Ya daha skandal bir başlık atsaydım keşke ofiste katil olucam falan gibi ahhah10 dakika olmuş kimse yorum yazmamış
Ben yazam bari.
Ne yazacamı bulamadım
Knk ofis kk kadını kesmiyorYa daha skandal bir başlık atsaydım keşke ofiste katil olucam falan gibi ahhah
Ya daha 3 ay oldu tam güvenemiyorlar herhalde diyorum ama stajyer de değilim yani dikte edilip durayımKonuşun tabi ya. Ben de hiç sevmem yaptığım işe başkasının elinin değmesini. Bir de sosyal medya paylaşımları bir nevi sizin de yaptığınız işlere örnek. Neden kendi adınızı bu şekilde lanse edesiniz ki sektörde.yönetimde çift başlılık büyük problem ama ben olsam bir üst yöneticimle halledemiyorsam, genel müdüre durumu açar rica ederdim.
Kaynanam eltimin Linkedin paylaşımlarını layklıyor benimkileri beğenmiyorKnk ofis kk kadını kesmiyorkaynanamın fotosunu ben düzeltiyorum eltim bozuyor falan diyecektin
Ama daha çok sükse yapan konu kocaKaynanam eltimin Linkedin paylaşımlarını layklıyor benimkileri beğenmiyor
Kolaj yaparken eltimgil sülalece yatılı misafir geldilerr!!!Ama daha çok sükse yapan konu kocakoca ve elti djjdjd
Geçen gördüm 600 yorum yapılmışbu arada konuşsan da bir şey değişmez. Yerinde olsam paintte yapar yollardım
Evet alanım değildi ya kimse bana hesap sormuyor ama ben sağımdaki ve solumdaki meleklerden utanıyorumSosyal medya uzmanı olarak yazıyorum, biri sizi yönlendiriyorsa o sosyal medya her zaman iğrenç oluyor... Anladığım kadarıyla mesleğiniz bu değil. Biri de size sorarsa yöneticim bu şekilde atıyor yetkiyi tamamen bana verirseniz daha farklı olabilir diyebilirsin...
Ben senin yerinde olsam he he der geçerdim uğraşmazdım bile alanım dışı.
Boşan yazıp gitcem bende10 dakika olmuş kimse yorum yazmamış
Ben yazam bari.
Ne yazacamı bulamadım
YaaaaKnk ofis kk kadını kesmiyorkaynanamın fotosunu ben düzeltiyorum eltim bozuyor falan diyecektin
Boşanırsam hesaplarımın velayeti bende kalmazBoşan yazıp gitcem bende
Gel knk bi senin bi benim kalbim çok iyiBoşan yazıp gitcem bende
Ya en kötü napabilirim kiYani, micromanagement kötü tabi ama ben, bireysel olarak, bir kurumun sosyal medya yönetimini asla bir uzmanın sorumluluğuna bırakamam. Bu hem uzman için önemli hem yönetici olarak. Yarın öbür gün takipçiler tarafından farklı algılanan bir post olsa yönetici suçu uzmana atamaz, uzman da kaldıramayacağı bir üst yönetim baskısına maruz kalır.
Ya şöyle diyim, benim kurumsal iletişim kökenli 20 yıllık senior managerim bile, kurumsal iletişimden uygunluk almadan bir post paylaşamıyor.Ya en kötü napabilirim kiKurumsal anketimize katılın aşkolar yazcak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?