İşin içine aile girerse barışma şansı yok mudur ?

brcburcubrc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
266
46
13
32
ben istanbulda yaşayan genç bir bayanım.Sevgilimin memleketi uzak olmasına rağmen burda çalışıyordu o sayede tanıştık ve 3 yıl boyunca çıktık.İlişkinin başında burda istanbulda olursan olur bu iş dedim.Söz verdi.Burdaki işten çıkınca tatile memleketine gitti ve bi andan ben burda kalıcam demeye başladı.Birden niye değiştiğini sordum ailesi uzağa gitmesini istememiş.Benim için de istanbul gibi bi yerden sonra burda yapamazlar demişler.Ve ayrıldık.Araya aile girince bunun geri dönüşü olmaz mı arkadaşlar ? Beni gerçekten istese böyle kestirip atmak yerine onları ikna etmeye mi çalışırdı ? Çünkü aramızda bundan başka hiç bi problem yoktu.

Birkaç gün önce, aynı konuyu açtınız.

evet farkındayım ama aileden dolayı dönüp dönmeyeceğinden bahsetmedim
5 gün değil 10 gün değil 1 ay değil, koskoca 6 ay olmuş ayrılalı. Hala neden beklenti içindesiniz anlamıyorum.
Önünüze bakın.. Ex için bitmiş, sizin içinde bitsin.

nasıl yani?size sormadı mı böyle bi durum var,sen burda yaşayabilir misin diye.hesabi kendileri mi kesmiş?

Ailesini seçmiş neden dönüş yapsın ? Ve neden böyle bir şart koydunuz ki ?
çünkü kendi memleketinde iş bulamadığı için gelmişti sabit bi işi de yok zaten.İst.da düzenli işi kurulu bi düzeni vardı.Benim ailem de bunu sorun ediceğini bildiğimden baştan konuştum şartları.

İlginç durum. İnsan bir sorar burda yaşar mısın diye o burda yapamaz ayrıl gitsin mi oldu yani?
Bence köyünden kız bulmuşlardır senide şutlamışlar
Hala neden düşünüyorsun ki?
Ayrıca sen başta İstanbul olursa olur demişsin kabul etmeyeceğine inanmış demek ki...

zaten geri dönüşü hiç olmaz mı dedim yani mutlaka yakınlarınızda ailesi istemediği için birbirilerinden ayrılmış olanlar vardır onların dönüşü olmadı mı
İyi de ailesi yüzünden ayrılmamışsınız ki siz. Adamda kendi isteğiyle kalmış orada ve sizin için en ufak çabada bulunmamış.

5 gün değil 10 gün değil 1 ay değil, koskoca 6 ay olmuş ayrılalı. Hala neden beklenti içindesiniz anlamıyorum.
Önünüze bakın.. Ex için bitmiş, sizin içinde bitsin.
konularımı takip ediyosanız görüyosunuzdur evet ayrılalı o kadar oldu ama sürekli konuşmaya devam ettik hiç iletişimimiz kesilmediği için beklenti içinde olmam doğal değil mi sizcede

Neden ona şartlar koşuyorsunuz ki çok seviyorsanız barışma gibi bir hayaliniz beklentiniz varsa siz gidin onun memleketine.

zaten geri dönüşü hiç olmaz mı dedim yani mutlaka yakınlarınızda ailesi istemediği için birbirilerinden ayrılmış olanlar vardır onların dönüşü olmadı mı

Olsa ne olacak?
Olmasa ne olacak?
Ne değişecek sizin için?

Döndü bizim bir tanıdık desek siz de döner belki diye umutla beklemeye devam mı edeceksiniz?
Dönmedi, dönmüyorlar bacım desek, bu adamı unutayım en iyisi deyip kendinize yeni bir yol mu çizeceksiniz?

Sabit işini bırakıp zor şartları kabul eden sorumsuzlugu seçen bir adamı beklemek ne kdr sacma

demekki ama bi sorsaydı baştan şartımı koymama rağmen oturup bi düşünürdüm.Ailesi yüzünden gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…