İşine aşık eş...

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Böyle eşe sahip biri kesin bir ah çekmiştir şimdi...Bu nasıl bir aşk arkadaş.İnsan bu kadar mı işine aşık olur...İş nasıl eşinle sohbet etmeni engeller? İnsanlara gidip gelmene engel olur...Bizde durum tam da bu...

Konumuz ne olursa olsun hep işine bağlıyor.Ya hiç gidip geldiğimiz aileler yok diyorum ama benim işim vs vs.Neden sohbet etmiyoruz diyorum ama iş vs vs.Benim kafam rahat olsa senle çok güzel ilgilenirim diyor eşim.Ama kimsenin kafası hep rahat olmuyor ki.Demek ki biz hiç bir zaman sohbet etmiycez,konu komşu gezmiycez...Neyse diyorum artık bende Sen işine aşıksan bende kendime aşık olurum.Kendimle oyalanırım.Bu aralar sabrım taştı.Bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum.Ne oldu sana diyo.Hiç normal halim diyorum yok ben seni böyle bilmiyorum diyo...Yaaa anla işte böyle eş olmuyor,böyle eş olunmuyor...

Ben içimdekileri döktüm bir çırpıda merak ediyorum başka varmı böyle? Ha eşimin işi internet cafe...Şirketimiz yok yani :)

Oğlak burcu heralde: ))

Bendede var aynısından..Tıpatıp hemde..

Şirket ama eşime ait değil babasının şirketi ama böyle bir aşk yok..

Hersene fuar olayımız var,4 gün sürer ama 6 ayımız fuarla ilgili onun deriiin düşünceleriyle geçer.Herşeyiyle kendi ilgilenir.Kimseye bişey için güvenmez, çizimleride kendi yapar.

Mühendis fln değil, öğrenip yapar ..Gerisini sen düşün arık..Ama bu durumlara alıştım sanırım eskisi gibi etkilemiyor beni..

Cnm bizde aynı durumdayız ve bu durum beni cok rahatsız ediyordu neden boyleyız neden böyle davranışın die devamlı sorguluyordum hep iş iş iş Dio dü aynen ilk basta inanıyordum gerekçesine ama. Sonradan fark ettim ki mesele farklı o benimle ilgilenmek istemiyor o yüzden devamlı işçiyle ilgileniyormuş gibi görünüyor sonradan öğrendim ki beni aldatıyormuş ztn anladım meseleyi bir erkek seninle ilgilenmiosa bilki bunun tek sebebi seninle ilgilenmek istemiyor olmasıdır ilgilenmek istedikten sonra her türlü zaman bulur emin ol

Ben alışamadım.Yani bir süre öyle sandım ama artık aksine sabredemiyorum...Çünkü eşimden başka vakit geçireceğim bir şey yok.Gurbetteyim.Bir o bana dost oluyo gerçi ollmuyor da :)

İşte tamda bunu farkettim ben.Yani anladım ki demek ki benle sohbet etmek ilgilenmek istemiyor.Bu yüzden şuan daha yeni anladığım için kırılıyorum.Ama benimde içimden bir şeyler kopuyor maalesef...Bilmiyorum aldatıyor mu.Kendi bilir.Kendine onu layık görüyorsa yapsın.Öyle bir şüphe duymadım herhangi bir şe yakalamadm.Ama işi internet olduğu için yapsa çok rahat yapar.İçim çok rahat.Çünkü Allahın kudretini ve adeletini biliyorum.Bu dünyada o tarz bir şey yakalamasamda ahirette oda yapıyorsa verir hesabını...Ama dediğin çok doğru istese insan her türlü gösterir sevgisini....

internet cafe de dünyayı mı kurtarıyormuş ne yapıyormuş??
bence bir süre yüz verme,yanaşma,birlikte olma ne hali varsa görsün,eminim bir süre sonra yanaşacak sana,sırnaşacak o zaman nasılmış dersin,üstüne düştükçe kıymete binenlerden demek ki seninki boşver,gez dolaş keyfine bak...

Benim de babam aşıktır işine, elemanları gider evlerine o hala işinin başında. Bazen az konuştuğumuzdan yakınıyorum ama alıştık artık bu hallerine, öyle kabul ettik onu :) Çalışmak ona iyi geliyor diye seviniyoruz da.

Sizin eşinizi bilemem ama babamın annemi aldatmadığını düşünüyorum. Kimseden yüzde yüz emin olamazsınız evet ama bu kadar seneden sonra bir şekilde anlaşılırdı, o yüzden %99.9 diyebilirim.

Ama şöyle de bir şey var, işine ne kadar da yoğunlaşsa annemi ihmal etmez, belki bu durum annemle de alakalı çünkü o da babamın işiyle ilgilidir. İşle ilgili her şeyini anneme anlatır annem de anlar ve cevap verebilir. Yani belki de önce sizin onunla ilgilenmeniz gerekiyodur :)

Cnm umarım aldatmıyordur seni üzülmeni hiç istemm tabi ztn bu durumda seni yeterince üzüyordur eminim ama bu duruma yapacak birşeyine yok onları değiştirmek cok zor ya tamamen bunları bırakıp gideceksin boşalacaksın ki bi hiçde kolay değil ya da böyle kendi halinde yaşamaya devam edip kendini avutcaksın avutabildiğin yere kadar ben suanda 2.sini yapıorum ((

Cnm sizinki farklı bi durum diosun ki bak anneni ihmal etmezmiş işte bende bunu diorum ztn insan ne kadr yoğun olsada isterse zmn ayırabilir tıpkı baban gibi:)

aynen öyle...yok içimden geşlmiyo zaten artık.kırıldı koptu bişeyler...

Valla bir bilseniz ne kadar ilgilendiğimi işiyle gücüyle.Ama tek taraflı çaba hiç bir zaman olmaz.Ben onun işiyle iligleniyoram ama o benim hevesle anlattığım bir şeye bile ilgisiz kalıyorsa ee bende eşşek değilim yani.Babanız dengeyi kurabilmiş.Ama bizde öyle değil.

İşi internet cafe ise eve nasıl iş taşıyor ki?

Kendi işine sahip olmak gerçekten zor; sürekli bir risk alman lazım, yatırım yapıp rakiplere yetişmen lazım, ödenecek borçlar, döndürelecek çark bir insanın kafasında sürekli iş olması normal. Bu bildiğimiz şekliyle ticaret...

Bilmiyorum, eşinin bahanesi senin kafana yatıyor mu gerçekten? Sürekli dırdır huzursuzluk olmasın, ama koyduğun tavır çok yerinde bence. Biraz çek kendini, o koşsun peşinden. Ya da sen hayatını yaşa, paşa bey isterse sana takılsın, istemezse senin eğlencene, gezip tozmana ağzının suyu aktığıyla kalsın.

Dediğim gibi yakalamadım ama ben insanoğluna güvenmem zaten.Yapmaz demem...Artık kendi halimde yaşıyorum bende...

Cnm sizinki farklı bi durum diosun ki bak anneni ihmal etmezmiş işte bende bunu diorum ztn insan ne kadr yoğun olsada isterse zmn ayırabilir tıpkı baban gibi:)

Anlatamadım heralde
Ben diyorum ki belki de annem onun ilgi alanına eğildiği onunla ilgilendiği için babam da onunla ilgileniyodur.
Annem her zaman babamın işiyle ilgili olmuştur, babam kadar bilemez tabi ki ama onu anlayıp işle ilgili yorum yapabilir. Bugün nasıl geçti? sorusunu herkes sorabilir ama annem bundan fazlasını yapar. İş ortağıymış gibi düşünün.

Anladım

Esim beni 3 yil bir yere goturmedi, sohbet etmedik...vs...benzer sorunlar...
Gordumki yapmak istenilmeyen seylerin bahanesi is.
İstedikten sonra yapabiliyorlar.
İstisnalar harictir, program yaparak esine evine zaman ayirabiir bi adam.
Bende aynen dediginiz gibi yaptim. Tabi uzuuun bir muddet 1-2 yil kadar o neyse bende o oldum, aslinda politika yapadim yoruldum cunku ifade etmekten, saldim yani. Bosver dedim kendi kendime ben zorlami ilgilendiricem, zorlami gezicek benimle oyleyse yapsin zaten. Mutlu olmak icin ilgi dileniyormus gibi hissettim kendimi, yoruldum sonunda.
Sonra ne oldu? Simdi nerdeyse beni cocuklari wc ye bie gorucek ama canim istemiyor artik, yaslandimmi ne

Yok canım yaşlanmadın ama insan kırıldımı bitiyor artık.Şimdi yapsada farketmez zamanında canın yandı yeterince...Bana diyor ki sen böyle olursan ben dahada uzaklaşırım.Ben s tıpkı sen gibi oldum dedim.Bir anda ilgisizleştim.Canı yandı tabi...Koptu bir şeyler istediğiniz yapsın artık.İşine aşık olsun...Bende kızıma aşığım,o yüzden dükkan kapandı artık benimde bahanem var :)

aynen öyle...yok içimden geşlmiyo zaten artık.kırıldı koptu bişeyler...

Biliyorum eğer onu seviyorsan ona tepkini göstermek çok zor olacak senin için ama göstermelisin tepkini onaa bu onu umursamayarak veya bazı ambargolar koyarak mesela yatak konusunda fln olabilir ama yapmalısın ki bu böyle devam etmesin tabi sen bunları yapınca hemen hersey düzelmicek hatta belki büyük kavgalarınız olacak üste çıkmaya çalışacak eşin ama sen tepkini göster dozunu ayarla gidişata göre ki daha kötü olmayın inş düzelirsiniz cnm

Cnm baban istediği için öyle olabiliyorlar istemeseydi eğer kadın ne yaparsa yapsın olmuyoooor denedim hepsini olmuyor benm esim mimar ben onun için çizim yapmayı öğrendim ama yinede olmadığı cnm yaaa

Yatak olayını dinen doğru bulmuyorum.Ama bu kadar kırgınken o da nasıl olur bilmiyorum.Şuan üste çıkıyor zaten.Nette yazışıyoruz bir yandan.Ben işe bakmasam nasıl geçincez diyo sanki ben işi bırak dedim adama.Böyle anlıyor işte.Sanki açız açıktayız ne bu kıtlık pskolojisi...Ya gece baktım ellerine yüzüne üzüldüm özledim çünkü.Ama bitti artık böyle devam etsin istemiyorum.Bir çözüm bulacak bulmuyorsa da bende böyleyim artık işine gelirse...Çok hayatımın merkezi yapmışım,nasıl yapmıyım ki kendi ailemden bir Allahın kulu yok çevrem yok,köyde yaşıyoruz bir o var hayatımda...Ama oda yok...Geçen gece çok üzüldüm Allahım bir yol göster benmi abartıyorum hatalıyım diye uyudum.Rüyamda bir yangın vardı ve bir tek ben söndürmeye çalışıyordum.Neden kimse yardım etmiyo diyordum.Aynen bizim durum hep ben çabalıyorum sorguluyorum.Onda tek bahane iş...Kalsın aşkıyla baş başa...Bakalım işmi mutlu ediyo onu görsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…