Isine severek giden var mi? Varsa hangi isle mesgulsunuz?

:)

Yoğunbakım hemşireliği yapmış biri olarak,tecrübelerinden birkaçını anlatmanı isterdim..
İstersen tabi..

Ben yogun bakim hemsireligi yapmadim ki.
Kat hemsiresi diye geciyor benimki. Ama yogun bakim ile normal katin arasinda bir uniteydi. Yani hastalar yogun bakima gidecek kadar hasta degil, ama normal kata gidecek kadar da iyi degil. Oyle arada bir unite. Hastalarin durumlari birden bire stebilligini kaybediyordu, bol kosturmacali birseydi.
Simdi yenidogan yogun bakim istiyorum, is bakiyorum, o ayri. :)

Merhabalar,
Kac aydir bu duruma takmis bulunmaktayim. Isimi hic sevmiyorum. Bana artik cok ciddi anlamda stres ve mutsuzluk veriyor, hayat kalitemi dusurecek kadar. Ha deyince cikamiyorum tabii, ekmek parasi, yeni is bakiyorum, bulunca hemen kacicam. Insanlarla sohbette ne zaman is konulari acilsa ve biri "isimi seviyorum" dese acayip ozeniyorum o insana. Neyse, burda da konusunu acmak istedim.
Isini seven var mi? Yataktan huzurlu kalkip, severek isine giden? Varsa ne isle mesgulsunuz? Neyini seviyorsunuz?
Ayni soruyu isini sevmeyenlere de soruyorum, neden sevmiyorsunuz?
Hangi mesleklerde is memnuniyeti yuksek merak ettigim ve bana da biraz umut olsun, icim acilsin diye soruyorum. fikirlerinizi bekliyorum.

ee bari sen de yazsaydın ne iş ya:52:ptığını

Back
X