- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Vazgeç canım düşündükçe kendine zarar verirsin. Ha ailesi ha kendisi.. önemli değil ki... Doğulu mu bunlar genelde onlarda önce büyük evlenir...hyır tbiki bunları söyledi bana ailem istemiyo dedi baştan çok kızdım her yerden engelledim sonra bi şekilde bana ulaştı çok özledim falan dedi ama amacı sadece sesimi duymakmış barışmak değilmiş.Sonra belki yine kızıcaksın ama :) ben bununla konuşmaya devam ettim aylarca sonradan baktım hiç bi şeyin değiştiği yok artık ben istemiyorum deyip konuşmama kararı aldım o da aramadı zaten 1 aydır 0 iletişim.Bu arada birini bulmuş olabilirler belki ama kardeşini nişanladılar bayramda onlarda adet önce büyükmüş ama onun olmadığı için kardeşini evlendiriyolarmış.Yani birini bulsalar bunu nişanlanlrdı diye düşünüyorum.Zaten ortak arkadaşımız var geçen gün mesaj attı bana seninki hiç whatsapa girmiyo falan diye.Belki de gerçekten gelmek istemedi.İşte o yüzden ben de ailesinin etkisi mi fazla yoksa kendi de istiyomuş aslında da ailesi bahane mi diye düşündüm iki durumda da sonuç değişmez ama hangisi merak ettim bilmek istedim o yüzden bu konuyu açtım :/
yok canım karadenizden kendileriVazgeç canım düşündükçe kendine zarar verirsin. Ha ailesi ha kendisi.. önemli değil ki... Doğulu mu bunlar genelde onlarda önce büyük evlenir...
Allah Allah bende Karadenizliym ama hiç böyle bisey duymadım eskiden vardı da şimdi yok öyle şeyler :s ay bu Karadeniz erkekleri çok dik kafalı oluyor. Sen ne iş yapıyorsun canim ?yok canım karadenizden kendileriha ailesiyse sittin sene gelmez pişman olsa da ama kendisiyle pişman olursa gelebilir diye düşünüyorum açıkçası ben onun pişmanlığını görmek isterim içim o zaman soğur anca .Bu yüzden ailesi mi kendimi benim için önemli :/
köylerinde yaşıyo zaten ondan olabilir :) ben atama bekliyorum canım memurluk için inş.Allah Allah bende Karadenizliym ama hiç böyle bisey duymadım eskiden vardı da şimdi yok öyle şeyler :s ay bu Karadeniz erkekleri çok dik kafalı oluyor. Sen ne iş yapıyorsun canim ?
ailesiyle konuşması bu kararı vermesinde etkili değilmidir sizce
Hangi koydenmis merak ettim bakkkk... Hayırlısı olur inşallah atanirsin da sen şu adamı artık unutmaya bak yoluna bak . Kimin için gittiyse gitti daha şimdiden sorumlukları bir kenara bırakan birinden kimseye hayır gelmez kendine de hayrı olmaz. Şükür et haline. İçim şişti :)))köylerinde yaşıyo zaten ondan olabilir :) ben atama bekliyorum canım memurluk için inş.
yok zaten eskisinden çok daha iyiyim sadece merak ettiklerim arada aklıma takılıyo açıkçası geri gelmesini istiyorum barışmak için değil o da ama ailesi bu kararda etkili olduysa pişman olsa da gelmez gibi geliyo anca ailesini bahene ettiyse pişman olursa gelebilir gibi geliyo.Geri gelmesini istiyorum o da sanırım haksızlığa uğradığımdan dolayı normalde ben hiç haksızlığa gelemem :/ ordudan canım kendisi.Hangi koydenmis merak ettim bakkkk... Hayırlısı olur inşallah atanirsin da sen şu adamı artık unutmaya bak yoluna bak . Kimin için gittiyse gitti daha şimdiden sorumlukları bir kenara bırakan birinden kimseye hayır gelmez kendine de hayrı olmaz. Şükür et haline. İçim şişti :)))
içimi sisirdin yeminle bu ne inatyok zaten eskisinden çok daha iyiyim sadece merak ettiklerim arada aklıma takılıyo açıkçası geri gelmesini istiyorum barışmak için değil o da ama ailesi bu kararda etkili olduysa pişman olsa da gelmez gibi geliyo anca ailesini bahene ettiyse pişman olursa gelebilir gibi geliyo.Geri gelmesini istiyorum o da sanırım haksızlığa uğradığımdan dolayı normalde ben hiç haksızlığa gelemem :/ ordudan canım kendisi.
içimi sisirdin yeminle bu ne inattamam dua edelim pişman olup gelsin
İnatçısn hemde çok fenaaaa taktin mi takıyorsn Allah kolaylık versinya neden herkes bana inat diyo bence değilim aslında
evet takıntılarım var birazcık :/ neyse canım sağol muhabbet için için şişmesin daha daİnatçısn hemde çok fenaaaa taktin mi takıyorsn Allah kolaylık versin
Önce takıntılarından kurtul çünkü hiç mutlu olamazsın. Hadi ben kaçtım : Devet takıntılarım var birazcık :/ neyse canım sağol muhabbet için için şişmesin daha da
bilmem biri olsa duyardım diye düşünüyorum ortak arkadaştan falan ama seni sevseydi kısmından sonrasına katılıyorumorda başka birine gönlünü kaptırmış olabilirmi?
Seni sevseydi, ne yapar eder senin gönlünü yapıp oraya gitmen icin çabalardı.
Aile bahane gibi
ded,m zaten şakasını da gerçeğini de ama kafasına bişeyi koymuş birine ne anlatmaya çalışırsan çalış boşSizin yerinizde olsaydım 'dobralığımda mütevellit' ayıp değilmi yaptığın kaçar gibi gittin sende gel bile demedin derdim biraz şakavari biraz isyankarca
güzel cevaptıAilesi oğullarını kaptırmak istememiş o da ana kuzusuymuş he demiş.
Bırak yahu bırak o seni bırakmış.
Tek söyleyeceğin orda değil ordakilerle yapamazdım hadi sütünü iç olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?