İşin içine aile girerse barışma şansı yok mudur ?

Vazgeç canım düşündükçe kendine zarar verirsin. Ha ailesi ha kendisi.. önemli değil ki... Doğulu mu bunlar genelde onlarda önce büyük evlenir...

Vazgeç canım düşündükçe kendine zarar verirsin. Ha ailesi ha kendisi.. önemli değil ki... Doğulu mu bunlar genelde onlarda önce büyük evlenir...
yok canım karadenizden kendileri ha ailesiyse sittin sene gelmez pişman olsa da ama kendisiyle pişman olursa gelebilir diye düşünüyorum açıkçası ben onun pişmanlığını görmek isterim içim o zaman soğur anca .Bu yüzden ailesi mi kendimi benim için önemli :/

Allah Allah bende Karadenizliym ama hiç böyle bisey duymadım eskiden vardı da şimdi yok öyle şeyler :s ay bu Karadeniz erkekleri çok dik kafalı oluyor. Sen ne iş yapıyorsun canim ?

ailesiyle konuşması bu kararı vermesinde etkili değilmidir sizce

iki türlü de kötü
ailesi etkili diyelim
demek ki o kadar pisirik pasif ki kaç yaşına gelmiş kendi kararını bile veremiyor
bırakın peşini kendinize zarar

köylerinde yaşıyo zaten ondan olabilir :) ben atama bekliyorum canım memurluk için inş.
Hangi koydenmis merak ettim bakkkk... Hayırlısı olur inşallah atanirsin da sen şu adamı artık unutmaya bak yoluna bak . Kimin için gittiyse gitti daha şimdiden sorumlukları bir kenara bırakan birinden kimseye hayır gelmez kendine de hayrı olmaz. Şükür et haline. İçim şişti :)))

Eger esin seni cagirdiysa yaninda gidicektin. Ama 6 ay olmus cagirmamis acikcasi pek te onemsemiyor. Bence unut onu...

yok zaten eskisinden çok daha iyiyim sadece merak ettiklerim arada aklıma takılıyo açıkçası geri gelmesini istiyorum barışmak için değil o da ama ailesi bu kararda etkili olduysa pişman olsa da gelmez gibi geliyo anca ailesini bahene ettiyse pişman olursa gelebilir gibi geliyo.Geri gelmesini istiyorum o da sanırım haksızlığa uğradığımdan dolayı normalde ben hiç haksızlığa gelemem :/ ordudan canım kendisi.

içimi sisirdin yeminle bu ne inat tamam dua edelim pişman olup gelsin

orda başka birine gönlünü kaptırmış olabilirmi?
Seni sevseydi, ne yapar eder senin gönlünü yapıp oraya gitmen icin çabalardı.
Aile bahane gibi

Sizin yerinizde olsaydım 'dobralığımda mütevellit' ayıp değilmi yaptığın kaçar gibi gittin sende gel bile demedin derdim biraz şakavari biraz isyankarca

Ailesi oğullarını kaptırmak istememiş o da ana kuzusuymuş he demiş.

Bırak yahu bırak o seni bırakmış.

Tek söyleyeceğin orda değil ordakilerle yapamazdım hadi sütünü iç olmalı

Bende yeni ayrıldınız sandım.
6 ay önceki olayı hala bugün olmuş kafasındaysanız zaten bu size zarar verir sadece.
Dönseydi o sürede 10 kez dönerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…