İşinizi Daha Iyi Yapamazsanız?

Rockeropt

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.477
4.383
658
İzmir
Hello KK Sakinleri,
Bugün o kadar çok email yazdım ki kafam bu formatta kaldı

Ekimde yeni bir yere eğitim uzmanı olarak başladım.
Şimdi dramatik olmayan ama dert olan durum (okunduktan sonra hay derdini ... nerede kan nerede çirkeflik denebilecek) şey şudur ki; ofiste yöneticimin iş yapışının birçok tarafını saçma ve baltalıyıcı buluyorum. Mesela en basitinden örnek vericem. Yöneticim eğitimlerde konuşmacıların fotolarını kolaj yaptırıyor. 2022de kolaj???

Neyse en yüksek pikselliyi daha büyük olacak şekilde ayarlıyorum. Diğerlerini de eşit oranlarda yerleştiriyorum özenerek (her halta titizlenmek gibi bir özişkencem var).
Ama kadın kafasına göre her seferinde değiştiriyor. Kendi yeni kolajları da evlere şenlik o kadar komik gözüküyorlar ki renkler farklı kareler birbirinden orantısız bazıları birbirini kesmiş bazılarında boşluk var. Wishbook gibi Siteye ve tüm sosyal ağlara da koyduruyor onları.
İş yapasım içime kaçıyor.
Genel müdür birkaç keredir sosyal medyaya tamamen benim bakmamı söylüyor ama işte postları ben paylaşsam da içeriklere yönetici müdahale ediyor ve işim çirkinleşiyor
Ben kendi görev alanım kesinleşsin ve micromanage edilmiyim istiyorum. Web sitesini ve sosyal medyayı en teknolojiden anlayan kişi olduğum için bana pasladılar ama hala saçma sapan paylaşımlar yaptırılıyorum. Yani mesela site aç dediler haftalarca uğraştım yaptım. Güven artık dimi ya?
Napsam acaba konuşsam mı direkt? Ben tüm sorumluluğu alabilirim artık diye? Bir kolaj paylaşmaya daha dayancım kalmadı
Yöneticinin revizeleri ekteki gibidir

Eklentiler

• images.jpeg-7.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleme:
Konuşun tabi ya. Ben de hiç sevmem yaptığım işe başkasının elinin değmesini. Bir de sosyal medya paylaşımları bir nevi sizin de yaptığınız işlere örnek. Neden kendi adınızı bu şekilde lanse edesiniz ki sektörde. yönetimde çift başlılık büyük problem ama ben olsam bir üst yöneticimle halledemiyorsam, genel müdüre durumu açar rica ederdim.

Ya daha 3 ay oldu tam güvenemiyorlar herhalde diyorum ama stajyer de değilim yani dikte edilip durayım

Kaynanam eltimin Linkedin paylaşımlarını layklıyor benimkileri beğenmiyor
Ama daha çok sükse yapan konu koca koca ve elti djjdjd
Geçen gördüm 600 yorum yapılmış bu arada konuşsan da bir şey değişmez. Yerinde olsam paintte yapar yollardım

Sosyal medya uzmanı olarak yazıyorum, biri sizi yönlendiriyorsa o sosyal medya her zaman iğrenç oluyor... Anladığım kadarıyla mesleğiniz bu değil. Biri de size sorarsa yöneticim bu şekilde atıyor yetkiyi tamamen bana verirseniz daha farklı olabilir diyebilirsin...

Ben senin yerinde olsam he he der geçerdim uğraşmazdım bile alanım dışı.

Evet alanım değildi ya kimse bana hesap sormuyor ama ben sağımdaki ve solumdaki meleklerden utanıyorum Şu an o iş bana kaldı yani ve kalitesiz is yapmak canımı sıkıyor sonra iş yapmak yerine KKda sürtüyorum

Yani, micromanagement kötü tabi ama ben, bireysel olarak, bir kurumun sosyal medya yönetimini asla bir uzmanın sorumluluğuna bırakamam. Bu hem uzman için önemli hem yönetici olarak. Yarın öbür gün takipçiler tarafından farklı algılanan bir post olsa yönetici suçu uzmana atamaz, uzman da kaldıramayacağı bir üst yönetim baskısına maruz kalır.

Ya en kötü napabilirim ki Kurumsal anketimize katılın aşkolar yazcak halim yok

(okunduktan sonra hay derdini ... denebilecek)
Bak yazmadım bile kopyala yapıştır yaptım konu ne onu hiç anlamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…