Ya soyle ki, ilk larak aranizdaki ailevi vs farkliliklari hic kafaya takma daha 19 yasindasiniz. Ayrica tum farkliliklar ask icinde kaybolup gidiyor o kesin. O tarz seyleri takma.
Hayatinin aski olsaydi haketmeyen biriyle olmazdi demissin, cok alakasiz ve yanlis bi bakis acisi bu tatlim, hepimiz hayatimizin askiyla karsilasana kadar deli hatalar yapiyoruz. Su an o da oyle.
Henuz senin ondan hoslandigini bile bilmiyo cocuk.
Ya bak git konus. Sevgilisi varken konusmak yakismaz deme, yakismalik bi durum degil bu. Asil sevgilisinden ayrilmasini bekleyip firsatci gibi gorunmek daha kotu bi pozisyon.
Sizin sonunuz belli. İster uc sene ister bes, itiraf ediceksiniz eninde sonunda. Onun icin okadar eziyeti reva gorme ikinize de. Git durust ol konus.
Hislerin karsilikliysa da iliskiye baslayin. Mutlu olacaginiz vardir kaderde belki.
Ertelemek icin fazla kisa hayat.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya nasıl desem hani bazı insanların görüş ve inanç konusunda keskin çizgileri vardır. Bahsetiğim kişi ve ailesi böyleler.mükemmel insanlar orası ayrı. Benim ailemde aynı şekilde . Evet .19da bunları düşünmek için çok erken ama ben flört özürlü bir kızım en son lisede sevgilim oldu muhtemelen gelecekteki sevgilimle evlenirim. Dediğinizi yapmayı çok isterim aslında yapamacağım bir şey değil. Fakat onunla beraber sürekli aynı ortamda geçecek en az 3,5 sene var. O beni korkutuyor. Mesela küsken bu kadar yıpranmamın sebebide bu. Mesela ben böyle böyle dersem o da sanki "ben seni sadece arkadaş olarak görüyorum" derse fena bir durum olcak. Zaten Sınıftan soyutlanıyorum artık onunla konuşmamak için. Kulaklık ve ders. :) bir de bu durumu bir ben bir kk bir de Allah biliyor :) yorumunuz yardımınız içinde ne kadar teşekkür etsem azdır helal edin:)
canım şimdi benim anladığım iki ihtimal var birincisi eğer ikiniz de birbirinizi seviyorsanız daha doğrusu sen de ondan bir ilgi aldıysan bu küslüğü bitir ve konuşmaya bak zaten olacağı varsa olur ortada aşk olduktan sonra da aile konusunu birlikte aşarsınız ikinci ihtimale gelince sen ona karşı hoşlantı duyuyorsan ama o sana arkadaş gözüyle bakıyorsa hiiç belli etme ama etrafında oldukça aklın onda olacak ki şu an benim yaşadığım durum bu çok da derin olmayan arkadaşlığımızı sürdürmek adına bişey diyemiyorum eğer öyleyse barışma boşuna aklına takılmasın zaten hayatına biri girerse iki gün sonra bu çocuğu hatırlamayacağına eminim
NOT: Oğlanın sevgilisi var mı orayı kaçırdım sanırım eğer sevgilisi varsa söylediğim ilk ihtimali dikkate alma boşver başkasına bak sen daha önüne neler çıkar
canım şimdi benim anladığım iki ihtimal var birincisi eğer ikiniz de birbirinizi seviyorsanız daha doğrusu sen de ondan bir ilgi aldıysan bu küslüğü bitir ve konuşmaya bak zaten olacağı varsa olur ortada aşk olduktan sonra da aile konusunu birlikte aşarsınız ikinci ihtimale gelince sen ona karşı hoşlantı duyuyorsan ama o sana arkadaş gözüyle bakıyorsa hiiç belli etme ama etrafında oldukça aklın onda olacak ki şu an benim yaşadığım durum bu çok da derin olmayan arkadaşlığımızı sürdürmek adına bişey diyemiyorum eğer öyleyse barışma boşuna aklına takılmasın zaten hayatına biri girerse iki gün sonra bu çocuğu hatırlamayacağına eminim
NOT: Oğlanın sevgilisi var mı orayı kaçırdım sanırım eğer sevgilisi varsa söylediğim ilk ihtimali dikkate alma boşver başkasına bak sen daha önüne neler çıkar
ilgi aldım ama asla emin değilim, arkadaşça bir ilgi muhtemelen benim ilk defa bu kadar yakın bir erkek arkadaşım oldu. işte ikinci ihtimal daha çok olduğu için uzaklaştım ondan. Evet sevgilisi var şu anda o yüzden aramıza mesafe koydum bu seferde ne yazık ki özlemeye başladım:/
ilgi aldım ama asla emin değilim, arkadaşça bir ilgi muhtemelen benim ilk defa bu kadar yakın bir erkek arkadaşım oldu. işte ikinci ihtimal daha çok olduğu için uzaklaştım ondan. Evet sevgilisi var şu anda o yüzden aramıza mesafe koydum bu seferde ne yazık ki özlemeye başladım:/
ilk defa yakın bir erkek arkadaşım oldu diyorsun o yüzden bir hoşlanma olması çook normal ve özlüyor olabilirsin ama bence bu kesinlikle hayatında başka biri olmadığından bu tarz şeyler yaşadığım için bildiğim tecrübeli olduğumu düşündüğüm için böyle söylüyorum boşluktan özlüyorsun başka biri girse hayatından o heyecanı yaşasan aklının ucndan dahi geçmez bu çocuk o yüzden aklını ondan uzaklaştır ve önüne bak, önüne bak ki gerçek aşkını bulabilesin
ilk defa yakın bir erkek arkadaşım oldu diyorsun o yüzden bir hoşlanma olması çook normal ve özlüyor olabilirsin ama bence bu kesinlikle hayatında başka biri olmadığından bu tarz şeyler yaşadığım için bildiğim tecrübeli olduğumu düşündüğüm için böyle söylüyorum boşluktan özlüyorsun başka biri girse hayatından o heyecanı yaşasan aklının ucndan dahi geçmez bu çocuk o yüzden aklını ondan uzaklaştır ve önüne bak, önüne bak ki gerçek aşkını bulabilesin
evet daha önce sevgilim hariç birisiyle oturup birşeyler içmişliğim yok ordan bilin yani. normalde bıcır bıcır bi insanım ama erkeklere karsı hep soğuğumdur ama bu kişinin yanında o kadar doğalım ki... İşte keşke hayatıma birini almam kolay olsa bir de bu şahıs dibimde olmasaa::) teşekkür ederim yorumunuz için
Ama sadece bana söylemiyor ki sevgilisini sevmediğini arkadaş ortamında diyo:/. Bu arada ayrıldılarda kaşla göz arasında. Bana daha gelip neden böyle olduk bile demedi. Ben de acaba anladı öyle bir durum olduğunuda korkudan mı sormuyo diye düşündüm. Erkek adam benden de büyük sonuçta gelip bi "niye küstün" bana bile demedi. Ben hayal kurdum ben üzüldüm gibi oldu Bugün sadece özlediğine dair imalarda bulundu ben de kız evi naz evi diyerekten böylesi daha iyi imajı verdim. Bakalım ilk kim pes edecek. Barışırsak daha net olucam hem de kendimi gözlemleyeceğim hoşlantı mı ilgisi mi hoşuma gidiyo diye.
Ya arkadaşlar saçma olacak bu saatte ama ben şimdi regl dönemindeyim ve ben bu dönemlerde çok abartılı bir şekilde duygusallaşıyorum. Normalde zaten duygusalım ama bu dönem çok fena oluyorum bunları bile ağlayarak yazıyorum su an. Yarın ben sabahtan gece yarısına kadar okulda olacağım muhtemelen o da orda olur. (Proje sunumu var ertesi gün). Muhtemelen aynı sofrada yemek yenir, aynı ortamda proje yapılacak tabi biz birbirmize karşı buz gibi(aslında cuma günü ortamı yumuşatmak için espiri yapmıştı ben ciddiye alınmadığımı düşünüp biraz ters davrandım) yani inşallah yarın ağlamam o kadar saat beraber iki yabancı gibi olunca çünkü benim musluklar açılınca kolay kolay kapanmaz aciz durmak istemiyorum