İşine gelince eşit olan kadınlar

Sizi tebrik ederim. Ben eşitlik diyip hesap ödemeye ve çalışmaya gelince geri çekilen ve tek marifeti doğurmak olduğunu sanan hemcinslerim için üzgünüm. Bir kadın eve oturup toplumdan üretimden çekilmemeli,kendisini geliştirmeli. Ben isterim ki kadınlarımız matematik ve mühendislik alanlarında başarılı olsun,bağımsız olsun,kendisini geliştiren ve bilgiye aç insanlar olsun. Ben bir kanalda kadının konuşmasını dinledim. Programda bir okulu bitirdiğini ve kpssye hazırlandığını söyledi. Eşinden boşanmış sunucuya "istesem nafaka alırdım ama kendi ayaklarımın üzerinde durmaktan mutlu oluyorum" dedi. Bir erkek(engelli olsa bile) kısa sürede biten evlilikleri için eski eşine süresiz nafaka ödüyor. İş kazalarının çoğu erkek,intihardan ve savaşta ölenlerin çoğu erkek. Ataerkil düzen iki uçlu bıçak gibidir. İki tarafa da zarar verir. Erkeğe de kadına da ağır yükler bindirir. Erkekler cüzdan değildir,kadınlar da mutfak robotu kuluçka makinesi değildir. Herkes birbirine destek olmalı ki haksızlıklar azalsın

aynı zamanda dünya daha güzel bir yer olsun.
Ve gözlemledin mi bilmiyorum canım ama bu tarz kadınlar dünyayı ben yarattım gibi yolda, kamu kuruluşlarında, bankalarda sadece kendini düşünerek hareket ediyor ukalaca. geçen gün arabamın arkasına park etmişler çıkamıyorum bekledim bu tiplerden geldi kocasıyla birlikte adama biraz söylendim adam özür diledi acil işi varmış (!) kadın dönüp sanane be nereye istersek park ederiz çekici çağırsaydın dedi ve yan koltuğuna (tahtına) geçti
ne biçim insanlar olduk.

Esit degiliz kizlar, bizler daha ustunuz onlardan. Bizler anac ruhluyuz bir kere barisciyiz. Bakin tarihdeki butun savaslara hepsi bir erkek egosunun digerine olan meydan okumasi. Bugunku dunya siyasetide oyle. Bugun 5 yasinda bir kiz cocugu daha hastanelik oldu, hayvanlar bile erkek siddetinden nasibini aliyor. Icim ofke dolu

Ama şöyle bir durum var ki çalışan kadın hem para kazanıyor hem ev hanımlığı yapıyor,roller karışınca mı sıkıntı oluyor yoksa eşler anlayışlı olunca çözülüyor mu sıkıntılar..

Kadın erkek eşit olamaz ki zaten neyin eşitliğinden bahsedıyorsunuz
Kadın regl olur evlenir kocasını tatmin eder hamile kalır cocuk dogurur ona sut verir gece o cocugun ihtiyaçlarını karşılar gun lerce saatlerce uykusuz kalır buda yetmez evinn işini yapar kocasının yemegını ütüsünü evinin alışverişini cocuk okula gider dersiyle ilgilenir ogretmenıyle ugrasır velısıyle ugrasır cocuk hasta olur sözde eşit oldugunz adamın kıcında sinekler ucarken kadının gözüne uyku girmez oyle otobüste kadınsınız diye de size kimse yer mer vermiyor defalarca karnım burnumda oldugu halde hic bir erkek kalkıp yer vermedıgı gbı yaslı bir insan dolmusa tramvaya bındıgınde eger oturuyorsam ben kalkıp yer veriyorum nerde eşitlik acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…