böyle devam ettik ,çünkü sonu olmayan bir ilişki söz konusu olacaktı.) Nasıl mı çekilmez birisi oldum? Örnek verecek olursam, o kişinin çevresindeki kızları kıskandım. Sürekli trip attım. O da garibim beni sevdiğinden ses etmedi hiç, çekti durdu nazımı kaybetmekten korktu galiba. Ve sonunda olan oldu, o hayatına birini soktu. Arada aşk falanda olmadığını kendi söyledi ama işte hayatında birinin olduğunu değiştirmiyodu. Ve ben bu kişiden yavaş yavaş uzaklaştım, bıçak gibi kestim bütün bağları. Diğer iki kız arkadaşımı deli gibi seviyorum eskisi gibiyiz onlarla. O şahısta sürekli burnumun dibinde ve bir kaç yıl daha böyle devam edecek. Şimdi size sorularımı sorayım.
1) Malesef ben bu kişiyle olan dostluğumuzu özlemeye başladım. Bu özlem geçer mi?
Kesinlikle ya:)) içimi rahatlattınız teşekkür ederim:)dedigim gibi sen onun senin hakkında olumlu dusuncelerini bildigin icin bir başkasının senin olma ihtimalin olan rolde olmasını kabullenememişsin.
eşegin aklına karpuz kabugu düsürmek derler ya, o hesap
cok iyi anlaştıgınız icin de cok samimi arkadas diyip gecmek yerine onun ilgisi olabilecegini dusunup hoslanmıssın.
ama sonra bir baktın pırrr uctu baska cicege kondu :)) simdi de hazmedemiyorsun.
aldırış etme gecer hepsi. aileleriniz konusunda netsen sonradna ogrenip kafanda soru isareti olusacagına daha yolun coook başındasın hem aklına hem ailene uygun birini bulursun. zaten birbirinizden cok etkilenme vs gibi bir durum olsaydı o başkasıyla birlikte olmazdı. sen de su an rahat duramayıp hemen acılır ne olursa olsun aile konusunu aşarız diye gazlardın onu :)) bu kadar buyuk bir tutku yokken, düsünüp uzme kendini bosuna
cevap 1) özlediğin dostluğun mu yoksa yaşayamadıklarınızın hasretimi önce ona birkarar ver hem aşk hem dostluk varsa geçmez
cevap2)seni seviyor sende onu seviyorsun ama dostluk bozulmasın diye harekete geçmiyorsun bak şimdi bozuldu hemenharekete geç ben değil kimolsa aynısını yapar
3)yaşın küçük ancak bende eşimi 15 yaşından beri tanıyorum.madem bu derece önemli biri senin için kaybetme
karşısına geçip konuşmak mümkün olmayacaktır
ancak net mesajlar ver ifadelerinle tavırlarınla belli et ne istediğini
aramızdaki elektriğin farkındayız
ben nasılki ismi konulmasada bunun saygısını koruyorve hayatıma kimseyi almıyorsam sende aynısını yap veoturup konuşalım
budur
giz05
o değil de,bu arkadaşınıZın 3 kızın içinde ne işi var ben oraya takıldım.
hadi 3kız 2erkek olsa anlarim.ama tek erkek bana tuhaf geldi.
ne konuşuyor sizinle merak ettim makyaj moda falanmi
Ayrıca bi arkadaşımdan bana mesaj yollamış bugün öğrendim"Giz05 daha fazla uzatmasın barışalım" gibisinden ne yapcam bilemiyorumm
Canım senin yaşında, hatta daha erkenden itibaren bahsettiğin durumun aynısını yaşadım ben.
sana şunu garanti edebilirim ki, senin ona karşı olan hislerin geçmeyecek o etrafında bi yerlerde oldukça. onun hayatına birileri gircek çıkcak, seninkine de öyle. bu süreç daha çok gidicek böyle. garantisi olan tek şey, çocuk sende bi takıntı ve bi ukte olarak kalacak.
dostlugu, arkadaşlıgı özleyebilirsin. bulacağın tek kafa dengi arkadaş o değil, daha çok bulursun. ama ya hayatının aşkıysa? bunu bi daha bulamayabilirsin.
zaten o hislerin sana geldiği gün olan olmuş. git adam gibi konuş onunla. hislerini açıkla. ne tepki gelirse gelsin en azındanrahatlarsın. o da bilir ve ona göre gelişir her şey. böyle oldugun yerden karışık karışık çırpınman daha kötü. cesaretim yok falan deme. cesaret işi değil bu. gönül işi.
sizin küslük nedeniniz ne ki?
yani o senin triplerinden ilgini anlamıyor muydu?
ve bunu bilerek gidip o kızla mı cıktı?
baskasıyla beraber olunca senin küsmene hoslandıgın anlamını cıkarmadı mı?
hem iyi bir arkadas ise ve sizden 4yaş buyuk bu kisi... seni arayıp konusalım diyebilirdi, haber gondermeler falan...
bilmiyorum bana cok basit geldi kusura bakma. bunu su anki yaşım ve aklıma gore soylemiyorum 19umda cok cılgınlık yapardım ama karsıma gelip konusamayacak kisinin aşkından ölsem de silip atacak biriydim... ve görüsmezdim muhtemelen.
fakat hala gönlün varsa, barıssak mı falan diye dusunuyorsan bu sacmalıga son vermek adına adam akıllı al karsına konus, derdini soyle. onun yapamadıgını sen yaparsın küslügünüz de dostlugunuz da ya da hoslanmanız da neyse ortaya cıkar arkadaslıgınıza da ona gore bir ad koyarsınız artık.
Evet kendimden soğuttum uzaklaştırdım ne yazık ki. Sonu olmadığını düşünme sebebim şu, bizi çok yakıştırıp sevgili zanneden oluyor olsak tam oluruz olmazsak hiç. Ama tam olamamız için tonlarca farklılık var(ailevi vs.) Ay anlatmayı becerememiş olabilirim ama onunla "ya hep ya hiç" gibi bir şey olur:)İlişlinizin neden sonu olmadığınızı düşünüyorsunuz ki.Bence yanlış yapmışsın.Sevdiğin bir insanı kendi ellerinle uzaklaştırmışsın.Bence hala onu kazanma şansın var.Neden içine atıp üzülüyorsun ki.
Hayallerimin aşkı olsaydı onu haketmeyen birisiyle olmazdı sanırımOnu haketmeyen diyorum çünkü bugün ortak kız arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kız büyük yanlışlar yapmış bir de benimkine ya. Kızı parçalamamak için zor durdum:) İyi kötü sevgilisi varken şu an bunu yapmak bana yakışmaz e ayrılıncada fırsatçı gibi olucam ne olacak bu böyle bilmiyorum bir de ben arkadaşken aşırı ilgili davranıyordum anlayıpta karşılık veremeyeceği için adım atmamışta olabilir.
Şöyle oldu; ben küslük nedeni olarak kız arkadaşıyla aynı ortamda bulunmak istemediğimi söyledim o da hak verdi. Aslında bu apayrı konu ama ben o kız arkadaşla daha önceden tartışmıştım çok fazla yanlışını gördüğüm bir kız, o da beni sevmez ama saygı duymak zorundayım. Hoşlandığım kişi o kızı sevmediğimi bildiğinden başta şakaya vurdu,nispet yaptı sonra ciddi olduğumu anladı. Ama hiç bir şekilde konuşma girişimi olmadı sadece haber yolladı. Belki onunda kendince haklı sebepleri vardır. Haklısınız ben bir adım geri gitsem o on adım geri gidiyo diye diye koptuk. Oysa gelip adam gibi konuşsa en azından eskisi kadar samimi olmasada bir "merhaba"mız olurdu. Derdimi söylememe sebebimse kendimden birazda emin olamamak. İlk sayfada bana yapılan "sen öyle zannediyorsun onu kaybettiğinden" yorumları olabilir. Gerçi bende hep özel kalacak ama bakalım 1 ay olacak nerdeyse.
Evet kendimden soğuttum uzaklaştırdım ne yazık ki. Sonu olmadığını düşünme sebebim şu, bizi çok yakıştırıp sevgili zanneden oluyor olsak tam oluruz olmazsak hiç. Ama tam olamamız için tonlarca farklılık var(ailevi vs.) Ay anlatmayı becerememiş olabilirim ama onunla "ya hep ya hiç" gibi bir şey olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?