Merhaba Kızlar ...
Ailevi bi takım sorunlar yaşıyorum. Annem ve babam yaklaşık 10 yıl önce boşandılar . Babamla hiç görüşmüyoruz zaten akıl saglıgı ve mantıgı yerınde olan birisi değil bencil antisosyal ve evlat nedir bilmeyen biri . Kardeşim var annemle yaşıyorlar ve başka bi şehirde . annemin uzun zamandır beraber olduğu bi adam var arada sırada annemin evınde kalıyormus tabi kardeşim de bunlara şahit .. Yaşanan tüm özeli ister istemez görüyor ve bundan çok rahatsız .Benim yaşadığım ile gelip burada kalmak istiyormus beni yurda ver ama yine de burda kalmam diyor . Bende kal diyorum istemıyor eşim epey soğuk biri ve kayınvalidemlerle aynı binadayım huzur vermeyecekler bize biiliyorum Gelip gidip anası bakmadı oğlumun üstüne yıktı diyecekler kaynanamı tanıyan herkes benımle aynı fikirde . 3 yıl var Liseyi bitirmesine .. Erkek cocugu gurur yapıp yanlış bişey yapmasından korkuyorum Yaşadığı yerde sosyal hayatı da yokmuş cok bunalıyorum abla diyor . Ne yapacağımı bilmiyorum
Yaşadıkların için üzgünüm canım Allah yardımcın olsun..:2:
Bence sen annenle konuş anne ya evlenin ya da kardeşimin gözüne soka soka bir şeyler yapma de yani ?!!!!
Ben bekarken de aynı sorunları yaşadık defalarca evi terkettim kavga ettım yeri geldi güzelce konustum anlamadı .
Bu benim hayatım benim evim sizi ilgilendirmez deyip geçti herseferinde . ..Suan kardesımın ne yaşadıgını tam olarak bildiğim için içim cok huzursuz .
Çok zor bir durum yaşadağın şehirde yatılı bir okul var mı peki kardeşini oraya yazdırsanız sadece hafta sonları gelse evine yanına??
eğer imkanın varsa kardeşinin de istediği gibi bir yurda kaydını yaptır haftasonu yanında kalır senin gözünün önünde olur.. eşin soğuk biriyse zaten davranışları kardeşini daha çok bunalıma sokar bence kendini daha kötü hisseder..
inşaallah bu durumu derslerini etkilemez de bitirir okulunu seninde gururun olur Allah yardımcın olsun
Merhaba Kızlar ...
Ailevi bi takım sorunlar yaşıyorum. Annem ve babam yaklaşık 10 yıl önce boşandılar . Babamla hiç görüşmüyoruz zaten akıl saglıgı ve mantıgı yerınde olan birisi değil bencil antisosyal ve evlat nedir bilmeyen biri . Kardeşim var annemle yaşıyorlar ve başka bi şehirde . annemin uzun zamandır beraber olduğu bi adam var arada sırada annemin evınde kalıyormus tabi kardeşim de bunlara şahit .. Yaşanan tüm özeli ister istemez görüyor ve bundan çok rahatsız .Benim yaşadığım ile gelip burada kalmak istiyormus beni yurda ver ama yine de burda kalmam diyor . Bende kal diyorum istemıyor eşim epey soğuk biri ve kayınvalidemlerle aynı binadayım huzur vermeyecekler bize biiliyorum Gelip gidip anası bakmadı oğlumun üstüne yıktı diyecekler kaynanamı tanıyan herkes benımle aynı fikirde . 3 yıl var Liseyi bitirmesine .. Erkek cocugu gurur yapıp yanlış bişey yapmasından korkuyorum Yaşadığı yerde sosyal hayatı da yokmuş cok bunalıyorum abla diyor . Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben bekarken de aynı sorunları yaşadık defalarca evi terkettim kavga ettım yeri geldi güzelce konustum anlamadı .
Bu benim hayatım benim evim sizi ilgilendirmez deyip geçti herseferinde . ..Suan kardesımın ne yaşadıgını tam olarak bildiğim için içim cok huzursuz .
buna benzer bi konu daha vardı daha öncelerden...
annenizle konuştunuzmu.
Amin canım sağol ... İlk cagrdıgımda zaten ilk tepkisi eniştem var abla gelmem sana biliyosun dedi direk . Kötü biri değil aslında eşim ama o da içten içe istemez zamanla davranıslarına da yansıyacak bana ve ona .. Annesının doldurusuna da hemen gelen birisi zaten . Kardeşimin düzenini bozup daha da mutsuz etmekten korkuyorum .. Hoşşş suanki yaşamına düzen denilirse ..
kardeşinizi kendi yaşadığınız ildeki bi yurda yerleştirmeniz en doğrusu sanırım. annenize çok kızdım kusura bakmayın... benim hayatım deyip geçmeye hakkı yok, iki evlat doğurmuşsun onlar dünyaya gelmeyi kendileri seçmediler, sen sebep oldun o zaman kafana göre hareket edemezsin... o evde kalırsa kardeşiniz Allah göstermesin evi terkeder kaybolur gider sahip çıkın, Allah yardımcınız olsun.
Annenize Allah akıl fikir versin ne diyim. en mantıklısı yurt herkesin dedği gibi. Allah yardımcınız olsun kardeşinizinde sizinde
Anneme bende çok kızıyorum ama annem yapacak hiçbişey yok ..
Laf dınlemez anlamaz hemen bunalıma gırer bi laf desem ..
10 yıldr sıze tek basıma bakıyorum maddi manevi birini sevip sevılmek hakkım bu kadar da hayatımı zindan etmeyin diyip ağlıyor hemen.
Cok da üstüne gidince bu sefer hakaret bağırma moduna giriyor ev savaş alanına dönüyor ve değişen hiçbişey olmuyor..
O kadar kavga ettiğinle kalıyosun adam gayet güzel yüzsüzce giriyor yani eve ..
Allah yardımcınız olsun canım ne diyeyim zor gerçekten. Anneniz düzgün bir evlilik yapsa daha kabul edilebilir olmaz mıydı sizin için ve çevreniz için?
Yatılı okul var gerekirse özel yurda da yazdırırım ama daha da bunalıma girip yanlş cevre edinmesinden korkuyorum .. Nasıl güvenicem o benim canım , evladım gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?