İşinden etsem mi etmesem mi karasız kaldım :/

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Cumartesi günü kötü bir olay yaşadım.
İş yerinden çıkartılan samimi bir kız arkadaşım vardı.
Sürekli görüşmek istediğini söyledi, cumartesi için benden söz istedi.
Ben de sanırım çok bunaldı ki yazık kızın kafası dağılsın dedim kabul ettim.
İş yerine damacana su getiren bir çocuk var.
Ailesini tanıyorum daha önce babası burada çalıştı annesi ve ablasını da tanıyorum.
Beni çok uzun zamandır sevdiğini söyleyip duruyordu sürekli iş yerine çiçekler gönderiyordu.
Ben de sanırım 4 ay önceydi teklifini kabul edip denemek istedim.
Sadece 1 hafta sevgili kaldık ve bu süre zarfında dışarıda(iş yeri dışında) görüşmedik.
Sonra bana attığı çirkin videolar yüzünden ayrıldım.
Ama peşimi bırakmadı.
Ben de ailesiyle görüştüm duruldu. Ama sürekli dışarıda buluşmaya davet ediyordu.
Ailesinden suları başkasının getirmesini rica ettim bir süre devam etti gene aynı o geldi.
Cumartesi günü kız arkadaşımla buluştuğum yere gittim.
Aradım onu yoldayım inmek üzereyim dolmuştan dedi.
Buluşacağımız yerde bir baktım o.
Ve kız arkadaşım onu arıyor.
Tabi ben şok tesadüf orda olduğunu sandım
Kız arkadaşımın da böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmedim. Çünkü sürekli onu asla görmek bile istemediğimden bahsediyordum.
Telefonda saf bu hala anlamadı dedi.
Ben kendime geldiğim an gitmeye çalıştım.
Tuttu kolumu sıktı gidemezsin diye.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ne haddinize dedim kızı arıyordum ki telefonu elimden aldı.
Gidemezsin dedi, telefonun da bende dedi.
Bağırıyorum etraftakiler bakıyor ama yardımcı olan da yok dedim en iyisi kendimi daha fazla rezil etmeyeyim.
Bir cafe vardı oraya gidelim dedi yok istemiyorum dedim.
Konuş ne konuşacaksan dedim saçmaladı bir şeyler.
Öpmezsen gidemezsin falan yaptı.
Artık iyice bağırdım bırak beni dedim.
Elim ayağım titreye titreye durağa yürüdüm.
Çok kötü oldum, konuşamıyordum.
Bir de arkamdan durağa kadar gelmiş su getirmiş.
Tutuyor kolumdan zorla su vermeye çalışıyor.
Bırak beni dedim bağırdım herkes toplanınca gitti.
Buna demiştim sakın iş yerine suları bırakmaya sen gelme işinizden ederim.
Kız kardeşi aradı açmadım engelledim.
E bugün gene o geldi şimdi ben napıcam ?
Ekmeğinden mi edicem bunları bana bir akıl verin .
Patronlarıma söylesem mi ?

Sevdiği kadına ayıplı videolar mı gönderiyor?

Yahu adam belli sapık manyak, kafayı sana takmış, ne halt edeceği belli değil. Şikayet etsene. Bir de arkadaşın sana tuzak kurmuş, kız kardeşi utanmadan arıyor. İnsan çıldırır.

İşinden edersen daha beter takar, ya tanıdığın birilerine anlat ya da direk şikayet et.

Cumartesi günü kötü bir olay yaşadım.
İş yerinden çıkartılan samimi bir kız arkadaşım vardı.
Sürekli görüşmek istediğini söyledi, cumartesi için benden söz istedi.
Ben de sanırım çok bunaldı ki yazık kızın kafası dağılsın dedim kabul ettim.
İş yerine damacana su getiren bir çocuk var.
Ailesini tanıyorum daha önce babası burada çalıştı annesi ve ablasını da tanıyorum.
Beni çok uzun zamandır sevdiğini söyleyip duruyordu sürekli iş yerine çiçekler gönderiyordu.
Ben de sanırım 4 ay önceydi teklifini kabul edip denemek istedim.
Sadece 1 hafta sevgili kaldık ve bu süre zarfında dışarıda(iş yeri dışında) görüşmedik.
Sonra bana attığı çirkin videolar yüzünden ayrıldım.
Ama peşimi bırakmadı.
Ben de ailesiyle görüştüm duruldu. Ama sürekli dışarıda buluşmaya davet ediyordu.
Ailesinden suları başkasının getirmesini rica ettim bir süre devam etti gene aynı o geldi.
Cumartesi günü kız arkadaşımla buluştuğum yere gittim.
Aradım onu yoldayım inmek üzereyim dolmuştan dedi.
Buluşacağımız yerde bir baktım o.
Ve kız arkadaşım onu arıyor.
Tabi ben şok tesadüf orda olduğunu sandım
Kız arkadaşımın da böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmedim. Çünkü sürekli onu asla görmek bile istemediğimden bahsediyordum.
Telefonda saf bu hala anlamadı dedi.
Ben kendime geldiğim an gitmeye çalıştım.
Tuttu kolumu sıktı gidemezsin diye.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ne haddinize dedim kızı arıyordum ki telefonu elimden aldı.
Gidemezsin dedi, telefonun da bende dedi.
Bağırıyorum etraftakiler bakıyor ama yardımcı olan da yok dedim en iyisi kendimi daha fazla rezil etmeyeyim.
Bir cafe vardı oraya gidelim dedi yok istemiyorum dedim.
Konuş ne konuşacaksan dedim saçmaladı bir şeyler.
Öpmezsen gidemezsin falan yaptı.
Artık iyice bağırdım bırak beni dedim.
Elim ayağım titreye titreye durağa yürüdüm.
Çok kötü oldum, konuşamıyordum.
Bir de arkamdan durağa kadar gelmiş su getirmiş.
Tutuyor kolumdan zorla su vermeye çalışıyor.
Bırak beni dedim bağırdım herkes toplanınca gitti.
Buna demiştim sakın iş yerine suları bırakmaya sen gelme işinizden ederim.
Kız kardeşi aradı açmadım engelledim.
E bugün gene o geldi şimdi ben napıcam ?
Ekmeğinden mi edicem bunları bana bir akıl verin .
Patronlarıma söylesem mi ?

Neden polise gitmedin

Ne işi allah aşkına ben sizin yerinizde olsam huzurundan ederim. Gidin polise şikayetçi olun bunun bir adım ötesi kaçırmak ya da taciz etmek zaten..

Ne ekmeği ne suyu, iş adli vukuata dönüşmüş! Ya Karakola ya nöbetçi savcıya gidip şikayetçi ol lütfen. Uzaklaştırma kararı da çıkartacaklar zaten.

Ne işi allah aşkına ben sizin yerinizde olsam huzurundan ederim. Gidin polise şikayetçi olun bunun bir adım ötesi kaçırmak ya da taciz etmek zaten..
polise gitmedim babam duymasın diye ama polis bir arkadaşım var numarasını ver demişti napsam
bir de bana hakkını helal etmiyormuş

Ya arkadaşlar ne polisi Allah aşkına ülkemizde tacize tecavüze ceza verilmiyor.
İfadesini alacaklar sonra naş naş!!!!!

Arkadaşım bence sen çık işten(kamu personeli değilsen)izini kaybettir hattını değiştir o pe...venkci başı arkadaşınlada görüşme.

polise gitmedim babam duymasın diye ama polis bir arkadaşım var numarasını ver demişti napsam
bir de bana hakkını helal etmiyormuş
Tabii ki verin numarasını ! Lütfen bu konuyu ertelemeyin ne yazık ki kötü olaylar çoğu zaman böyle densizlerin başının altından çıkıyor

Kız arkadaşın nasıl aracı oluyor buna ya adamın yaptığı zaten ayıp ama en büyük ayıp kızn utanmazlığı ya başına bişey gelse Allah korusun nasıl vercek hesabını bence gerekli yerlere söyle ya da son kez ailesini uyar en son polise bile gitsen yeridir

Ya arkadaşlar ne polisi Allah aşkına ülkemizde tacize tecavüze ceza verilmiyor.
İfadesini alacaklar sonra naş naş!!!!!

Arkadaşım bence sen çık işten(kamu personeli değilsen)izini kaybettir hattını değiştir o pe...venkci başı arkadaşınlada görüşme.
zaten iş yerinde sorunlarım var çıkayım bari bugün bana şu saatte yıllık izne çık diyorlar

zaten iş yerinde sorunlarım var çıkayım bari bugün bana şu saatte yıllık izne çık diyorlar
Arkadaşım yıllık izne çıksan ne olacak en fazla 2 hafta...Zaten o pislikte ordakilerden yıllık izne çıktığını öğrenir.Yani hiçbir zaman kurtulamazsın en iyisi uzak durmak.

Ülkemizde hukuk sistemi doğru düzgün işlese git şikayet et derdim ama adamın ifadesini alacaklar inkar edecek sonrada elini kolunu sallaya sallaya çıkacak daha çok musallat olacak.Allah korusun neler neler duyuyoruz bu adam psikopata bağlamış en iyisi izini kaybettirmek.
O şuursuz arkadaşından da uzak dur çok istiyosa kendisi yapsın arkadaşlık o pislik le. ...

Back
X