- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Love_your_life
Ayy en sinir bozucusu da bu bence. Çocuk isteyen, bebek bekleyen çifte söylediler hadi biz şu an çocuk falan düşünmüyoruz, istemiyoruz. Bize de bir geziden tatilden döndüğümüz zaman gezin gezin çocuk olunca geçemeyeceksiniz diyor çocuklu arkadaşlar. Ben de işte o yüzden yapmıyoruz diyorum. Sinir oluyorum. Sanki her evli çift çocuk yapmak zorundaymış veya çocuğu olunca zorlanacakmış gibi. Kıskançlık olduğunu düşünüyorum artık.
[/QUOTE]
yani... Zaten kıskançlık yoksa niye olacak ben de çocuk yapmiyorum düşünmüyorum 35 yaşımdayım haaaalaa çocuk olunca görürsün, e allah akıl vermiş işte göreceğimi biliyorum da yapmıyorum yaparsan olur yapmazsan olmaz görmek istemiyorsan sen de yapmasaydin dimi yani desen anlamayacak ... Bakıcı tutcam deyip geçiyorum.
[/QUOTE]
yani... Zaten kıskançlık yoksa niye olacak ben de çocuk yapmiyorum düşünmüyorum 35 yaşımdayım haaaalaa çocuk olunca görürsün, e allah akıl vermiş işte göreceğimi biliyorum da yapmıyorum yaparsan olur yapmazsan olmaz görmek istemiyorsan sen de yapmasaydin dimi yani desen anlamayacak ... Bakıcı tutcam deyip geçiyorum.