İşin içine aile girerse barışma şansı yok mudur ?

Bende yeni ayrıldınız sandım.
6 ay önceki olayı hala bugün olmuş kafasındaysanız zaten bu size zarar verir sadece.
Dönseydi o sürede 10 kez dönerdi..
hala bugün olmuş kafasında olma nedeni kopamadık çünkü ayrılsak ta sürekli her gün konuşuyoduk evet bu bi hataydı ama alıkoyamıyodum arayınca kendime

Konusuyordunuz demek??Niye barismadinz ki eger seviyorsan ki seviyorsunn. Bence bi adim at o zaman ya. Omur boyu pismanlik duymaktansa denedim ama olmai de.
hala bugün olmuş kafasında olma nedeni kopamadık çünkü ayrılsak ta sürekli her gün konuşuyoduk evet bu bi hataydı ama alıkoyamıyodum arayınca kendime

belki de yokluğunuzu hissetmediği için net bir karar vermiyordur. bırakın ipini gitsin. gerçekten isterse gelsin.

O zaman döneceği varsa da artık dönmez.
Nasılsa siz hep yanında imajı vermissiniz.
Sevgili olmasanızda onla konuşmaya devam ederek.
Eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsanız konuşmayı kesip hayatınıza odaklanın.
Bu şekilde yeni bir sevgili yaptığını da duyarsınız yakında.

zaten denedim ama olmadı o yüzden konuşmayı kestim :/
sen bu adamdan ayrılmışssın.
o ailesi yanına yerleşmiş.
sonra iletişiminiz sürmüş kopamadık diyorsun.
ee peki ne konuşuyodunuz ki aranızda kopamamışssınız madem.
benim bildiğim kopamayan sevgilililer tekrar birleşmek için çare arar
bi çözüm bulmaya çalıişır çabalar.
bunu da yapmamışssınız anlaşılan.
denedim olmadı diyosun.
sadece sen mi uğraştın tekrar bir araya gelmek için.
ya seni seviyor mu seninle evlenmek istiyor mu bu adam eminmisin?
ailesine suç atmak kolay da ee bu adam en ufak bir gayrete girmemiş.
seni kaybetmemek için uğraşmamış.
yuva kurmak için çırpınmamış.
dönse napacaksın bu adamı.
toptan unut sil at kafandan.
mesele ailesi filan da değil bence.
bunu iyi analiz et.

ben de onu dedim zaten sonu olmadıktan sonra evliliğe gitse nolucaktı dedim

Kaldı ki eğer sevgilinin ailesi sadece seni istemeseydi ve sevgilin seninle olan ilişkisini kabullendirmeye çabalasaydı emin ol burda çok başka yorumlar da alabilirdin ..
Burada göremediğin ama görmen gereken gerçek sizin ayrılma sebebiniz sevgilinin ailesinin seni istememesi değil ..
Sizin gerçekte ayrılma sebebiniz; sırf ailesi istedi diye bütün hayatını bir kalemde değiştirip sizden vazgeçen şahsiyetsiz bir erkek müsfettesi ..
Böyle birini sevmek seni hiç mi yaralamıyor ..
Eğer unutmaya karar verirsen ve kendi hayatına dört elle sarılırsan emin ol çok güzel şeyler seni bekliyor ..
Ne kakadar şanslı oldupunun bir farkına varsan ..

zaten 1 aydır iletişimi kestim tamamen biraz geç oldu ama en azından elimden geleni yaptım diyebiliyorum

tabikide ailesi bahane de olabilir ben onun dediğini söylüyorum geri gelmesini de affetmek için istemiyorum zaten anca o zaman içim soğucakmış gibi geliyo bu yüzden istiyorum.

zaten gelse de istemiyorum değmediğini görebiliyorum ama içim anca o gelirse pişman olduğunu görürsem soğucakmış gibi geliyo.Deli gibi onu düşünmüyorum hatta yeni insanlarla tanışıyorum sürekli geziyorum.Üstümden yük kalktığını hissediyorum sadece haksızlığa gelemiyorum.Haksız yere bırakılmayı hazmedemiyorum.Evet ailesi istedi diye beni hiç çabalamadan kenara atacak kadarmış sevgisi.Sadece asıl mesele ailesi mi yoksa kendinin içinde varmış zaten ailesi de isteyince işine gelmiş mi onu merak ettim

Fark eder mi ?? ama illa bir cevap istiyorsan bana kalırsa ikisi de varmış ..
Ama sen unutmaya atlatmaya karar vermemişsin .. Bir karar versen tüm bu gereksiz düşünceler anlamını yitirecek beyninden... O yüzden beyninden silip atmalısın önce ..

Aile bahane olmuş sanki arkadaşım ya gerçekten sevse arkanda durur kabul ettirirdi seni istemeyen bi adam içinde caba harcamaya değmez şahsen düzelmesini beklemen hata

Aile bahane olmuş sanki arkadaşım ya gerçekten sevse arkanda durur kabul ettirirdi seni istemeyen bi adam içinde caba harcamaya değmez şahsen düzelmesini beklemen hata
bahane olmuş olabilir de benim asıl merak ettiğim acaba içinde zaten böyle bişey var mıydı yoksa tamamen ailesini mi dinledi

bahane olmuş olabilir de benim asıl merak ettiğim acaba içinde zaten böyle bişey var mıydı yoksa tamamen ailesini mi dinledi
Farkedermi ? Etmez kuzum ya sen terkedilmislik psikolojisiyle dusunuyosun bence sebebe değil sonuca bak dusunmemeye çalış değecek biri olsa sana bunu yasatmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…