Isınamiyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
yok kopekleri varmis yok onlara bilmem kac tl lik her ay mama alirmis .. cocuk tatli bi cocuk tip olarak allah icin yakısıkli zaten yakisikli oldugu icin etkilendim ve tanismayi kabul ettim 1 haftadir da konusuyoruz mesajlasiyoruz felan :( ama yok yok yok ben eski nisanlami unutturacak bi adam bulamayacagim buna emin oldum artik :( kizlar arkamdan atli kovaliyormus gibi oyle acele ediyorum ki tekrar asik olmak icin anlatamam .. ama olmuyo olamiyo.. yasim 28 ve 5 ay once nisanlimdan ayrildim tamamen ayirdik yollarimizi... ve ayrildiktan sonra ilk deda biri ile artik konusayim civi civiyi soker dedim ama yok :( hep onu ariyorum :( benim nisanlim kadin ruhundan anlayan bi adamdi evet gozumde mukemmel erkekti ilk gunden beri ona cok asıktım ama cook kirici seyler yasadim bitti daha once anlattim zaten.. ustune sunger cekmek istiyorum acil baska birine yeni duygular hissmem lazim ama olmuyo begenmiyorum kimse bana onu unutturamayacak mi cok korkuyorum omrumun sonuna kadar boylemi olucak tiksinme gelio sonra :(

Adam kopeklerini seviyormuş ne var bunda :) Herkesin farklı bir hayatı var,uyum sağlayamayacagini dusunuyorsan zaten baştan olmaz o iş.Bir de akışına bırak,onu unutayim diye bir ilişkiye başlarsan hata edersin.Ayrildiginiza gore ters giden durumlar olmuş,dogru kişi değilmiş demek ki.Birak kimi bulmussa bulmuş ,sen kendi hayatına bak yarış haline girme.

Hala nisanlini seviyorsun bence ne yapsa gözüne batacak bu yüzden

Bunu acele yangından mal mi kaciriyorsun.aşk basit mi önüne gelene aşık olacaksin. Mecnunun Leylaya aşık olmasıni bilir misin . Leylanin bize göre çirkin olması ama Mecnuna dagları delecek kadar güzel görünmesi aşk bu işte detaylara takılma kiyaslama yapma mükemmel kişi yoktur.aşk birbirini tamamlamaktir.

Back
X